Garanti for laveste pris

Fra USD 139,65


Garanti for laveste pris
Fra

USD 139,65

Velg dato og reisende

Antall reisende
Laster inn tilgjengelige alternativer …

Time2 timer (Omtrentlig)
TicketMobilbillett

Oversikt

Gå forbi den lange køen ved Berlins fjernsynstårn, og nyt panoramautsikt over byen mens du spiser middag i restauranten Sphere. Se kjente severdigheter som Riksdagsbygningen, Brandenburger Tor og Olympiastadion fra mer enn 200 meter over bakken.

Gled deg over en 2-dagers hopp-på-hopp-av-tur gjennom Berlin med hodetelefoner, og lær mer om Berlins historie og attraksjoner. Gå av eller på bussen på en av de 18 holdeplassene, og besøk berømte severdigheter som Kurfürstendamm, Potsdamer Platz og Schloss Charlottenburg.

Fra
USD 139,65

Anmeldelser

Anmeldelser fra Viator-reisende

4,5
156 anmeldelser
5 Stjerne
4 Stjerne
3 Stjerne
2 Stjerne
1 Stjerne
O
, jul 2017

Veldig bra og et høydepunkt på turen !!

O
, aug 2016

Meget flott opplevelse å spise middag og ha en slik fantastisk utsikt. Restauranten roterer i løpet av underkanten av en time, så du får sett hele Berlin. Vindusbord er et must! Å få med solnedgangen er prikken over i-en.

R
, jun 2016
B
, jun 2016

En flott middag i fine omgivelser. Nydelig utsikt med tomannsbord ved vinduet. Det gikk så greit med forhandsbilett fra dere. Kan absolutt anbefales.

s
, mai 2016

Dette var en strålende opplevelse! Vi var litt utenfor sesong så det var lite kø og turen opp til restauranten gikk kjapt. Menyen var litt begrenset, jeg var veldig heldig med mitt valg, min samboer var litt mindre fornøyd med sitt valg. Servicen var bra, ikke eksepsjonell. Likevel anbefales dette på det varmeste, fantastisk utsikt og spesiell opplevelse. Rett og slett moro!

J
, apr 2016

Det var ikke kø, men det var OK å bestille på forhånd. Opplevelsen med utsikten og maten var god.

B
, sep 2015

Vi hadde en flott tur opp i fjernsynstårnet. Hyggelig betjening, god mat og fantastisk utsikt over Berlin. Den eneste køen vi måtte stå i var sikkerhets-sjekken. Vi fikk en flott start på vår aller første Berlin-tur.

B
, mai 2015

Vi fikk ikke bordet før 20.40, hadde bestilt til kl. 20.00. Når jeg bestilte via dere, var det VELDIG VIKTIG Å FORHÅNDSBESTILLE MIDDAG, hvis ikke, fikk vi Meny nr. x. Så jeg bestilte Meny nr. y. Kelneren forstod ingen ting, da jeg viste han bestillingen fra dere. De hadde ikke den maten i det hele tatt! Ok, så fikk vi se menyen, og bestilte. Forrett kjempebra. Hovedretten, vi bestilte and , var helt forferdelig, den var helt ihjelstekt. Ga beskjed om det, og vi fikk plaster på såret, en nøkkelring hver,av tårnet, og 1 gratis kaffe, ble tilbudt 2. En skam! Å sitte i tårnet og se utover Berlin var flott, vi fikk med solnedgangen. Jeg hadde kjøpt dette som en gave til min mann, så vi var veldig skuffet begge to. vi kunne likegjerne ha vært bare turister uten å spise, utsikten kunne vi fått fra etasjen under.Kommer ikke til å anbefale noen å spise i tårnet i Berlin. Flere fra jobb, som skal med direkte rute fra Trondheim til Berlin i år. Kommer ikke til å anbefale noen å spise i tårnet i Berliin. Det var dårligste maten på hele vårt opphold. Vi reiser ganske mye! Og er også opptatt av GOD mat!

A
, mai 2015

Selve turen på tv-tårnet var fint, men menuen stemte ikke med den på nett og vi fikk bare 2 glass av vin istedenfor 3 som står på nett. Turen anbefalles absolutt.

T
, mar 2015

Fantastisk opplevelse! Nydelig mat, hyggelige servitører, ubeskrivelig fin utsikt over hele Berlin og vel så det!!


Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 3080P20

Utforsk lignende ting å gjøre