VIP-omvisning på Las Vegas Reality Show

 • Sted: Las Vegas, Nevada
 • Varighet: 4 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 69,99

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Legg fra deg fjernkontrollen og zapp deg selv til din favoritt blant de Las Vegas-baserte realityseriene på denne 4,5 timer lange og realityfokuserte VIP-turen. Besøk innspillingsstedene til serier som «Tanked», «American Restoration», «Counting Cars», «Toy Shack», «Ultimate Sports and Memorabilia» og «Pantelånerne i Las Vegas». Oppgrader opplevelsen slik at den omfatter et garantert møte med en av stjernene fra Pantelånerne i Las Vegas, for eksempel Rick Harrison, The Old Man, Corey «Bog Hoss» eller Chumlee.

Høydepunkter

 • Unngå køen
 • Kommentering under hele turen
 • Familievennlig
 • Ledet av en lokal guide
 • Alle inngangsbilletter inkludert
Realityeventyret begynner med et besøk på den berømte Gold and Silver Pawn Shop, åsted for den populære TV-serien Pantelånerne i Las Vegas. Se unike gjenstander som en Super Bowl-ring, en Willie Mayes-genser, sølvmynter med bilder av pantelånerne i Las Vegas og mye mer. Hvis du har oppgradert turen, mottar du en kupong verdt 10 USD som du kan bruke i gavebutikken og til å hilse på en av stjernene fra Pantelånerne i Las Vegas.

Det neste du får oppleve, er butikken til Animal Planets populære TV-program Tanked, som tar for seg driften av USAs største akvariumprodusent, Acrylic Tank Manufacturing (ATM). Besøk det 3440 m² store anlegget der svogerne Wayde King og Brett Raymer skaper unike akvarier i form av pyramider, tønner og biler for alle slags kunder, inkludert kasinoer, kirker og kjendiser.

Deretter bærer det av sted til Danny Kokers bilrestaurerings- og ombyggingsverksted, Count's Kustoms, der TV-programmet Counting Cars spilles inn. Danny er en av hovedkarakterene i Pantelånerne i Las Vegas. Her kan du se Dannys personlige bilsamling, blant annet en europeisk Lamborghini Countach og en '81 Corvette. På American Restoration tar metallkunstneren Rick Dale, tenåringssønnen hans og de ansatte på Rick's Restorations rustne, gamle gjenstander som spilleautomater og bensinpumper og restaurerer dem på magisk vis tilbake til opprinnelig kvalitet. Se samlerobjekter som klassiske Hot Wheels og Transformers på The Toy Shack, som eies av leketøyeksperten i Pantelånerne i Las Vegas, Johnny Jiminez. Du kan også stikke innom Ultimate Sports Cards & Memorabilia. Som navnet antyder har denne butikken et bredt utvalg av sportskort og relaterte samlerobjekter, som signerte drakter og baseballer. 

Merk: Turene avhenger av opptaksplanene og kan bli avlyst på grunn av omstendigheter som ligger utenfor turoperatørens kontroll. Rick's Restorations holder stengt på lørdager. Dette besøket erstattes av et stopp ved det utradisjonelle bilombyggingsverkstedet Welder Up, der TV-serien Vegas Rat Rods på Discovery Channel spilles inn. Eieren Steve Darnell designer prisbelønte «rat rods», som har fått stor oppmerksomhet fra amerikanske publikasjoner, blant annet Hot Rod Magazine, Diesel World Magazine og Rat Rod Magazine.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Utvalgte hoteller i Las Vegas
Avreisetid:
Tropicana: kl. 12.30
Treasure Island: kl. 12.45
Circus Circus: kl. 13.00

Hotellhenting starter før dette tidspunktet

Tidene kan endres på grunn av lokale trafikkforhold.

Varighet:
4 timer 30 minutter (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Kun tur
Kode: TG1

Kun tur med stopp hos pantelånerne i Las Vegas, Rick’s Restorations, Counts Kustoms og mer

Fra
USD 69,99
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

VIP-omvisning på Las Vegas Reality Show

Las Vegas Reality Show VIP Tour

Inkluderinger:
 • Transport i minibuss med klimaanlegg
 • Stjernemøte (hvis dette alternativet velges)
 • Kreditt på 10 USD i gavebutikken (hvis dette alternativet velges)
Unntak:
 • Driks (anbefales)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Anbefales ikke for spedbarn
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: tore johannes S , mars 2016

Flink guide og bra opplegg. God nok tid på hvert sted også.