Inngangsbillett til Burj Khalifa Level 124 At the Top

 • Sted: Dubai, Dei sameinte arabiske emirata
 • Varighet: 60 minutter (ca.)
Fra USD 68,50

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Opplev sightseeing i helt nye høyder med en inngangsbillett til "At the Top" i Burj Khalifa, et av verdens høyeste utkikksdekk, i skyskraperens 124. etasje. Når du har gått gjennom Dubai Mall, kan du få med deg en multimediepresentasjon som tar for seg Dubais historie, og deretter "fly" opp til utkikksdekket med den superraske heisen for å bruke så mye tid du vil på å nyte utsikten. Se Palm Jumeirah, Dubai Marina, Burj Al Arab og mye mer – det er som om byen ble bygget nettopp for å ses fra denne vinkelen!

Høydepunkter

 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Blir sannsynligvis raskt utsolgt
Finn frem til underetasjen i Dubai Mall, og start reisen til "At the Top" ved Burj Khalifa ved å gå om bord i attraksjonens 65 meter lange rullefortau, som vil ta deg frem til heisen. Underveis får du se en førsteklasses multimediepresentasjon som gir en oversikt over byens historie, og som forteller om byggingen av Burj Khalifa.

Etter et kort stopp ved utsiktspunktet, der du kan ta en nærmere titt på den ikoniske skyskraperen, ankommer du heisen og kan begynne oppstigningen til utkikksdekket. Heisen kjører i 10 meter per sekund og tar deg raskt opp til 124. etasje.

Når heisdøren åpner, kan du gå rett ut til glassveggene, som gir deg et utsyn over byen, ørkenen og havet som virkelig kan ta pusten fra deg. Kikk ned på herskapshusene i Palm Jumeirah, beundre den slanke fasaden til Burj Al Arab Hotel, og speide etter de luksuriøse yachtene som cruiser rundt i Dubai Marina. Hvis du velger en kveldsbillett, kan du i stedet nyte de gnistrende lysene fra byen og stjernehimmelen.

Spaser rundt på utkikksdekket og nyt en 360-graders panoramautsikt over byen. Kanskje du vil bruke de spesialtilpassede teleskopene for å zoome inn på byen og se bilder av enkelte attraksjoner i forskjellige faser av historien deres. Hvis været tillater det, kan du gå ut på terrassen og nyte det overveldende synet av landskapet under deg.

De fleste synes det er nok med en time "At the Top" for å se det de vil, men billetten tillater deg å bruke så mye tid du vil på utkikksdekket. Du kan kjøpe Burj Khalifa-suvenirer om du vil, før du tar heisen ned igjen og går tilbake Dubai Mall, der turen slutter.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Dubai Mall
Varighet:
60 minutter (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Adgang om morgenen
Kode: MORNING

Adgang til 124. etasje om morgenen. Du finner det nøyaktige adgangstidspunktet i bekreftelsesinformasjonen du har fått. Avhengig av tilgjengelighet.

Fra
USD 68,50
Prisinformasjon
Adgang om ettermiddagen
Kode: AFTERNOON

Adgang til 124. etasje om ettermiddagen. Du finner det nøyaktige adgangstidspunktet i bekreftelsesinformasjonen du har fått. Avhengig av tilgjengelighet.

Fra
USD 68,50
Prisinformasjon
Adgang tidlig om kvelden
Kode: EARLY EVENING

Adgang til 124. etasje tidlig om kvelden. Du finner det nøyaktige adgangstidspunktet i bekreftelsesinformasjonen du har fått. Avhengig av ledig kapasitet.

Fra
USD 96,00
Prisinformasjon
Adgang om kvelden
Kode: EVENING

Adgang til 124. etasje om kvelden. Du finner det nøyaktige adgangstidspunktet i bekreftelsesinformasjonen du har fått. Avhengig av tilgjengelighet.

Fra
USD 68,50
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Inngangsbillett til Burj Khalifa Level 124 At the Top

Burj Khalifa

Inkluderinger:
 • Adgangsavgift
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen 14 dager før reisen. I slike tilfeller vil bekreftelse bli mottatt innen 48 timer, avhengig av ledig kapasitet
 • Navnet på hovedpassasjeren kan ikke endres etter bestilling
 • Tilgjengelig for personer som bruker rullestol
 • Barn må alltid ledsages av voksne
 • Kunder må bekrefte overfor den lokale leverandøren minst 7 dager før avreise. Du får nærmere opplysninger etter at du har bestilt
 • Bestillinger kan ikke endres 72 timer før reisedatoen
 • Alle besøkende må gå gjennom metalldetektorer ved sikkerhetskontrollen.
 • Det nøyaktige adgangstidspunktet bekreftes 30 dager før avreise
 • Som referanse er de mest og minst besøkte tidene:
Minst besøkt kl. 08.30 til 14.30
Mest besøkt kl. 15.00 til 18.30
Minst besøkt kl. 19.00 til 23.00

Viktig informasjon:
Alle bilag må skrives ut og fremvises ved ankomst
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Hvis du avbestiller 3 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.