Viator

Generell adgangsbillett til Knott's Berry Farm

 • Sted: Anaheim – Buena Park, California
 • Varighet: Fleksibel

Spesialtilbud
USD 84,99  Spar  USD 30,00

Fra USD 54,99

Vis priskalender

Lavprisgaranti

Du må skrive ut og vise frem en papirkvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
 • Lagre

Spesialtilbud

Bestill og spar 41 % sammenlignet med den lokale adgangsprisen

Gjør deg klar for mye moro på Knott's Berry Farm. Ingen steder slår Knott's når det gjelder spennende berg-og-dal-baner og ville eventyr som får adrenalinet til å pumpe.

Høydepunkter

 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Familievennlig
Alle skriker på Silver Bullett, Knott’s første hengende berg- og dalbane som sender vågale passasjerer gjennom loops som tar deg opp ned, store svinger og loops som går 360 grader rundt. Xcelerator gir begrepet «fornøyelsestur» et helt nytt innhold, mens Ghostrider gir deg en spennende tur på en klassisk berg- og dalbane i tre. Du kan også utfordre tyngdekraften på den adrenalinfylte 30 etasjer høye Supreme Scream, ta RipTide som snur og vender deg 720 grader rundt og mye, mye mer.

På Knott's kan besøkende se fem unike temaområder som hver og en gir deg en liten smak av den sør-kaliforniske opplevelsen. Spøkelsesbyene er en tur tilbake til fortiden med skyteglade banditter som duellerer i det legendariske Wild West Stunt Show. Stemningen fra surfestedene i det sørlige California velter inn over Boardwalk-området, mens du kan oppdage indianernes historie i Indian Trails. Fiesta Village er en hyllest til det spanske California, og Camp Snoopy huser gjengen fra tegneserien Knøttene og har 20 attraksjoner og eventyr for barn. Nå kan du prøve tre nye attraksjoner i Boardwalk-området: Coast Rider, Surfside Gliders og Pacific Scrambler. Timber Mountain Log Ride har åpnet på ny med 60 nye dyrefigurer samt helt nye sett, lys, lydspor, rekvisitter og spesialeffekter.

Med så mange aktiviteter er Knott's Berry Farm Resort fremdeles et populært reisemål som ingen andre kan måle seg med.

Oppgradering
Kjøp Ride and Slide-billetten slik at du også får adgang for én dag til Soak City Orange County. Denne todagersbilletten kan ikke kjøpes ved inngangen.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Gå rett til inngangsporten med e-billetten for å skanne den
Avreisetid:
Merk: Parkens åpningstider kan endres. Ring Knott's Berry Farm og/eller Soak City dagen før du ankommer for å få bekreftet åpningstidene
Varighet:
Fleksibel

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Knott's General Admission
Kode: GA2

Vanlig adgangsbillett for én dag til Knott's Berry Farm (gå rett til inngangsporten med e-billetten). Denne billetten er bare gyldig for reiser mellom 17. mars 2018 og 5. september 2018

Fra
USD 59,99
Prisinformasjon
Knott's General Admission
Kode: GA3

Vanlig adgangsbillett for én dag til Knott's Berry Farm (gå rett til inngangsporten med e-billetten). Denne billetten er bare gyldig for reiser mellom 5. september 2018 og 6. januar 2019

Fra
USD 54,99
Prisinformasjon
Ride and Slide-kombinasjon
Kode: RS

Todagers billett til to parker inkluderer én (1) vanlig adgang til Knott's Berry Farm og én (1) vanlig adgang til Soak City. Dette er en én park per dag-billett

Fra
USD 96,99
Prisinformasjon

Informasjon om kvittering

Det er nødvendig med en papirkvittering for denne attraksjonen/aktiviteten. Du må skrive ut og ta med deg kvitteringen på aktivitetsdagen, som angitt av den lokale leverandøren. Hva er dette?

Tilleggsinformasjon

Generell adgangsbillett til Knott's Berry Farm

Knott's Berry Farm General Admission Ticket

Inkluderinger:
 • Adgang for én dag til Knott's Berry Farm
 • Adgang for én dag til Knott's Soak City (hvis kombibilletten er valgt)
 • Viators meglergebyr (gjelder kun barnebilletter)
Unntak:
 • Leker og spill
 • Mat og drikke
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Den oppgitte prisen inkluderer ikke en parkeringsavgift på USD 17.
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Vanlige inngangsbilletter til Knott's Berry Farm gjelder for 1 dag
 • Ride and Slide-kombinasjonen gjelder for én dag på Knott's Berry Farm og én dag på Soak City Orange County på forskjellige dager. Dette er ikke en billett for flere parker.
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Alle salg er endelige og påløper 100 % avbestillingsgebyr.