Adgangsbillett til GramadoZoo

  • Turkode: 46817P1
  • Sted: Gramado, Brasil
  • Varighet: 2 timer (ca.)
Fra USD 19,50

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre
  • Informasjon

Fordyp deg i dyrerikets magiske verden i en av de mest berømte dyrehagene i Brasil. I GramadoZoo kan du se dyr som utelukkende kommer fra den brasilianske faunaen. Gå blant dem, kom tett innpå dem og nyt den gode stemningen sammen med familien din. På den 1800 meter lange ruten i dyrehagen kan du lære om de brasilianske dyrenes naturlige miljø og status sammen med pedagogene våre og ved å lese informasjonmateriellet vårt. Opplev en liten del av Brasils vakre natur!

Utforsk GramadoZoo som ligger 700 meter fra inngangsporten til byen Gramado, på rodovia RS-115. GramadoZoo har vært i drift siden september 2008 og drives litt annerledes. Her utgjør dyrevelferd, forskning, utdanning og miljøvern grunnpilarene for selskapets aktiviteter. Pansrede glass og store nedsenkede rom gjenskaper dyrenes naturlige habitat på korrekt vis, i stedet for å bruke bur.

GramadoZoo er svært opptatt av miljøet og er klassifisert som kategori A av det brasilianske miljøinstituttet (IBAMA). GramadoZoo bryter ny grunn ved kun å ha dyr fra den brasilianske faunaen, det største biologiske mangfoldet på planeten.

I dyrehagen kan du få lære om dyrene og deres hemmeligheter, historier, naturlige miljø og særpreg. Ta en titt på den daglige aktivitetsplanen for å være sikker på at du ikke går glipp av flotte arrangementer, som dyrefôring og presentasjoner med dyrepasserne. Besøk også miljøsenteret, se falkeoppvisninger og dra på en guidet tur eller en VIP-tur (med el-bil) for å holde liv i eventyret litt til.

Parken har også en eksklusiv butikk med produkter som verdsetter den brasilianske faunaen. Deler av fortjenesten går til forskning og bevaring av utrydningstruede arter.

Opplev alt GramadoZoo har å by på med denne éndagsbilletten. Når du ankommer dyrehagen, kan du gå rett til inngangen for å bytte inn kvitteringen i en adgangsbillett.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
GramadoZoo
Avreisetid:
Åpningstider: kl. 9.00 til 18.30, siste inngang kl. 17.00.
Varighet:
2 timer (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT


Tilleggsinformasjon

Adgangsbillett til GramadoZoo

Onça Pintada GramadoZoo

Inkluderinger:
  • Adgangsbillett
Unntak:
  • Parkeringsavgiften på USD 3,25 er ikke inkludert i den oppgitte prisen. Dette betales ved turens innsjekking.
Tilleggsinformasjon:
  • Bekreftelse fås ved bestilling.
  • Turen gjennomføres i alle værforhold, og vi anbefaler at du kler deg deretter
  • Tilgjengelig for personer som bruker rullestol – hvis du har behov for hjelp, må du ha med egen assistent
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.