Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

Se lignende produkter
Laster inn tilgjengelige alternativer …

Time24–48 timer (Omtrentlig)
TicketMobilbillett
Tilbys på følgende språk: engelsk og 8 til

Oversikt

Opplev det beste Berlin har å tilby på denne hopp-på-hopp-av-turen med buss. Velg mellom to forskjellige ruter, og besøk mange av Berlins mest populære attraksjoner, for eksempel Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, minnesmerket for Berlinmuren og Olympiastadion. Velg et 24- eller 48-timerspass, og gå deretter om bord på en av holdeplassene og bli kjent med byen med live-kommentarer om bord. Hopp av der du måtte ønske. Du kan også oppgradere og legge til et ekstra båtcruise.

Fra
USD 26,15

Bli kjent med byen Berlin og de mest populære attraksjonene på en praktisk og økonomisk måte på denne underholdende og opplysende hopp-på-hopp-av-turen.

Velg først mellom to ulike ruter, og så starter det hele når du hopper på bussen på hvilken som helst holdeplass. Gå om bord på en av de røde bussene med åpent tak, og nyt utsikten med live-kommentarer med interessante fakta og historier fra en erfaren guide som kjenner byen ut og inn. Lær mer om historien og hendelsene i Berlin, Tysklands hovedstad og kulturelle sentrum, mens bussen ruller fra ett sted til et annet. Hopp av på hvilken som helst attraksjon hvis du vil ta en nærmere titt, og hopp deretter på igjen når det passer for deg. 

Hvis du har oppgradert, inkluderer bussbilletten også et båtcruise.

Uansett hvilken rute du velger, har sightseeing i Berlin aldri vært enklere eller morsommere enn på disse hopp-på-hopp-av-turene med buss rundt om i byen.
Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 2916BERLIN

Utforsk lignende ting å gjøre