Brussel, Belgia

Velg dato og reisende

Antall reisende
Laster inn tilgjengelige alternativer …


clock-oVarierer
ticket-oMobilbillett

Oversikt

Se alle Europas legendariske landemerker i miniatyr i modellparken Mini-Europe i Brussel. Legg merke til strukturene som er karakteristiske for sjarmen til hvert europeisk land mens du spaserer blant Eiffeltårnet, Big Ben og klokketårnene i Brügge på en unik rundtur i denne spennende attraksjonen. Oppgrader billetten til å inkludere inngang til Océade-vannparken, en spennende attraksjon full av tyngdekrafttrossende vannsklier og beroligende badstuer.
  • Adgangsbillett til Mini-Europe i Brussel
  • Miniatyrmodellene levendegjør gatene i London, kanalene i Venezia og Athens Akropolis
  • Se det beste av Europa uten å forlate Brussel
  • Adgang til Océade-vannparken kan også inkluderes
Finn frem til miniatyrmodellparken Mini-Europe på egen hånd og legg ut på vandring i de vakreste byene på det gamle kontinentet. Hør det umiskjennelige klokkespillet til Big Ben når du besøker London, lytt til de romantiske mandolinene som hilser velkommen til kanalene i Venezia og se de ikoniske Eiffeltårnet mens du vandrer gjennom Lysets by. Se det gamle Akropolis i Athen, beundre de tradisjonelle tyrefekterarenaene i Madrid og studer de pittoreske kanalene i Amsterdam. 

Se animasjonene som gir utstillingen den spennende atmosfæren, se den glovarme lavaen strømme fra Vesuv og den undertrykkende Berlin-muren rives – her får du se alt sammen med dine egne øyne.

Oppgrader billetten til også å omfatte både Mini-Europe og Océade-vannparken, kast deg ut i de våte attraksjonene i parken og kjenn adrenalinet strømme i vannskliene, slapp av i badstuene og lek i det eventyrlige vannlekehuset.

Anmeldelser

Anmeldelser fra Viator-reisende

4,0
37 anmeldelser
5 Stjerne
4 Stjerne
3 Stjerne
2 Stjerne
1 Stjerne
s
, jun 2017

This tour was amazing!

v
, jun 2016

Good place to relax and experience mini Europe.

L
, sep 2015

I love it its something different and amazing to see all t g e Europe in one place.I will definitely recommend it to everyone to visit while you are in Brussels.

c
, aug 2015

idéal avec ses petits-enfants 8 et 9 ans!

s
, aug 2015

Très sympa à faire

C
, jul 2015

Enjoyable for kids and kids at heart. Covered most of the important sites in Europe, although i feel the park is too small.

A
, mai 2015

It was very good ..you need 2hrs to cover it..check weather when visiting this as its open sky tour..

E
, mai 2015

The trip was great, our kids enjoy it a lot!

J
, mai 2015

Bonjour,
Tout s'est bien passé, sauf que sur votre site j'ai acheté un ticket pour mon fils de 6 ans, et il n'était pas précisé que pour les enfants de moins de 120 cm c'était gratuit.
Avez-vous une proposition, SVP ?
Cordialement,

J
, apr 2015

It was a fun couple of hours and the weather was lovely


mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 3903MINI

Utforsk lignende ting å gjøre