Kraków Super Saver: Halvdagstur til saltgruven i Wieliczka pluss privat rundtur i Kraków med el-bil

 • Sted: Krakow, Polen
 • Varighet: Varierer
Fra USD 85,63

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Utforske Kraków i en Melex el-bil og besøk den UNESCO-oppførte saltgruven i Wieliczka med denne Kraków Super Saver-turen som kombinerer to mestselgende turer på én dag. Start om morgenen i Wieliczka, gå under jorden for å se saltskulpturer, innsjøen og det storslåtte kapellet St. Kinga. Om ettermiddagen får du en privat omvisning av de beste severdighetene i Kraków i en miljøvennlig Melex el-bil med sjåfør. Gli rundt gamlebyen, det gamle jødiske kvarteret Kazimierz og det som var den jødiske ghettoen, med informative kommentarer som gjør severdighetene levende.

Turspråk

Lyd Engelsk
Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Henting ved hotellet er inkludert
 • Avreise morgen eller ettermiddag
 • Nyt den lokale atmosfæren på en gåtur
 • Alle inngangsbilletter inkludert
Super Saver kombinerer to av Krakóws mest populære turer på én dag. Om morgenen kan du ta en rundtur i saltgruven i Wieliczka utenfor Kraków, og om ettermiddagen kan du reise på sightseeing i Kraków i en miljøvennlig Melex el-bil, med innspilte kommentarer.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Et hotell sentralt i Kraków eller et sentralt møtested i byen.
Avreisetid:
Fra april 2017 til mars 2018 er avreise kl. 8.45

Henting ved hotellet starter ca. 30-60 minutter før dette tidspunktet. Det nøyaktige tidspunktet for hentingen vil bli opplyst ved ny bekreftelse.

Varighet:
Varierer
Informasjon om tilbaketuren:

Etter turen settes du av ved et utvalgt hotell i Kraków. På dagen for omvisningen får du beskjed om hvilket leveringssted som er nærmest hotellet ditt


Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk
Engelsk

Tilleggsinformasjon

Kraków Super Saver: Halvdagstur til saltgruven i Wieliczka pluss privat rundtur i Kraków med el-bil

Krakow Super Saver: Wieliczka Salt Mine Half-Day Trip plus Private Krakow Tour by Electric Car

Inkluderinger:
 • Henting og bringing ved hotellet (kun tilgjengelig for enkelte hoteller)
 • Lokal guide (tur til saltgruven i Wieliczka)
 • Transport tur-retur til Wieliczka i buss med klimaanlegg
 • Inngangspris til saltgruven i Wieliczka
 • Privat sjåfør (Melex-tur)
 • Innspilte kommentarer om bord på fire språk (engelsk, fransk, tysk, spansk)
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
 • Forbehold om at turen får et visst antall deltagere. Hvis det ikke er nok deltagere, kan turen bli avlyst etter at bekreftelse er gitt. Hvis dette skjer, vil du bli tilbudt et alternativ eller få refundert hele kjøpesummen.
 • Hvis du reiser fra et hotell, ber vi deg om å vente på guiden i resepsjonen fem minutter før den planlagte avreisen. Hvis du reiser fra treffpunktet, må du møte opp et kvarter før den planlagte avreisetiden. Bussen du blir hentet i, er ikke nødvendigvis bussen som turen skal foregå i
Reiseplan:
Halvdagstur til saltgruven i Wieliczka (4 timer) Kom deg til startpunktet i sentrum av Kraków på egen hånd eller bli plukket opp fra hotellet ditt sentralt i Kraków. Gå om bord i en minibuss med klimaanlegg, og i løpet av den omtrent 30-minutter lange turen til Wieliczka, kan du lære fascinerende fakta om denne 700 år gamle saltgruven.
Når du ankommer, går du inn sammen med guiden og tar trappen ned til de tre øvre etasjene. Så går du gjennom de nifse rommene som er fulle av storslåtte helligdommer, skulpturer og figurer som alle er laget av bare salt.
Besøk attraksjonen St. Kinga-kapellet – en underjordisk kirke pyntet med saltlysekroner og andre saltutsmykninger. Mens du utforsker, forteller guiden historien om de to mennene som brukte mer enn 30 år på å skjære ut dette arkitektoniske vidunderet.
Se den underjordiske innsjøen i Eram Baracz-rommet og se deretter på gruveutstyret og gjenstandene som viser hvordan gruven først ble drevet i middelalderen.
Etterpå tar du heisen tilbake til overflaten og reiser tilbake til Kraków, der den første turen slutter ved hotellet eller det sentrale møtestedet.
Privat rundtur i Kraków i Melex (1,5 timer)Ettermiddagen starter med at du hentes fra hotellet sentralt i Kraków på det valgte avreisetidspunktet. Møt privatsjåføren din og gå om bord i din private, miljøvennlige Melex – en liten el-bil som ligner en golfbil.
Sett deg til rette og lytt til de informative kommentarene, mens sjåføren kjører deg rundt til de beste severdighetene i Kraków. Melex er en flott måte å utforske gamlebyen i Kraków på, siden den kan komme inn på områder som er stengt for vanlig trafikk.
I gamlebyen vil du gli rundt middelaldertorget Rynek Glowny og se Sukiennice, Mariakirken og andre severdigheter før vi fortsetter til den gamle bymuren for å se portfestningen Barbakan. Så tar du turen til Kazimierz, byens tidligere jødiske nabolag, og kjører ned gamle gater forbi husene til kjøpmenn og synagoger.
Deretter besøker du Podgorze, hvor den jødiske ghettoen var under andre verdenskrig. Hør historier om Holocaust og se de emosjonelt ladede stedene knyttet til nazistenes okkupasjon, inkludert Pomnik Bohaterów Getta og Oskar Schindlers fabrikk.
Etterpå vil du komme tilbake til hotellet hvor den private rundturen avsluttes.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.