Ettermiddagstur til Bosporos inkludert cruise, busstur til Det gylne horn og tur med kabelbane

 • Sted: Istanbul, Tyrkia
 • Varighet: 3 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 41,63

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Se Istanbul fra tre ulike utsiktspunkter på denne turen på tre og en halv time, inkludert sightseeingcruise, en busstur med panoramautsikt og en tur med en taubane. Ta et naturskjønt cruise på halvannen time i Bosporus-stredet, og beundre de største Istanbul-attraksjonene, for eksempel Bosporus-broen og Rumeli-festningen, fra vannet. Deretter tar du en busstur rundt i Det gylne horn-distriktet for å se det tidligere jødiske kvarteret, gamle bymurer, Stefanskirken i støpejern og andre, mindre kjente perler. Ta til slutt taubanen opp Pierre Loti-åsen for å se den fantastiske utsikten over byen fra kafeen på toppen.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Familievennlig
 • Gratis henting og bringing til hotellet er inkludert
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Umiddelbar bekreftelse
Du drar fra det sentralt beliggende hotellet ditt i Istanbul i en buss med klimaanlegg eller møter bussen i sentrum av det gamle Istanbul. Gå ombord, og reis til havnen for sightseeingcruiset i Bosporusstredet. Dette berømte farvannet skiller Europa fra Asia, så mens du seiler, kan du se ut over to kontinenter.

Finn en komfortabelt plass om bord, og hold kameraet klart idet du glir forbi en rekke berømte Istanbul-landemerker. Gli under den enorme Bosporus-broen, og ta bilder av de ekstravagante palassene, villaer fra den osmanske epoken og andre severdigheter langs de europeiske og asiatiske kystene.

Du får se den krenelerte Rumeli-festningen fra 1400-tallet og de travle kafeene langs den asiatiske kysten, og du passerer Beylerbeyi-palasset og de forseggjorte hagene til Yildiz-palasset.

Etter et cruise på halvannen time nyter du en busstur med panoramautsikt i nabolagene til Det gylne horn, innløpet som skiller gamle og nye Istanbul på den europeiske siden. Du passerer gjennom det tidligere jødiske kvarteret i Balat, med sine synagoger, rekkehus med balkonger og trappefortau, og du får se den bulgarske Stefanskirken, som er konstruert utelukkende av støpejern.

Du får også glimt av andre severdigheter, som det gresk-ortodokse patriarkatet, det jødiske sykehuset og restene av Istanbuls romerske og bysantinske bymurer. Deretter fortsetter du til Eyup-nabolaget, til Pierre Loti-åsen. 

Ta taubanen oppover åssiden, og ta en drink (for egen regning) på kafeen på toppen mens du beundrer den uhindrede utsikten over Det gylne horn nedenfor. 

Turen avsluttes deretter ved utgangspunktet.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Hotellet sentralt i Istanbul
Avreisetid:
Kl. 14

Henting ved hotellet starter ca. 30-60 minutter før dette tidspunktet. Det nøyaktige tidspunktet for hentingen vil bli opplyst ved ny bekreftelse.

Varighet:
3 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Ettermiddagstur til Bosporos inkludert cruise, busstur til Det gylne horn og tur med kabelbane

Bosphorus Cruise and Cable Car

Inkluderinger:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Lokal guide
 • Transport i buss med klimaanlegg
 • Sightseeingcruise
 • Inngangsbillett til kabelbanen
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Drikke og mat
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Merk: Når du bekrefter bestillingen på nytt, vil den lokale leverandøren informere deg om alternative treffpunkter for hoteller som ikke kan nås av transporten
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.