Viator

Cavatur til Montserrat fra Barcelona

 • Sted: Barcelona, Spania
 • Varighet: 10 timer (ca.)
Fra USD 111,30

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Kombiner fjell, historie og vin på et besøk til Montserrat og enten Freixenet- eller Codorniu-vingården på en heldagstur med liten gruppe med minibuss fra Barcelona. Turen går i en komfortabel, luftkondisjonert minivan, og du vil få individuell oppmerksomhet fra turguiden. På denne turen med liten gruppe får du individuell oppmerksomhet fra turguiden.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Tur for liten gruppe i minibuss
 • Perfekt introduksjon for førstegangsbesøkende
 • Ledet av en lokal guide
Dere drar rett fra Barcelona til Montserrat for å besøke den kongelige basilikaen hvor den berømte svarte madonna-statuen fra 1100-tallet befinner seg. Hverdager klokken 13.00 er det mulighet til å høre et av Europas eldste barnekor, L'Escolania de Montserrat. Mens dere er her, kan du dra innom det fascinerende Montserrat-museet, gå en tur eller ta tannstangbanen eller taubanen opp fjellet.

På ettermiddagen drar dere fra Montserrat for å besøke en av de mest berømte vinprodusentene i Penedes-regionen. Titt innom de enorme kjellerne, smak på produktet og oppdag hvorfor denne musserende vinen har blitt så populær over hele verden.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Sentrum av Barcelona
Avreisetid:
8.30
Varighet:
10 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Kommer tilbake til opprinnelig avreisested omtrent kl. 19.00

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Cavatur til Montserrat fra Barcelona

Montserrat and Cava Trail Small Group Day Trip from Barcelona
©1003862

Inkluderinger:
 • Profesjonell guide
 • Vinsmaking
 • Transport i buss med klimaanlegg
 • Tur med liten gruppe
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Montserrat-taubanen (ca. 8 euro)
 • Inngangspris til Montserrat Museum
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Ikke anbefalt for barn under 4 år
 • Du får gå av bussen og se rundt på egen hånd, så du bør ta med passende klær, sko og solkrem. Husk at temperaturen i høyden er lavere enn i byen, så selv om det er varmt i Barcelona, må du huske at det vil være kjøligere i fjellet.
 • Enkelte helger og i juli og august er det ikke mulighet for å høre guttekoret synge.
 • Denne turen er kun på engelsk.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Morten G , november 2015

A great tour recommended to anyone considering traveling to Barcelona. Very good guide and great scenery with incredible views. The tour ends with a visit to the vineyard and tasting of Cava.

Anmeldt av: tomm , juli 2015

Vi var en liten international gruppe på 8 mennesker som hadde en kjempetur. I en minibuss dro vi opp til Montserrat hvor vi fikk en grei info om klosteret, den svarte madonna og stedet generelt. Etterpå hadde vi tid for oss selv, som noen av oss benyttet til en videre tur hel til fjells med Funicularbanen til St Joan. Den er bratt. Vel nede gikk vi inn i kirken for en liten konsert av guttekoret L'Escolania choir. Gruppen dro etterpå til ev omvisning på Cava-fabrikken Codorniu med engasjert guide og det beste, Cava-smaking. Kort summert - HELT TOPP TUR:

Anmeldt av: Monica A , juli 2013

For en dag!!!!!! Vi hadde en uke i Barcelona, og dette var absolutt den dagen som gjorde mest inntrykk, og som jeg sitter igjen med flest minner (og bilder) av... det var en bursdagsgave til kjæresten min, og vi er så glade for å ha opplevd dette! Vi hadde en fantastisk guide, en morsom og lærerik busstur, og en MEKTIG opplevelse på Montserrat. Skulle gjerne hatt mer tid der, og for min del kunne hele dagen vært der oppe. Cava ble plutselig ikke så viktig lenger! Det sier en del. :) Jeg har en smule høydeskrekk, og var litt nervøs i starten. Guiden beroliget meg, og jeg følte meg etterhvert veldig trygg. Så trygg at jeg tok trikken helt opp på toppen, og gikk ned igjen. Vi kjøpte ost og brød på et lite marked ved klosteret, og dette spiste vi oppe i fjellet. Fantastisk! Høydeskrekken er kurert, tror jeg. :) Guttekoret sang ikke når vi var der, noe som var greit.. vi hadde ikke hatt tid til det.

Anbefales veldig!!!!