Garanti for laveste pris

Fra USD 200,00


Garanti for laveste pris
Fra

USD 200,00

Velg dato og reisende

Antall reisende
Laster inn tilgjengelige alternativer …

Time3 timer 30 minutter (Omtrentlig)
TransportHenting ved hotellet tilbys
TicketMobilbillett

Oversikt

Frisk opp sinnet, kroppen og sjelen med denne revitaliserende 2-timers hammam og massasjen på Spa CORDON i Dubai, med tur-retur transport inkludert. Dra til det prisbelønte spaet med komfortabel, klimatiserte kjøretøy, og ankom det Zen-lignende fristedet for en bedagelig renselse, skrubb og massasjeopplevelse. Nyt boblebadet, badstuen eller dampbadet, ta et skånsomt bad med aromatisk eukalyptussåpe, og avslutt med en oppkvikkende 'kessa’ kroppsskrubb og en gjenopplivende kroppsmassasje med bruk av duftolje spesialblandet for deg. Lykke!

Fra
USD 200,00

Etter henting fra ditt hotell sentralt i Dubai kan du slappe av mens du reiser til Spa CORDON, en av byens ledende steder for skjønnhetspleie, for 2 timer med hammam og massasjeopplevelse.

Det prisbelønte spaet er en fantastisk oase av ro som tilbyr et vell av fasiliteter og behandlinger for skjønnhet og velvære, fra et orientalsk bad til dampbad, boblebad og behandlingssuiter opplyst av stearinlys.

Ved ankomst,dra inn og kom i et avslappet humør mens du nipper til en velkomstdrink. Deretter, begynner opplevelsen med tid i et boblebad, badstue eller dampbad for å gjøre huden mykere og for å lette musklene og tankene.

Behørig avslappet, kan du nyte neste trinn i behandlingen — et skånsomt renseritual. Slapp av mens du er nedsenket i beroligende varmt vann og renset med svart såpe av eukalyptus med en teknikk som er perfekt for å rense huden dypt og gi den næring.

Etter badet, slapp av i et eget damprom, mens eukalyptus-såpen får tid til å utføre sin magi. Len deg deretter tilbake på en oppvarmet marmorbenk for en rensende 1-timers skrubb. Synk ned i en tilstand av lykke mens en massøse gir deg en heldekkende skum-massasje og oppfriskende kessa skrubbing for å bli kvitt døde hudceller, stimulere sirkulasjonen og la deg føle deg kriblende frisk.

Til slutt, kos deg med en 1-timers kroppsmassasje med duftoljer og massasje teknikker, som du velger fra et utvalg. Velg kanskje de lange,skånsomme bevegelsene eller eltingen til en "Solemn Massage" eller den intensive, målrettede teknikken til en “Vital Massage.”

Gli etterpå tilbake til verden med tid til avslapping i salongen. Nyt en drink og lett snacks i de rolige omgivelsene, og fullfør opplevelsen med å bli levert tilbake på hotellet ditt.

Anmeldelser

Anmeldelser fra Viator-reisende

5,0
5 anmeldelser
5 Stjerne
4 Stjerne
3 Stjerne
2 Stjerne
1 Stjerne
C
, okt 2017

This was an amazing experience that I will definitely do again. Total relaxation . You could not ask for a better complete day.

M
, jun 2016

This tour was amazing!

A
, jun 2016

I had a wonderful experience. When I come back to Dubai I will be getting another Spa treatment. Staff were friendly overall pleasant time.

C
, des 2015

Decent experience. Car right on time to take me to location. Spa inside residential building , not what I expected . Attendant very quiet and made it a bit awkward

M
, jul 2015

Excellent! Spa very clean and beautiful decorated. Ladies very friendly and professional . Great service.


Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 6578HAMMAM

Utforsk lignende ting å gjøre