Viator

Kveldscruise på Themsen i London

 • Sted: London, Storbritannia
 • Varighet: 2 timer (ca.)
Fra USD 41,45

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Se hvor vakre Londons attraksjoner er i skumringen på dette to timer lange cruiset på Themsen. Nyt et glass musserende vin, og smak på et utvalg smakfulle kanapéer mens du rolig glir forbi flere av de mest populære attraksjonene i London. Se nærmere på Big Ben, London Eye og St. Pauls katedral. Se The Shard, Gherkin og andre nye bygninger på Londons berømte horisont, i tillegg til attraksjoner som er fulle av historie, som Tower of London.

Høydepunkter

 • Gratis drikke inkludert
 • Reis med båt og se turistattraksjonene fra vannet
Dra til Westminster Pier sentralt i London tidlig på kvelden, og hopp om bord i cruisebåten. Deretter kan du finne deg et sete i friluft oppe på dekk, eller du kan slå deg ned ved vinduet i den oppvarmede salongen.

Kjenn på buldringen fra motorene, og nyt den uslåelige utsikten over Houses of Parliament og Big Ben mens cruisebåten legger fra kai og seiler videre ned de rolige farvannene på Themsen.

Musserende vin og et utvalg fargerike kanapéer er inkludert, så det er bare å forsyne seg når den hyggelige betjeningen kommer forbi. Deretter er det bare å slappe av til lyden av live jazz, pop og soul mens båten rolig seiler ned elven mot historiske Royal Greenwich.

Solen står lavt på himmelen, så Londons mange attraksjoner blir badet i en varm, oransje glød. Cruise forbi London Eye og se majestetiske St. Pauls katedral og det mest berømte elisabethanske teateret, Shakespeares Globe Theatre.

Ha kameraet klart når båten følger den buktende elven forbi alle de berømte attraksjonene i nærheten av London Bridge. Se bygningen med det passende tilnavnet Gherkin (sylteagurken), og The Shard, som med sine 310 meter ser ut til å trosse tyngdekraften. Deretter kan du beundre ikoniske Tower Bridge og la deg imponere av storslåtte Tower of London.

Reisen går videre forbi de imponerende skyskraperne i Canary Wharf, Londons finansdistrikt. Ikke langt unna ser du Cutty Sark, som nå er den eneste te-klipperen i verden, der den ligger stolt til kai ved Greenwich Pier.

Her passer det kanskje godt å stikke innom baren nedenunder for å kjøpe noe mer å drikke (på egen bekostning). For nå snur båten og begynner å seile opp mot Westminster igjen. Så da er det bare å finne seg til rette og se ut over byen mens himmelen blir mørkere og storbylysene sakte kommer på. Ta et par bilder av Londons skinnende horisont mot den mørke himmelen før cruiset er over og du går i land ved Westminster Pier.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Westminster Pier
Avreisetid:
Kl. 18.30 med ombordstigning kl. 18.15
Varighet:
2 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Kommer tilbake til opprinnelig avreisested omtrent kl. 20.30

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT


Tilleggsinformasjon

Kveldscruise på Themsen i London

River Thames Riverlights Cruise

Inkluderinger:
 • Ett glass musserende vin
 • Et utvalg kanapéer
 • Live-underholdning
Unntak:
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Driks (valgfritt)
 • Henting og bringing ved hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Husk pent antrekk
 • Minimumsalderen er 18 år.
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.