Viator

Tur gjennom Barcelona på elektrisk sykkel med tapas og drikke

 • Sted: Barcelona, Spania
 • Varighet: 3 timer 30 minutter (ca.)
Fra USD 74,30

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Kombiner sightseeing i Barcelona på en elektrisk sykkel med tapas og drikke på en tre og en halv times bytur ledsaget av en lokal guide. Morsomt og trygt. Sykkelen har en elektrisk motor som starter så snart du begynner å tråkke, så du kan bruke all din energi på sightseeing. Se landemerker som kultursenteret i El Born og Frank Gehrys skulptur av en gigantisk gullfisk, utforsk Ciutadellaparken, Las Ramblas og fiskehavnen i La Barceloneta, og besøk en bar for å smake på totalt tre eller fire tapasretter og opptil tre glass drikke.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Ledet av en lokal guide
 • Perfekt introduksjon for førstegangsbesøkende
 • Alt nødvendig utstyr er inkludert
 • Gratis drikke inkludert
 • Gratis snacks inkludert
Du møter guiden på Avenida de la Catedral i Barcelona sentrum, og hopper opp på den elektriske sykkelen: en vanlig tohjulssykkel med en praktisk elektrisk motor som starter når du begynner å tråkke. Den elektriske sykkelen er enkel å bruke, men guiden vil gi deg omfattende sikkerhetsinstruksjoner slik at du skal føle deg trygg.

Ta på deg hjelmen, og sykle forbi Frank Gehrys berømte skulptur av en enorm gullfisk til kirken Santa Maria del Mar (Església de Santa Maria del Mar) i distriktet La Ribera. Stopp for å ta en titt inni det imponerende gotiske byggverket med sine praktfulle bueganger, og fortsett deretter til den andre siden av veien for å få vite mer om Fossar de les Moreres. Denne plassen er et viktig katalansk minnested. Den er anlagt over en kirkegård der falne soldater fra beleiringen av Barcelona i 1714 ligger begravet.

Ta deg frem gjennom den elegante bydelen El Born for å se El Born Centre de Cultura i Memòria – der du finner en rekke utstillinger om livet i byen på 1700-tallet – og sykle deretter langs gatene kantet med trær som går gjennom Parc de la Ciutadella.

I Ciutadellaparken ligger det katalonske parlamentet, så ta en rask stopp for å se det og ta en selfie foran den imponerende fasaden. Fortsett deretter gjennom det historiske fiskerdistriktet La Sagrada Familia til La Rambla, en livlig bulevard full av fargerike boder og livlige gateselgere. Gaten ligger i nærheten av Las Ramblas, der det finnes flere like fortryllende gater, så fortsett gjennom dette området for å se en blanding av byens gamle og moderne severdigheter.

Du passerer en klynge med kulturattraksjoner, deriblant Barcelonas museum for samtidskunst (MACBA) og senteret for samtidskultur (CCCB) når du blir med guiden til en klassisk tapasbar i enten El Born eller Barri Gòtic. Smak på tre tallerkener med tradisjonell spansk tapas – for eksempel Manchego-ost, Organya fuet og galisisk brød med olivenolje – i tillegg til opptil tre glass vin eller brus (på søndager går turen til en annen bar der du får servert 4 pinchos og 3 glass drikke)

Etter den siste tapasstoppen, følger du guiden tilbake til utgangspunktet der turen avsluttes.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
St. Montsió 10, (se etter Rusc de Turisme-banneret) Barri Gòtic, sentrale Barcelona
Avreisetid:
Kl. 16
Varighet:
3 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Tur gjennom Barcelona på elektrisk sykkel med tapas og drikke

Barcelona Electric Bike Tour with Tapas and Drinks

Inkluderinger:
 • Guide
 • Tur med el-sykkel
 • Gourmettapasmeny med ulike viner og cava
Unntak:
 • Mat eller drikke er ikke beskrevet i produktet
 • Henting ved hotellet eller transport
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Forbehold om at turen får et visst antall deltagere. Hvis det ikke er nok passasjerer til å oppfylle kravene, kan turen bli avlyst etter at turen har blitt bekreftet. Hvis dette skjer, vil du bli tilbudt et alternativ eller få refundert hele kjøpesummen
 • Ikke anbefalt for deltakere med hjerteproblemer eller andre alvorlige helseproblemer
 • Minimumsalderen for å kjøre egen sykkel er 10 år (eller 140 cm)
 • Ved å tilby denne turen gjennom dette nettstedet, godtar ikke Viator og dets partnere sykling etter inntak av alkohol
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 2 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.