Bordeaux Super Saver: Vinsmaking og lunsj pluss vintur til St-Emilion for liten gruppe

 • Sted: Bordeaux, Frankrike
 • Varighet: 9 timer (ca.)

Spesialtilbud
USD 180,77  Spar  USD 8,32

Fra USD 172,45

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre

Spesialtilbud

Bestill Bordeaux Super Saver, med lunsj inkludert, og spar over 8% sammenlignet med å bestille turene separat

Skjem bort deg selv med to bestselgende Bordeaux-vinturer til redusert pris med dette Bordeaux-supertilbudet. Hygg deg med en vinworkshop i Bordeaux tidlig på dagen, der du får smake på noen av Frankrikes mest verdsatte viner, fra berømte vinregioner som Côtes du Rhône, Bourgogne og Loire-dalen, mens du nyter ost, spekemat og brød. Tilbring ettermiddagen med å besøke to slott i nærliggende Saint-Émilion for vingårdturer og vinsmaking. Gruppestørrelsen er begrenset til åtte personer for å sikre mer personlig tilpasset service fra guiden.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Dagstur (fra A til B)
 • Lunsj inkludert
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
Kombiner to bestselgende Bordeaux-vinturer med dette Super Saver-tilbudet. Tilbring formiddagen i det sentrale Bordeaux, der du får lære om viner fra en rekke franske regioner. Om ettermiddagen tar du en biltur til nærliggende, UNESCO-oppførte Saint-Émilion for vingårdturer og vinsmaking på to klassiske franske vinslott.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Bordeaux sentrum, i nærheten av Place des Quinconces
Avreisetid:
10.30
Varighet:
9 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Bordeaux Super Saver: Vinsmaking og lunsj pluss vintur til St-Emilion for liten gruppe

St Emilion Wine Tour

Inkluderinger:
 • Lokal guide
 • 3 omganger med vinsmaking
 • Guidede vinturer
 • Lunsj
 • 10 vinsmakinger i løpet av dagen
 • Inngangspriser til to slott
 • Transport med minibuss
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Nedre aldersgrense for å nyte alkohol er 18 år
Reiseplan:
Vinsmaking og praktisk vinkurs i Bordeaux
Du starter dagen med en 2-timers vinsmaking for en liten gruppe i Bordeaux sentrum. I løpet av dette informative kurset kan du smake på fire ulike viner mens en vinekspert gir deg en oversikt over fransk vin.

Du vil oppdage de u nike egenskapene til Frankrikes viktigste vinregioner, inkludert Bordeaux, Bourgogne, Côtes du Rhône og Loire-dalen. D u får innblikk i hva begrepene «terroir» og «appellation» betyr, og lærer hvordan du leser en fransk vinetikett.

Du kan smake på to nye viner mens du nyter en tallerken med typisk fransk hors d'œuvre med ost, saucisson (pølse) og ferskt brød. Deretter skal du prøve å blande viner ved bruk av de to ledende druevariantene i Bordeaux, nemlig Merlot og Cabernet Sauvignon. Fi nn ut hvordan du kan analysere vinens ulike aspekter, inkludert farge, lukt og smak, og bland ulike varianter til du får en blanding som smaker slik du vil ha den.

Vinturen etterfølges av en lunsj i en tradisjonell leilighet i sentrum av byen.

Tur til Saint-Émilion med vinsmaking
Etter lunsjen forlater du Bordeaux og kjører til vingårdene i Saint-Émilion, en middelalderlandsby med 800 châteaux som står på UNESCOs verdensarvliste og som er kjent for sine fantastiske viner. På veien vil guiden fortelle om vinregionene Bordeaux og Saint-Émilion.

Du besøker det tradisjonelle fatrommet og kjelleren på et autentisk, privat château. Vandre rundt blant vingårdene mens guiden forklarer hovedvariantene av vin i regionen. Etter en omvisning på det familiedrevne godset, er det en ny runde med vinsmaking, der du kan lære mer om fransk vin, lære riktige vinsmakingsteknikker og prøve ut ferdighetene dine mens du smaker på noen av slottets viner.

Sent på ettermiddagen drar du til et offisielt klassifisert château med utsikt over Saint-Émilions vingårder. Nyt et velkomstglass med vin akkompagnert av en tallerken med lokalt brød, ost og saucisson (tørket pølse), og lær om vinlagingsprosessen fra druene plukkes til vinen tappes på flasker. De spesifikke vinslottene du besøker, kan variere, men kan omfatte Soutard, Ferrand eller Pressac.

Deretter drar du på en kveldstur til landsbyen Saint-Émilion, en typisk sjarmerende fransk landsby fra middelalderen, omgitt av vingårdene som har fått samme navn. Etterpå drar du tilbake til Bordeaux for å avslutte heldagsturen.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.