Viator

Delvis privat Chianti-kokkekurs på en villa i Toscana med tur på markedet

  • Sted: Firenze, Italia
  • Varighet: 7 timer (ca.)
Fra USD 185,56

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre
Tryll frem smaken av Toscana med en heldags matlagingsopplevelse i Firenze! Etter at du har handlet kvalitetsingredienser på et bondemarked i Firenze, kan du reise til en historisk villa i Chianti-regionen av Toscana for å gjennomføre et kokkekurs. Så kan du lære å lage Chianti-inspirert mat med kyndig undervisning fra kjøkkensjefen Giovanni, som er en karismatisk og lokalt anerkjent kokk fra Firenze. Når dere er ferdig med å tilberede et praktfullt fireretters måltid, kan du lene deg tilbake for å spise og prøvesmake på vin. Tre glass med anerkjent Chianti-vin er inkludert. Antallet deltakere er begrenset til tolv personer på denne turen med liten gruppe, slik at alle får personlig oppmerksomhet.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

  • Umiddelbar bekreftelse
  • Små grupper er sikret personlig service
  • Lunsj inkludert
Møt verten din i Firenze sentrum, og start den kulinariske opplevelsen i Toscana med en kort spasertur til et travelt bondemarked i nærheten. Lokale slaktere, bakere og bønder selger varene sine på markedet, og det er et populært sted både for besøkende og lokale florentinere. Du kan prøvesmake på mye forskjellig mat, og hjelpe verten din med å kjøpe ingredienser til kokkekurset.

Så er det bare å hoppe på minibussen og reise inn til den toskanske landsbygda som omringer byen. Snart er du midt inne i blant de mange vingårdene i Chianti-regionen – og får sett det landskapet som er erketypisk for vakre Toscana.

Etter at du har beundret omgivelsene, er neste stopp en vakker villa hvor du møter kjøkkensjefen Giovanni. Han er en anerkjent og innflytelsesrik florentinsk kokk som driver en av Firenzes beste mat- og vinskoler. Knyt på deg forkleet, og hjelp Giovanni med å lage et utsøkt toskansk måltid. Menyen endres i henhold til årstiden, men ta gjerne en titt på eksempelmenyen i reiseplanen for å se et utvalg av typiske retter.

Gled deg over et helt spesielt besøk i et vinlaboratorium. På denne morsomme og informative opplevelsen får du vite hvordan forskjellige varianter av rene viner (fra Sangiovese, Canaiolo-druer osv.) blandes for å skape komplekse viner, hver enkelt med sin egen bukett dufter og smaker.

Du lærer hvordan man lager pasta fra bunnen, og du får kunnskaper om lokale råvarer så vel som en mengde matoppskrifter mens dere forbereder måltidet. Når dere er ferdige, kan dere nyte maten og smake på lokale vin. Du kan prøve tre forskjellige varianter – vanligvis den anerkjente Chianti Classico-vinen, en Chianti Riserva og en toskansk dessertvin – og oppdage hvordan smakene utfyller måltidet.

Når du er ferdig med måltidet får du et diplom. Så kan du ta et vemodig farvel med kjøkkensjefen Giovanni før du reiser tilbake til utgangspunktet i Firenze sentrum, hvor opplevelsen avsluttes.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Sentrum av Firenze
Avreisetid:
Kl. 09.00
Varighet:
7 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes på avreisestedet

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Avreise klokken 09.00
Kode: EN0900

Delvis privat Chianti-kokkekurs på en villa i Toscana, begynner kl. 9.00

Engelsk
Fra
USD 185,56
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Delvis privat Chianti-kokkekurs på en villa i Toscana med tur på markedet

Chianti Region

Inkluderinger:
  • Tur til markedet med prøvesmaking
  • Kokkekurs
  • Bruk av forkle og kjøkkenutstyr
  • Alle ingredienser til lunsjen din
  • Lunsj
  • Vinsmaking
  • Besøk ved et vinlaboratorium
  • Diplom
  • Hefte med oppskrifter
Unntak:
  • Driks (valgfritt)
  • Henting og bringing ved hotellet
Tilleggsinformasjon:
  • Bekreftelse fås ved bestilling.
  • Vegetaralternativ er tilgjengelig. Du må oppgi dette i feltet Spesialbehov når du bestiller.
RETNINGSLINJER FOR REGN:
  • Turen gjennomføres enten det er regn eller sol (se imidlertid nedenfor).
  • Turen avlyses ikke på grunn av regn. 
  • Vi gjør alt vi kan for å gjennomføre sykkelturen. Hvis det imidlertid skulle bli mye regn, kan det hende at vi avslutter sykkelturen og fortsetter med en spasertur i stedet (eller så begynner vi med en spasertur dersom været ikke tillater bruk av sykler når vi møtes på treffpunktet). Dersom været blir bedre igjen i løpet av turen, forsøker vi å komme oss opp på syklene igjen når dette er mulig.
  • Gjestealternativer på regntunge dager:
  • Fortsett på turen i håp om bedre vær – og med forståelsen av at det ikke gis noen refusjon eller rabatt dersom det ikke blir noen sykkeltur på grunn av regn, eller dersom sykkelturen forkortes på grunn av regn. Vi gjør alt vi kan for å få deg på en sykkel dersom været tillater det.
  • En tilgodelapp (til samme beløp som kunden betalte for turen) kan brukes neste dag eller på et annet tidspunkt, avhengig av tilgjengelighet. Tilgodelappen er en kvittering som gis til kunder. Kvitteringen kan overføres, selges eller gis til andre som kan bruke den på en fremtidig dato, og den varer i opptil ett år fra den utstedes. Den har en verdi som kan brukes på en hvilken som helst annen tur som arrangeres av selskapet vårt.
  • Merk at kundenes sikkerhet og komfort er vår aller viktigste prioritet, og at godt regntøy er obligatorisk for gjester som velger å sykle i mulig regnvær.
  • Vi ber kunder om møte opp på treffpunktet 15 minutter før turens avreise, for å sjekke værforholdene og ta et valg deretter.
  • Dersom du ikke møter opp, får du ingen refusjon.
Reiseplan:
Merk: Når markedet i sentrum av Firenze er stengt (på søndager og helligdager), blir turen erstattet av et spesielt besøk ved en økologisk Chianti-gård

Eksempelmeny:
Første rett (velg én):
  • Klassisk bruschetta med tomater, basilikum og olivenolje
  • Toskansk bruschetta med olivenolje, salt og hvitløk
Hovedrett (velg én):
  • Tagliatelle med fyldig kjøttsaus
  • Ravioli gnudi (melboller fylt med ricotta, ligner på gnocchi)
Andre hovedrett (velg én):
  • Toskansk salat med brød, tomater og ferske urter
  • Kjøtt fra distriktet, med grønnsaker
Dessert:
  • Tiramisù med jordbær
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.