Burj Khalifa At the Top inkludert ettermiddagste ved Burj Al-Arab

 • Sted: Dubai, Dei sameinte arabiske emirata
 • Varighet: 5 timer (ca.)
Fra USD 285,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Kombiner flott utsikt over Dubai fra den imponerende Burj Khalifa, med en deilig ettermiddagste ved Burj Al-Arab-hotell på denne flotte fem timer lange turen. Ta bilder av Dubai Marina og det seilformede Burj Al-Arab-hotellet, og kos deg med en herlig ettermiddagste. Ta deretter hurtigheisen opp til observasjonsdekket At the Top i Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. Kjenn hvordan hjertet hopper over et slag når du først får se den forbløffende utsikten, og opplev deretter det fantastiske Dubai-fonteneshowet. Dubai har aldri sett så bra ut!

Høydepunkter

 • Gratis henting og bringing til hotellet er inkludert
 • En enestående opplevelse
 • Snacks og drikke er inkludert i prisen
Start opplevelsen med avhenting ved hotellet sentralt i Dubai. Sett deg godt til rette i en buss med klimaanlegg sammen med guiden, som i tillegg er sjåføren, og kjør i retning Burj Al-Arab, et imponerende hotell som er bygget på en menneskeskapt øy i Persiabukten.

Her kan du beundre denne 321 meter høye Dubai-attraksjonen fra utsiden, og deretter gå inn for å nyte en deilig ettermiddagste. Finn en plass i salongen i den kostelige restauranten, og nyt et utvalg av små smørbrød, kanapeer og nybakte scones. Nipp til en kopp kaffe eller te mens du beundrer panoramautsikten gjennom vinduene som strekker seg fra gulv til tak.

Gå deretter tilbake til bussen, og ta turen til Dubai Marina for å se på skyskraperne langs stranden. La deg imponere av enda høyere bygninger når du kjører langs Sheikh Zayed-veien til Burj Khalifa, verdens høyeste bygning. Du må strekke nakken for å få øye på den sprøytelignende toppen som perforerer himmelen, før dere sammen med guiden tar en hurtigheis til At the Top, som er utsiktspunktet i 124. etasje. Her står du storøyd og ser ut over byen, ørkenen og havet langt der nede.

Etter at dere har beundret utsikten, går turen ned til bakkenivå igjen, og dere spaserer til Burj Khalifa-innsjøen for å se Dubais fonteneshow. Se vannet som danser og skyter 152 meter opp i luften, akkompagnert av klassisk og arabisk musikk. Denne plaskende oppvisningen lyses opp av 6600 blinkende lys og lasere og byr på mange fotomuligheter.

Omvisningen avsluttes i nærheten av kjøpesenteret Dubai Mall, hvor du kan slappe av med middag eller en handletur. Alternativt kan guiden komme med forslag og bidra med informasjon om andre severdigheter i byen.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Hotell sentralt i Dubai
Avreisetid:
kl.14.30

Hotellhenting starter omtrent 30-60 minutter før dette tidspunktet

Varighet:
5 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Går tilbake til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

kl. 14.30
Kode: TOP1430

Turen har avgang kl. 14.30

Fra
USD 285,00
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Burj Khalifa At the Top inkludert ettermiddagste ved Burj Al-Arab

At the top of the world

Inkluderinger:
 • Henting ved hotellet
 • Tur med liten gruppe
 • Delt transport
 • Sjåfør og guide
 • Ettermiddagste på Burj Al-Arab (Sahen Eddar Lobby Lounge)
 • Delte bord 
 • Inngangsbillett til At the Top i Burj Khalifa
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen to dager før reisen. I slike tilfeller vil bekreftelse bli mottatt innen 48 timer, avhengig av ledig kapasitet
 • Pent antrekk. Menn må ha skjorte og langbukser. Joggesko er ikke tillatt. Merk: Personer med kortbukser og flipp-flopper blir nektet adgang
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Hvis du avbestiller 3 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Wenche F , oktober 2015

Flott tur