La Perle av Dragone Dubai Silver med transport

 • Turkode: 9443P129
 • Sted: Dubai, Dei sameinte arabiske emirata
 • Varighet: 4 timer (ca.)
Fra USD 231,50

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
 • Informasjon
Denne vannbaserte forestillingen i Dubai vil ta pusten fra deg med de fengslende fantasiene som kommer med den nye æraen innen underholdning.

Underholdning har fått ny definisjon i Dubai, og den utmerkede levende forestillingen som går året rundt i det spesialbygde teateret i hjertet av Al Habtoor by i Dubai. Denne forestillingen bør du ikke må gå glipp av. Den tar deg med til en annerledes og mirakuløs forestillingsverden, og er produsert av den anerkjente regissøren Franco Dragone. Nå kan du oppleve dette underverket, ganske enkelt ved å bestille billetter hos oss.

Våre representanter henter deg ved hotellet i et av våre lekre kjøretøyer, hvis du velger alternativet med transport. Når du kommer inn, vil du bli overrasket over å se et basseng på scenen (Aqua-scenen), som bruker 2,7 millioner liter vann på en oppfinnsom måte i forestillingen. Her har publikum 1300 sitteplasser ordnet i sirkel; noe som er gjort for at publikum skal komme nært innpå aktørene fra alle mulige vinkler. Du kan velge blant bronse, sølv, gull eller VIP-billetter når du bestiller.

La Perle er det første faste teateret, og kan med sin topp moderne scene love publikum en uslåelig og utrolig opplevelse. Dette er en forestilling i verdensklasse, med steppedans, luftakrobatikk, visuelle illusjoner, trylleforestillinger eller vanndrama. Over 450 slike forestillinger gjennomføres av 65 bemerkelsesverdige utøvere fra alle verdens hjørner. Disse svimlende forestillingene på La Perle er basert på Arabias forhistorie og moderne byliv, og gir et inntrykk av hvordan Dubai ble til. Hvert eneste minutt du tilbringer her kommer til å være fullt av overraskelse, vantro og spenning. Når forestillinger er over, henter vi deg ved teateret og setter deg av ved hotellet.


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Avhengig av om billetter til forestillingen er tilgjengelig.
Henting er 1 time før forestillingen begynner.
Avreisetid:

Henting fra hoteller starter før dette tidspunktet, du må kontakte din lokale leverandør for å få nøyaktig tidspunkt for hentingen.

Varighet:
4 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Innkvartering/hotell sentralt beliggende i Dubai.

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT


Tilleggsinformasjon

La Perle av Dragone Dubai Silver med transport

Show

Inkluderinger:
 • Henting ved hotellet.
 • Sølvbillett til La Perle av Dragone.
 • Bringing til hotell.
 • La Perle-forestillingene er ganske uregelmessige. Vi vil prøve å bestille overnattingssted etter beste tidspunkt og dager.
Unntak:
Bronse-, gull- og VIP-billetter.
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Barn må ledsages av en voksen
 • Spedbarnspris gjelder så lenge barnet ikke opptar et eget sete
 • Du må ha med deg gyldig pass på turen.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.