Prioritert adgang: Sagrada Familia-tur i Barcelona med tårninngang

 • Sted: Barcelona, Spania
 • Varighet: 90 minutter (ca.)
Fra USD 46,15

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Besøk La Sagrada Familia i Barcelona på en halvannen times lang tur der du kan gå forbi køen. Sammen med en kunnskapsrik guide går du forbi den lange køen foran inngangen. Vel inne får du vite mer om katedralen som står på UNESCOS verdensarvliste, og den modernistiske opphavspersonen, Antoni Gaudí. Når du har utforsket monumentet, kan du besøke La Sagrada Familia-museet for å se en utstilling med gjenstander som er knyttet til katedralen. Gå deretter opp i et av de fantastiske tårnene med gå-forbi-køen-inngangsbilletten din, og få fugleperspektiv over Barcelona.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Unngå køen
 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • En enestående opplevelse
Velg en starttid som passer deg, og møt deretter guiden i sentrum av Barcelona. Gå rett forbi de lange køene foran inngangen, som ofte er over to timer lange, til Gaudís gotiske mesterverk: La Sagrada Familia. Begynn deretter å utforske Barcelonas oppsiktsvekkende katedral på en spasertur.

La Sagrada Familia står på UNESCOs verdensarvliste og ble utropt til en mindre basilika av pave Benedikt XVI. Lær mer om basilikaens fascinerende historie fra guiden din, og hør om hvordan Gaudi designet kirkens interiør som et kristent kors med fem sideskip. Beundre den overdådige utsmykningen, og gå under hvelvinger som er svimlende 70 meter høye.

Før du forlater kirken, kan du gå innom La Sagrada Familia-museet for å se tegninger, modeller og bilder fra utviklingen av katedralen. La Sagrada Familia er berømt for aldri å bli ferdig, og museet har også informasjon om arbeidet som for tiden pågår. Kirken forventes å stå ferdig i 2026, hundre år etter at Gaudi døde.

Den guidede turen avsluttes i museet. Si farvel til guiden og gruppen, og sett deretter kurs for et av tårnene i katedralen. Med gå-forbi-køen-billetten kan du hoppe over køene og ta turen opp via en heis og noen trappetrinn. Øverst i tårnet kan du ta inn den fantastiske panoramautsikten over byen, og på en klar dag kan du se mange av de største attraksjonene i den katalanske hovedstaden.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Julia Travel Office
Varighet:
90 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes utenfor La Sagrada Familia-museet

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Tur kl. 14.00 – engelsk og annet språk
Kode: EN-2PM-TOWERS

Gå forbi køen-tur til La Sagrada Familia kl. 14.00, med tospråklig guide som snakker engelsk og et annet språk. Inkluderer gå-forbi-køen-inngang i ett av tårnene etter turen

Engelsk
Fra
USD 60,35
Prisinformasjon
Tur kl. 14.00: bare engelsk
Kode: 2PM-TOWERS-EN

Gå-forbi-køen-tur til La Sagrada Familia med en guide som snakker engelsk, avgang kl. 14.00. Inkluderer gå-forbi-køen-inngang i ett av tårnene etter turen

Engelsk
Fra
USD 60,35
Prisinformasjon
Tur kl. 9.00: bare engelsk
Kode: 9AM_TOWER_EN

Gå forbi køen-tur til La Sagrada Familia med en guide som snakker engelsk, avgang kl. 9.00. Inkluderer gå-forbi-køen-inngang i ett av tårnene etter turen

Engelsk
Fra
USD 60,35
Prisinformasjon
9am ENG NO TOWER
Kode: TG11

9am La Sagrada Familia skip-the-line tour with an English-speaking guide. This option doesn't include skip-the-line entry to the one of the towers after the tour

Engelsk
Fra
USD 46,15
Prisinformasjon
10 am ENG NO TOWER
Kode: TG12

10 am La Sagrada Familia skip-the-line tour with an English-speaking guide and another language. This option doesn't include skip-the-line entry to the one of the towers after the tour

Engelsk
Fra
USD 47,33
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Prioritert adgang: Sagrada Familia-tur i Barcelona med tårninngang

Skip the Line: Sagrada Familia Including Tower Entry

Inkluderinger:
 • Offisiell énspråklig eller tospråklig guide
 • Gå-forbi-køen-inngangsbillett til La Sagrada Familia
 • Gå-forbi-køen-tårninngang
 • Tur med liten gruppe
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av ledig kapasitet.
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
 • Vi kan ikke forutsi når La Sagrada Familia har mange besøkende. Generelt sett er det vanlig med lange køer ved de største attraksjonene om sommeren, i helgene og i vanlige ferieperioder hele året (jul, påske, lokale helligdager). Med gå forbi køen-billetter kommer du først i køen. Vi kan dessverre ikke vite på forhånd om det er kø eller ikke.
 • Alle besøkende må passere gjennom metalldetektorer ved sikkerhetskontrollpunktet, så regn med å vente 20–30 minutter for å komme gjennom sikkerhetskontrollen.
 • Barn under 6 år, mindreårige (under 18 år) som er alene, og bevegelseshemmede får ikke gå opp i tårnene
 • Maksimalt ni personer per bestilling
 • Du må kle deg etter kleskoden for å komme inn i Sagrada Família-basilikaen. Det er ikke tillatt med singleter, skjorter med bare skuldre, korte shorts eller sandaler.
 • På grunn av en begrenset heiskapasitet kan det hende at du må vente noe mellom den guidede turen i basilikaen og museet og på heistilgang. Besøk i tårnet skjer uten guide. Heisdriften kan innstilles avhengig av værforhold og andre årsaker. På vei ut av tårnet kan det hende at du må bruke trappene.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Erik H , mai 2016

Sagrada Familia er et spennende og spesielt bygg og vår kunnskapsrike guide gjorde turen ekstra interessant. Absolutt verdt et besøk.