Adgangsbillett til Monasterio de Santa Catalina

 • Turkode: 61669P1
 • Sted: Arequipa, Peru
 • Varighet: 2 timer (ca.)
Fra USD 12,30

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
 • Informasjon
Monasterio de Santa Catalina de Siena i Arequipa regnes som en av de viktigste og mest originale arkitektoniske byggverkene i Peru og Latin-Amerika, med over 400 års historie. Klosteret er kjent som «en by i byen», fordi det inneholder flere gater, klosterganger, celler, en åpen plass med et basseng, vaskeri, kirkegård osv. I Pinacoteca (kunstgalleriet) kan du se en viktig samling av religiøs kunst fra Europa, i tillegg til mange malerier fra den såkalte kunstretningen «Escuela Cusqueña», der to kulturer, Inkarikets og den spanske, møtes. Klosteret ble åpnet for publikum i 1970, og besøkende kommer hver dag fra hele Peru og resten av verden.
Under et besøk til Arequipa fikk visekong Francisco de Toledo høre at Cabildo (kommunerådet) ønsket å etablere et nonnekloster. Han godkjente de nødvendige lisensene for etableringen av Monasterio de Monjas Privado de la Orden de Santa Catalina de Siena.
Flere år senere valgte Doña María de Guzmán, den vakre, rike, unge og barnløse enken etter Diego Hernández de Mendoza, å isolere seg i klosteret mens byggingen pågikk, og hun ga bort alt hun eide. 10. september 1579 ble papirene og avtalen om klosterets grunnlegging underskrevet mellom bystyret, overdommeren og bispesetet i Cuzco, og bystyret ga fra seg fire tomter til klosteret. Doña María de Guzmán ble utnevnt til klosterets priorinne og var dets første beboer.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Santa Catalina-klosteret
Avreisetid:
Mandag til søndag: kl. 09.00 til 17.00
Tirsdager og onsdager: åpent til kl. 20.00 (Santa Catalina om kvelden)
Varighet:
2 timer (ca.)

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT


Tilleggsinformasjon

Adgangsbillett til Monasterio de Santa Catalina

Claustro Mayor

Inkluderinger:
 • Priser
Unntak:
 • Mat og drikke
 • Henting ved og bringing til hotellet
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Ved enkelte helligdommer og museer stilles det visse krav til påkledningen. Shorts eller ermeløse topper er ikke tillatt. Både menn og kvinner MÅ dekke til skuldre og knær. Du kan bli nektet adgang hvis du ikke følger kravene til påkledning
 • Tilgjengelig for personer som bruker rullestol
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.