Spasertur i Buenos Aires inkludert Teatro Colón og MALBA

 • Turkode: 5674P237
 • Sted: Buenos Aires, Argentina
 • Varighet: Fleksibel
Fra USD 61,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
 • Informasjon
På denne turen drar du til de mest klassiske områdene i byen og besøker to av de mest karakteristiske stedene for kulturen i Buenos Aires, nemlig Teatro Colón og museet for latinamerikansk kunst i Buenos Aires (MALBA). Du går sammen med guiden vår for å bli kjent med de mest karakteristiske hjørnene i distriktene San Telmo og Puerto Madero. Vi besøker det historiske Plaza de Mayo og står ved foten til Obelisco de Buenos Aires. Du kan velge om du vil besøke Teatro Colón, MALBA, eller begge deler.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Ledet av en lokal guide
Spaserturen starter i hjertet av San Telmo-området. Dette er en av de eldste bydelene i Buenos Aires, og den har en pulserende tango- og kunstscene. Vi går nedover gaten Defensa i sørlig retning for å besøke antikvitetsmarkeder og bivåner den karakteristiske arkitekturen, gatebelysningen, brosteinsgatene, de gamle bygningene og utsmykningen fra 1800-tallet. Deretter ankommer vi Lezama-parken.

Når vi forlater parken, går vi to kvartaler til vi kommer til den sørlige delen av Puerto Madero. Dette området er den mest moderne delen av byen og består av skyskrapere, eksklusive restauranter og hoteller. Vi ankommer Puente de la Mujer, en roterende bro som skal representere et par som danser tango. Vi går over broen og over på den andre siden av elvebredden. Deretter bærer det av sted til Avenida Belgrano og inn på Avenida Paseo Colón. Etter tre kvartaler når vi det historiske Plaza de Mayo. Her kan vi besøke katedralen Catedral Metropolitana, Cabildo, rådhuset fra kolonialtiden, og Casa Rosada, presidentboligen. 

På den andre siden av torget går vi nedover Diagonal Norte og ser den berømte Obelisco de Buenos Aires, et viktig kjennemerke for byen, som ligger i hjertet av Avenida 9 de Julio. Vi fortsetter å gå nedover denne avenyen. Etter to kvartaler ankommer vi Teatro Colón. Dette operahuset er regnet som et av de fem beste i verden når det gjelder størrelse og akustikk.

Hvis du har valgt å besøke Teatro Colón, får du muligheten til å avslutte turen med en guidet tur inne i denne spektakulære konsertsalen. Vi går gjennom hallen, hovedfoajeen, bystegalleriet og den gyldne hall. Her får besøkende høre utrolige detaljer om arkitekturen, trappene, skulpturene, taket og glassmaleriene. Etter et 50 minutter langt besøk avsluttes turen ved inngangen til teatret.

Hvis du har valgt å besøke MALBA, tar vi en offentlig buss til Palermo-området, der MALBA (museet for latinamerikansk kunst i Buenos Aires) befinner seg. Dette museet ble grunnlagt med sikte på å samle, bevare, studere og spre latinamerikansk kunst. Her kan du se en utstilling på ca. 400 verk av de viktigste moderne kunstnerne og samtidskunstnerne i regionen. Turen avsluttes ved inngangen til museet, som er inkludert, og der får du muligheten til å gå i ditt eget tempo og se hvert rom og de forskjellige utstillingene.

Hvis du har valgt det tredje alternativet, kan du besøke begge disse stedene. Da besøker du Teatro Colón, og etter den guidede turen drar du sammen med guiden til MALBA. Her avsluttes turen etter et besøk inne i museet.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Reisebyrå – San Telmo
Avreisetid:
Kl. 10.30
Varighet:
Fleksibel
Informasjon om tilbaketuren:
 • Spasertur + Teatro Colón:avsluttes ved Teatro Colón (Cerrito 628)
 • Spasertur + MALBA og spasertur + Colón og MALBA: avsluttes ved MALBA (Avenida Pres. Figueroa Alcorta 3415 )

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Spasertur + Teatro Colón
Kode: TG1

Fire og en halv timer lang tur. Inkluderer en tretimers spasertur og billetter til et guidet besøk i Teatro Colón

Engelsk
Fra
USD 61,00
Prisinformasjon
Spasertur + MALBA
Kode: TG2

Firetimers tur. Inkluderer en tretimers spasertur og billetter til MALBA.

Engelsk
Fra
USD 61,00
Prisinformasjon
Spasertur + Colón og MALBA
Kode: TG3

Femtimers tur. Inkluderer en tretimers spasertur og billetter til et guidet besøk i Teatro Colón og billetter til MALBA.

Engelsk
Fra
USD 78,00
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Spasertur i Buenos Aires inkludert Teatro Colón og MALBA

Colon Theater

Inkluderinger:
 • Profesjonell guide
 • Transport med offentlig buss
 • Inngangspris til Teatro Colón eller MALBA eller begge (avhengig av hvilket alternativ du velger)
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke
 • Driks (anbefales)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Du må oppgi fullt navn og passnummer for alle passasjer for å bekrefte bestillingen
 • Du må ha med deg gyldig pass på turen.
 • Minimum to personer per bestilling
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.