Inngangsbillett til Europa-Park med Fast Cash Lane-adgang

 • Turkode: 47894P1
 • Sted: Freiburg, Tyskland
 • Varighet: 10 timer (ca.)
Fra USD 58,63

Vis priskalender

Lavprisgaranti

Du må skrive ut og vise frem en papirkvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
 • Lagre
 • Informasjon
Fest sikkerhetsbeltet og gjør deg klar til å ta av. Tilbring en dag i Tysklands største fornøyelsespark med mer enn 100 attraksjoner og forestillinger i femten nøye utarbeidede europeiske temaområder. Med denne billetten kommer du deg raskt forbi alle køene når du ankommer hovedinngangen.

Forfriskende vannmoro venter på både gamle og unge på varme dager i de spennende vannattraksjonene Atlantica SuperSplash og Poseidon. Barna kan også ha det moro på flere vannlekeplasser i temaparken Irland – Barnas verden og familieattraksjonen ARTHUR – Minimoys’ rike. På de raske berg- og dalbanene WODAN – Timburcoaster og Blue Fire Megacoaster Powered by GAZPROM kan du kjøle deg ned i sommermånedene.

Høydepunkter

 • Redaktørens valg
 • Familievennlig
 • Du kan tilpasse reiseplanen etter egne ønsker
 • Et ideelt valg for familier
 • Umiddelbar bekreftelse
 • Passer perfekt for alle aldre og ferdighetsnivåer
 • Populært blant barn

Få prioritert adgang til parken med denne inngangsbilletten, og se Europas juveler i miniatyr på Europa-Park i Rust (i nærheten av Freiburg). I Tysklands største fornøyelsespark, som ligger på grensen til Frankrike og Sveits, kan de besøkende utforske hele Europa på én dag. Totalt 15 europeiske områder, i tillegg til Frankrike og Sveits, venter på hele familien med tradisjonell arkitektur og prisvinnende gastronomiske delikatesser. Over 100 attraksjoner og forestillinger gir besøkende gjester en helt unik opplevelse.

De som fortsatt er sultne på bratte høyder etter en tur på Voletarium, kan tråkke i vei på Volo da Vinci og la seg oppsluke av det italienske søte liv fra høyden. I det greske området kan de modige krysse Middelhavet i varmluftballongen Ikaros’ fly. Med det sveitsiske Jungfrau-isbreflyet kan både unge og gamle bestige Matterhorn og nyte utsikten over det imponerende alpelandskapet. I det nye irske området, Irland – Barnas verden, kan de som er glade i nordeuropeiske land, utforske de kuperte slettene og den grønne vegetasjonen på den grønne øya i attraksjonen Spinning Dragons. I det russiske området skyter den raske berg- og dalbanen Euro-Mir heldige kosmonauter ut i verdensrommet i rakettfart. På Island kan modige vikinger fly gjennom luften i den raske berg-og-dalbanen Blue Fire Megacoaster Powered by GAZPROM. Her kan man også dra på en reise gjennom islandsk mytologi i vognene på berg-og-dalbanen WODAN – Timburcoaster av tre. Passasjerer på Alpenexpress Costiality kan dra på enestående eventyr. Besøkende kan bruke virtuelle virkelighetsbriller for å ta steget inn i en spennende virtuell verden, samtidig som de føler berg- og dalbanens fulle kraft med luftstrømninger, sentrifugalkraft og svinger.

For dem som foretrekker å bli værende på bakken, har Europa-Park ikke bare en rekke andre flotte attraksjoner, men også opptil 23 timer med daglige forestillinger. Det arrangeres også en rekke spesialarrangementer gjennom hele året i Europas mest populære fornøyelsespark. I over ti år Europa-Park tilpasset seg de skiftende sesongene på en svært god måte. Våren kjennetegnes av nye attraksjoner og forestillinger, mens sommermånedene er fulle av forfriskende vannattraksjoner. Om høsten får parken et litt mer skummelt utseende mer en 180 000 gresskar og mørke nytelser. Når Europas mest berømte fornøyelsespark åpner for vintersesongen, forvandles den til et vinterland med tusenvis av juletrær, julelys, vinterattraksjoner og en helt spesiell juleforestilling.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Europa-Park i Rust
Avreisetid:
Åpningstider:
Sommersesongen 2018: 24. mars til 4. november 2018

Vintersesongen 2018/2019: 24. november 2018 til 6. januar 2019 samt 12. og 13. januar 2019 fra kl. 11.00 til kl. 19.00

Stengt 24. og 25. desember 2018
Varighet:
10 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Går tilbake til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT


Informasjon om kvittering

Det er nødvendig med en papirkvittering for denne attraksjonen/aktiviteten. Du må skrive ut og ta med deg kvitteringen på aktivitetsdagen, som angitt av den lokale leverandøren. Hva er dette?

Tilleggsinformasjon

Inngangsbillett til Europa-Park med Fast Cash Lane-adgang

Europa-Park in Rust

Inkluderinger:
 • Éndagsbillett til Europa-Park
Unntak:
 • Mat og drikke
 • Transport til/fra severdigheter
 • Parkering (seks euro for besøkende til Europa-Park)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Barn må ledsages av en voksen
 • Parken er tilrettelagt for personer som bruker rullestol. Hvis rullestolbrukeren har behov for hjelp, må vedkommende ledsages av sin egen assistent
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.