Klassisk tur i Athen med hopp-på-hopp-av-buss

 • Sted: Athen, Hellas
 • Varighet: 2 dager (ca.)
Fra USD 15,51

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Hele rundturen i Athen inkluderer flere av de viktigste severdighetene i Athen, blant annet Akropolis, Parthenon og det Panathenske stadionet. Med de to linjene, blå og oransje, kan du få en uforglemmelig rundtur i Athen og også Pireus, forstaden som ligger rundt hovedstadens største havn. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å bli kjent med de vakreste attraksjonene i en av Europas mest fremtredende hovedsteder. Gjør cruiset ditt og ferien din enda mer innholdsrikt med denne to timer lange, minneverdige rundturen.

Turspråk

Lyd Engelsk
Lyd Norsk

Høydepunkter

 • Et ideelt valg for familier
 • Flere avreiser i løpet av dagen
 • Mange tilgjengelige avreisetider og -steder
 • Turen er tilgjengelig for rullestolbrukere
 • Lytt til innspilte kommentarer via hodetelefoner
Oransje linje:
Besøk Akropolis og Parthenon, høydepunktene i byen! Den oransje linjen tar deg med forbi de vakreste severdighetene i bykjernen. Du kan se bydelen Plaka, det mest tradisjonelle området i Athen, og ta inn stemningen fra det gamle Hellas. På Syntagmaplassen kan du beundre det hellenske parlamentet med den imponerende vaktoppstillingen. Føl deg fri til å utforske det panathenske stadionet, hvor de første moderne olympiske leker ble holdt. Du kan vandre rundt i Zevstempelet eller i det naturskjønne området i Monastiraki og gå på loppemarkedet der.

Blå linje – Pireus:
Hvis du nettopp ankom cruiset, kan du starte turen på en av cruiseterminalene i havnen i Pireus, bare et steinkast unna cruiseskipet. Du kan oppleve attraksjoner som Pasalimani, yacht-marinaen og Mikrolimano, gamlehavnen i Pireus. Gå ikke glipp av det imponerende, nye Akropolismuseet, og gå opp til Akropolis for å beundre Parthenon.

Gul linje – Glyfada:
Begynn på turen til den atenske rivieraen fra planetariumsholdeplassen på den blå linjen. Finn ut hvordan det som var en forvirrende ørkenen på 1900-tallet, har utviklet seg til et av de mest kosmopolitiske områdene i Hellas! Glyfada-linjen er en blanding av historie og modernisme. Nyt solnedgangen fra Flisvos-marinaen, eller sol deg og ta et bad i Agios Kosmas. I Glyfada-terminalen kan du vandre rundt i de mest kosmopolitiske forstedene til hovedstaden, titte i de luksuriøse kjøpesentrene og koble av på de koselige kafeene. Få med deg strandbaren og smak på en cocktail ved havet!

Grønn linje – Vouliagmeni:
Vouliagmeni er kanskje forbundet med sine strender, men området er en hel historietime på egen hånd. Vouliagmeni-linjen er absolutt verdt et besøk, med severdigheter som kirkegården for de allierte styrker og det bysantinske museum. Slapp av på den vakre stranden i Kavouri Oceanis, en av de mest populære strendene i Athen. Vouliagmeni-innsjøen, et av de mest populære stedene i Athen, er et under av naturlig skjønnhet. Gå ikke glipp av en svømmetur i de varme kildene og beundre de fantastiske omgivelsene.

Mini-morotog:
Morotoget i Pireus er nøye utformet for å ta deg med til alle de berømte severdighetene i Pireus og til det viktigste shoppingområdet i byen. Bare to minutter unna ankomsthallen ligger morotoget og venter på at du skal hoppe på og utforske Pireus.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Athen og Pireus
Avreisetid:
Hver halve time fra kl. 9.00

Hopp-på-hopp-av-tur med stopp nær cruisehavnen

Varighet:
2 dager (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk
Norsk

Tilleggsinformasjon

Klassisk tur i Athen med hopp-på-hopp-av-buss

Acropolis, Parthenon

Inkluderinger:
 • Gratis Wi-Fi om bord
 • Hopp-på-hopp-av-tur
 • Flerspråklige lydguider på 16 forskjellige språk
Unntak:
 • Priser
 • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Både utskrifter og mobilversjoner godtas
 • Tilgjengelig for rullestolbrukere. Oppgi om det er behov for hjelp med rullestol når du bestiller
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.