Viator

Vinsmaking og middag i en privat toskansk villa fra Firenze

 • Sted: Firenze, Italia
 • Varighet: 3 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 124,54

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Kom deg unna Firenzes ståk og bråk og få en smak av det toskanske landskapet på denne tre og en halv time lange vin- og matopplevelsen i en villa fra 1600-tallet. Denne sjarmerende villaen er det perfekte stedet for en landlig og romantisk toskansk kveld der den ligger nydelig situert i de florentinske høydedragene, mellom uendelige vinmarker og olivenlunder. Lær hemmelighetene for god vinproduksjon under en omvisning på eiendommen, og smak på fire viner i begrenset opplag fra vinkjelleren, før kvelden avrundes i den vakre villahagen med et fireretters festmåltid bestående av fristende lokal mat.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Middag inkludert
 • Umiddelbar bekreftelse
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Små grupper er sikret personlig service
Treff sjåføren nær stasjonen Santa Maria Novella i Firenze for å starte turen. Gå om bord i minibussen med klimaanlegg og ta en kort biltur til en virkelig fortryllende villa fra 1600-tallet. Den ligger blant smale åsveier, olivenlunder og vingårder, og her finner du et rolig fristed kun minutter unna Firenzes travle sentrum.

Ved ankomst treffer du villaens vinmaker for en tur rundt på eiendommen. Se opp for ville kaniner og fasaner som ferdes i nærheten, og få med deg vertens ettertraktede hemmeligheter innen vinproduksjon og historier om alt vingården har oppnådd.

Mens du spaserer, får du høre om måten stedet produserer vin fra druesortene merlot, sangiovese, cabernet sauvignon, chardonnay og pinot bianco på. Etter at du har lært om den utrolige vinprosessen, er det på tide å unne seg en smaksprøve av noen av villaens viner i begrenset opplag, blant andre to røde, en hvit og en dessertvin. Nyt de særegne smakene.

Slå deg så ned i villahagen, hvis været tillater det, eller bli inne i villaen for et fireretters toskansk gjestebud. Smak på lokale kulinariske herligheter som crostini (små skiver grillet eller ristet brød med pålegg), prosciutto-skinke, parmesan og Pienza pecorino-ost, pasta og en tradisjonell kjøtt- og potetrett. Vegetariske alternativer er også tilgjengelig. Nyt i fulle drag de appetittvekkende kombinasjonene av lokale råvarer mens du beundrer den utrolige panoramautsikten. Deretter blir det en herlig tradisjonell italiensk dessert mens solen går ned bak horisonten.

Med full mage og slukket tørste går turen tilbake til minibussen med klimaanlegg. Slapp av på den korte bilturen tilbake til startpunktet.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Piazza dell'Unita Italiana, Firenze sentrum
Avreisetid:
Kl. 18.00 (oppmøte presist kl. 17.45)
Varighet:
3 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes på stasjonen Santa Maria Novella ca. kl. 9.15

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Vinsmaking og middag i en privat toskansk villa fra Firenze

Authentic Florence Villa

Inkluderinger:
 • Transport i minibuss med klimaanlegg
 • Profesjonell guide
 • Vinsmaking
 • Fireretters middag
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av ledig kapasitet.
 • Kunder under 18 år må ledsages av en forelder eller verge
 • Gi beskjed om spesielle diettbehov i «spesialbehov»-feltet når du bestiller
 • Villahagene har ikke skygge, og det kan bli varmt i direkte sollys, så ta med en hatt, solkrem, insektmiddel og en flaske vann når det er varmt.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.