Kokkekurs og lunsj i et toscansk våningshus, med lokal markedstur fra Firenze

 • Sted: Firenze, Italia
 • Varighet: 7 timer (ca.)
Fra USD 116,07

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Skjem deg selv bort med italiensk mat i Toscana med denne heldagsturen som kombinerer et besøk til markedet med et kokkekurs og et fireretters måltid med vin. Etter at du har sett etter lokale ingredienser av høy kvalitet på et historisk marked i Firenze, går turen til et idyllisk og landlig våningshus i Toscana. Hjelp til med å forberede et festmåltid bestående av pasta, bruschetta og toscansk stekt svin, pluss deilige desserter som tiramisu. Etterpå nyter du maten med toscansk vin til. Turen inkluderer opptil fire glass vin, pluss et kokkediplom og oppskriftene som suvenir.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Mye valuta for pengene
 • Umiddelbar bekreftelse
 • Lunsj inkludert
Møt guiden din ved Palazzo Vecchio i sentrum av Firenze og ta en 30-minutters spasertur til Mercato Centrale, et historisk matmarked i San Lorenzo-området. Her får du se hvor de lokale handler. På vei dit stopper dere på et lokalt bakeri for å få noen smaksprøver og kjøpe ferskt brød. Deretter følger dere guiden rundt til de forskjellige matbodene og hilser på slaktere og bønder som selger grønnsaker fra gårdene sine i Toscana.
Markedet er fullt av fersk frukt og lokale produkter av høy kvalitet, som ost, spekemat, balsamicoeddik, soltørkede tomater, oliven og mange andre italienske spesialiteter. Her kan du velge mellom de fineste ingredienser til kokkekurset senere, og få smaksprøver på både mat og vin.

Når dere er ferdige på markedet, er det inn i minibussen og videre til våningshuset, som ligger lunt til mellom åsene i Toscana. Her er det dags for kokkekurs. Ta på forkleet, som du kan beholde som en suvenir, og hjelp til mens kokken tilbereder et toscansk måltid. Dere begynner med et utvalg hors-d'œuvre. Du lærer hvordan man lager ekte italiensk pasta fra ferske egg, og oppdager hemmeligheten bak de tradisjonelle kjøttsausene, med ingredienser som er dyrket et steinkast unna!

På menyen står en pastarett, pizza og klassisk bruschetta, og du hjelper kokken med å tilberede rettene med ferskt brød, tomater og extra virgin olivenolje – og alt dette er produsert på gården. Når rettene er ferdige, er det tid for en pause for å kose deg med resultatet sammen med et glass fyldig Chianti-vin.

Så er det tilbake til kjøkkenet for å tilberede tradisjonell toscansk arista (saftig stekt svin) med stekte poteter som er krydret med ferske urter fra gården. Mens svinekjøttet stekes, tilbereder dere en klassisk tiramisu, som består av lagvis mascarponeost og likør- og kaffegjennomtrukne fingerkjeks. Samtidig får du lære mer om den sterke og kraftige italienske kaffen.
Høydepunktet på denne turen er selvfølgelig når du kan sette deg til bords og nyte dette fireretters måltidet. Nyt hovedretten og desserten til spesielt utvalgte toscanske viner mens du samtaler med kokken og de andre deltakerne om dagens matopplevelser.

Så er det bare å slappe av i minibussen på vei tilbake til Firenze.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Santa Maria Novella jernbanestasjon, i sentrum av Firenze
Avreisetid:
Kl. 09.00
Varighet:
7 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Sentrum av Firenze, i nærheten av Basilica di Santa Croce

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Kokkekurs og lunsj i et toscansk våningshus, med lokal markedstur fra Firenze

Cooking Class

Inkluderinger:
 • Transport i minibuss med klimaanlegg
 • Markedsbesøk og ingredienser
 • Kokkekurs
 • Fireretters lunsj
 • Fire glass vin
 • Oppskrifter (sendes via e-post etter turen)
 • Kokkediplom
Unntak:
 • Henting og bringing ved hotellet
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • På denne turen går vi innom mange steder der underlaget er ujevnt, derfor anbefales ikke denne turen for personer som har vansker med å gå, eller for personer i rullestol
 • Dessverre kan ikke denne turen tilby vegetarianske måltider eller imøtekomme andre diettkrav
 • Ungdom opptil 18 år må ledsages av en voksen. Barn under 12 år er ikke tillatt
 • På søndager og helligdager besøker vi ikke Mercato Centrale i San Lorenzo (vi besøker i stedet en grønnsakshage på stedet der du kan høste ferske ingredienser)
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.