Halvdagstur med sykkel i Barcelona

 • Sted: Barcelona, Spania
 • Varighet: 4 timer (ca.)
Fra USD 30,79

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Opplev den arkitektoniske og kunstneriske storheten til Barcelona på en halvdags sykkeltur i byen. Få ny energi og kos deg på denne spennende utflukten med en kunnskapsrik og erfaren guide, se alle byens viktigste severdigheter, slik som La Catedral og Placa del Rei mens du sykler rolig mellom fantastiske monumenter. Ta fantastiske fotografier på hvert stopp og få innsikt i byens fascinerende historie takket være informative kommentarer. Man behøver ikke å være i moderat god form på denne turen fordi ruten er lite krevende.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Avreise morgen eller ettermiddag
 • Ledet av en lokal guide
 • Ta en sykkeltur rundt i bygatene for absorbere den lokale atmosfæren
 • Familievennlig
Møt guiden og gruppen din på en sentral beliggenhet i Barcelona før dere går til sykkelbutikken for å hente syklene deres. Ta på deg beskyttelsesutstyr og lytt til sikkerhetsinstruksjonene før du drar ut for å utforske byen. Hør et informativt sammendrag av byens historie før du kommer fram til den første spektakulært severdigheten. 

I løpet av turen får du se legendariske landemerker som den enorme La Sagrada Familia, den kjente arkitekten Gaudis mesterverk; besøke Place Sant Jaume for å føle den vennlige atmosfæren; se på den intrikate design til Arc de Triomf; og sette pris på det hellige strukturen til La Catedral under utforskingen din. 

Avstanden mellom hvert stopp er kort og turen foregår i et rolig tempo, så du trenger ikke bekymre deg for å bli utslitt. Tid til å ta bilder og stille spørsmål er lagt inn på hvert stopp for å gi deg muligheten til å utforske. 

Pause på stranden i Barcelona:Hvil tærne i den silkemyke sanden på stranden i Barcelona i løpet av den tiden som er satt av til en avslappende pause. Snakk med gruppen din og nyt det beroligende spanske solskinnet mens du nyter atmosfæren ved Middelhavskysten. Husk å ta med deg en badedrakt hvis du ønsker å kvikke deg opp med en forfriskende dukkert i havet.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Sentrum av Barcelona
Varighet:
4 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes ved turbutikken i C. Sant Honorat 7, i nærheten av Plaça de Sant Jaume.

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Avreise klokken 11.00
Kode: EN1100

Avgang kl. 11.00

Engelsk
Fra
USD 30,79
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Halvdagstur med sykkel i Barcelona

Barcelona Half-Day Bike Tour

Inkluderinger:
 • Forsikring
 • Leie av sykkel og guidet tur
 • Barneseter og hjelmer (på forespørsel)
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Barn som veier under 22 kg, reiser gratis i et barnesete. Bestill spedbarnsprisen.
 • Barn som veier mer enn dette, betaler full voksenpris. Hvis et barnesete skal benyttes, må du opplyse om dette når du bestiller.
Sikkerhet:
Turene følger nøye planlagte ruter, unngår travle gater og tett trafikkerte områder og kjører hovedsakelig på sykkelstier, nedover gotiske smug, gjennom parker og langs stranden, så bare tråkk i vei og nyt turen.

Vær:

Turene holdes uansett vær. Regnkapper er tilgjengelige hvis det regner. Det er lurt å ha på seg solkrem om sommeren og noe varmt om våren og høsten.

Sykler:
Du vil elske syklene våre, som er både enkle og morsomme å sykle på! De har tre gir, bredt styre, store dekk og svært komfortable seter og selvfølgelig også ringeklokker. Alle elsker ringeklokker. Barnesykler er også tilgjengelig på forespørsel.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: kari.strand.no , juli 2016

Flott tur!

Anmeldt av: clas s , juli 2013

Veldig bra tur.Hyggelig,imøtekommende og lett å forstå guiden!!

Anmeldt av: Per-Kristian M , mai 2013

Vi hadde en meget interessant og behagelig rundtur i Barcelona på sykkel.
Synes vi fikk med oss mye på de 3-4 timene vi var underveis.
Tempoet på sykkel passet oss udmerket, og totalt vurderer vi turen som meget vellykket.
Vår kvinnelige katalanske guide var meget sympatisk, og vi har allerede anbefalt våre venner som besøker Barcelona å ta turen med dere.

Mvh
Per-Kristian Meum