Helikoptertur over Dubai

 • Sted: Dubai, Dei sameinte arabiske emirata
 • Varighet: Fleksibel

Spesialtilbud

Fra USD 179,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre

Spesialtilbud

Få gratis inngang i én dag til én av følgende parker, LEGOLAND Dubai, LEGOLAND Waterpark, Motiongate eller Bollywood Park ved Dubai Parks and Resorts når du bestiller mellom 1. og 15. september 2017 med avreise når du vil.

Se de utrolige attraksjonene Dubai har å by på fra luften med en helikoptertur på 15 eller 25 minutter over byen! I et helikopter med fem seter og gjennomsiktige glassvegger svever du over de menneskeskapte arkipelene Palm Jumeirah og The World, og flyr rundt skyskraperne som byen er så kjent for. Se luksushotellet Burj Al-Arab i tillegg til Burj Khalifa, en av verdens høyeste og mest imponerende bygninger.

Høydepunkter

 • Helikoptertur i naturskjønne omgivelser
 • Gratis henting og bringing til hotellet er inkludert
Start opplevelsen med henting på hotellet. Du ankommer Atlantis ved Palm Jumeirah minst 45 minutter før valgt flyvetid. Sjekk inn og ta plass i den romslige salongen hvor du lytter til en kort sikkerhetsgjennomgang. Kjøp deg en leskedrikk eller varm drikke (for egen regning), og legg deretter personlige gjenstander i oppbevaringsskapet. Kun kameraer er tillatt på turen.

På starttidspunktet følger du piloten ut til heliporten og slapper deretter av i setet (ved siden av piloten eller på en av de fire radene bakover i fartøyet) mens dere tar av mot himmelen over Dubai. Se ut over den ikoniske Palm Jumeirah og havet på den ene siden, og byen på den andre idet du svever rundt skyskraperne og de luksuriøse kjøpesentrene som fyller det urbane landskapet i Dubai.

Fly over bykjernen i Dubai og beundre Burj Khalifa, en av verdens høyeste menneskeskapte bygninger med det sylspisse tårnet. Se ned på det luksuriøse seilformede hotellet Burj Al-Arab, og kast et lengtende blikk mot de flotte sandstrendene som skaper en ramme rundt de travle gatene i byen. Piloten vil peke ut attraksjoner på veien for å sikre at du ikke går glipp av noe!

Før du drar tilbake til utgangspunktet ved Palm Jumeirah, svever du over The World, som er et av Dubais mest ambisiøse eiendomsprosjekter. Her ser du nesten 300 menneskeskapte øyer som har blitt bygget slik at de ser ut som verdens kontinenter. Du kan beundre Grønland, som ble kjøpt av en sjeik som en eksklusiv feriedestinasjon, og høre historier om Libanon, et «land» som eies av et privat hotell.

Etter 15 minutter i luften går turen tilbake til Atlantis i Palm Jumeirah og du lander på startpunktet for turen. Helikopteropplevelsen ender og du settes av på hotellet. Hvis du fremdeles har tid til overs, kan du oppgradere til 25 minutter, slik at du kan tilbringe mer tid i luften og sjekke ut byens severdigheter.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Henting fra hotellet sentralt i Dubai
Avreisetid:
Du kan velge tid mellom kl. 9.00 og 12.00, 12.30 og 14.00 eller 14.30 og 16.00. Tidspunktet for avhenting vil være angitt på bekreftelsen

Alle flytider er omtrentlige og kan endres på grunn av værforhold og vektrestriksjoner.

Varighet:
Fleksibel
Informasjon om tilbaketuren:
Går tilbake til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Kl. 14.30–16.00: 15-minutters flytur
Kode: LAFTER15

Begynner mellom kl. 14.30 og 16.00

Fra
USD 219,53
Prisinformasjon
Kl. 9.00–13.30: 15-minutters flytur
Kode: MORN15

Begynner mellom kl. 9.00 og 12.30

Fra
USD 219,53
Prisinformasjon
Kl. 14.30–16.00: 25-minutters flytur
Kode: LAFTER25

Begynner mellom kl. 14.30 og 16.00

Fra
USD 325,85
Prisinformasjon
Kl. 9.00–13.30: 25-minutters flytur
Kode: MORN25

Begynner mellom kl. 9.00 og 12.30

Fra
USD 325,85
Prisinformasjon
12 Min Helicopter Ride
Kode: TG5

The pearl tour is a 12 minutes flight from The Atlantis The Palm heading to Burj Khalifa the highest tower in the world, while flying over the most famous landmarks of Dubai.

Fra
USD 179,00
Prisinformasjon
12 Min Helicopter Ride.
Kode: TG6

The pearl tour is a 12 minutes flight from The Atlantis The Palm heading to Burj Khalifa the highest tower in the world, while flying over the most famous landmarks of Dubai

Fra
USD 179,00
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Helikoptertur over Dubai

Dubai Helicopter Tour

Inkluderinger:
 • Helikoptertur
 • Henting ved og bringing til hotellet
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse vil bli mottatt ved bestilling med mindre bestillingen foretas innen 7 dager før reisen. I slike tilfeller vil bekreftelse bli mottatt innen 48 timer, avhengig av ledig kapasitet
 • Barn under 2 år har ikke tilgang til helikopteret
 • Voksenpris gjelder for alle reisende i alderen 2 år og over
 • Helikopterturene kan deles med medlemmer av andre grupper da det er plass til 6 personer i hvert helikopter
 • Du må ha med deg gyldig pass på turen.
 • Av hensyn til komfort og luftfartøyets vekt/balanse må passasjerer som veier over 100 kg, kjøpe et ekstra sete. Dette skal betales direkte til turoperatøren på dagen for turen.
 • Gravide kvinner kan fly frem til 32 uker med legeattest
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.