København, Danmark

Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

Se lignende produkter
Laster inn tilgjengelige alternativer …


clock-o3 timer 30 minutter (Omtrentlig)
ticket-oPapirbillett
commentTilbys på følgende språk: engelsk

Oversikt

Forbedre sightseeing-opplevelsen din fra København med en 2 timer lang omvisning i byen med buss og båt. Mens du lytter til interessante kommentarer, kjører du forbi legendariske København-attraksjoner som den praktfulle Gefion-fontenen, det historiske Rådhuset og flotte Amalienborg og Christiansborg slott. Ta fantastiske bilder ved siden av den ikoniske Havfrue-statuen og gå om bord i en kanalbåt for en rolig seiltur rundt den travle havnen. Se en pittoresk blanding av gammel og ny arkitektur og lytt til underholdende lydkommentarer på veien.
  • 3-timers sightseeingtur i København med buss og båt
  • Se den danske hovedstadens berømte attraksjoner på busstur med lydkommentarer
  • Se Rådhuset, Tivolihagene, Gefion-fontenen, Kongens Nytorv og Gammel Strand
  • Gjør et stopp på Amalienborg Slott for å se vaktskiftet
  • Gli sakte langs Københavns vakre, travle havn på et kanalcruise
  • Her kan du beundre både historiske og moderne bygninger langs sjøkanten
Hopp om bord i en komfortabel, spesialutviklet buss med glasspaneler, på et sentralt hentepunkt i København, og synk tilbake i stolen for å nyte en panoramaomvisning i byen. Mens du kjører gjennom den vakre byen, ser du imponerende monumenter slik som Gefion-fontenen, Rosenborg Slott og København Festning.
 
Du vil da ha et 30 minutters stopp for å se på den kongelige gardens vaktskifte på Amalienborg Slott, der den engelsktalende verten sørger for at du kommer deg trygt av og på bussen. Det blir også bildestopp både på Operaen og ved statuen Den lille havfruen, en av Danmarks mest kjente attraksjoner. Hør hvordan dette kulturelle symbolet er basert på Hans Christian Andersens tidløse eventyr med samme navn.
Etter to timers omvisning med buss går turen til det travle, gamle fisketorget på Gammel Strand hvor du går om bord i den ventende kanalbåten for den andre halvdelen av turen. Gli gjennom den travle havnen i København og nyt en arkitektonisk frisk blanding av fargerike bygninger og metropolitanske strukturer, mens du suger til deg inntrykkene langs de idylliske kanalene.
mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 2158DKAP008

Utforsk lignende ting å gjøre