Dagstur til Brügge fra Amsterdam

 • Sted: Amsterdam, Nederland
 • Varighet: 11 timer 30 minutter (ca.)

Spesialtilbud

Fra USD 112,98

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre

Spesialtilbud

Dra på et gratis cruise på én time på Amsterdams kanaler. Dette tilbudet er tilgjengelig hvis du bestiller og reiser innen 29. oktober 2017.

Utforsk en av Belgias mest utrolige byer på denne dagsturen fra Amsterdam til Brügge. Reis i en komfortabel turbuss, og slapp av mens du lytter til guiden fortelle om severdighetene i byen. På denne turen som viser frem det beste av dette europeiske reisemålet får du fem timer til å utforske kirkene, kanalene og butikkene på egen hånd, i tillegg til nok av tid til å ta bilder av de velkjente vindmøllene og smake på den berømte belgisk sjokoladen.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Omfattende tur med buss/turistbuss
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Du kan tilpasse reiseplanen etter egne ønsker
Møt gruppen din på Damrak 26 (en 3-minutters spasertur fra sentralstasjonen), og gå om bord i den komfortable turbussen for denne dagsturen til Brügge fra Amsterdam. Slapp av på en 3,5-timers reise gjennom landsbygda på vei til Brügge, et av Belgias mest idylliske reisemål.

Guiden din vil gi deg høydepunkter, informasjon og en generell oversikt over byen før du står fritt til å utforske de sjarmerende gatene, butikkene med kniplinger og sjokoladebutikkene i Brügge. Du får fem timer til å utforske reisemål som Begijnhof – en samling hvite hus hvor det en gang bodde enslige kvinner og enker, som nå drives av benediktinernonner. Se en flaske med Kristi blod i kirken Heilig-Bloedbasiliek, og beundre arkitekturen rundt torgene Markt og Burg. Du får tid til å se lokalbefolkningen demonstrere den eldgamle tradisjonen med å lage kniplinger, eller så kan du ta et cruise langs kanalene. Du kan også velge en guidet rundtur i byen på én time.

Når tiden i Brügge er over, returnerer du til Amsterdam med bussen.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Amsterdam sentrum
Avreisetid:
Kl. 9.30
Varighet:
11 timer 30 minutter (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested omtrent kl. 21.30

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Dagstur til Brügge fra Amsterdam

Bruges Day Trip from Amsterdam

Inkluderinger:
 • Transport i buss med klimaanlegg
 • Profesjonell guide
 • 1 times guidet spasertur (valgfri)
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Henting og bringing ved hotellet
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Toalettfasiliteter på bussen
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Merete H , september 2014

An excellent tour; however too much time wasted on toilets facilities. The group was too large for a day trip. Will defenitly recomend the tour. Excellent driver and guide.

Anmeldt av: John M T , september 2015

Turen var bra. Jeg synes at det var for stor gruppe turister, ikke minst under omvisningen til fots i Brugge. Det regnet, noe som nok hadde noe å si, men det er umulig muntelig å nå fram til så mange. Gatene i Brugge har ikke plass til dette heller. Ellers ble vi skremt med at det var vanskelig å finne tilbake til bussen utenfor sentrum. I stedet for å skremme oss, burde det vært utdelt et lite kart som viste gater osv som vi kom til å gå og med opptegning på kartet om hvordan vi skulle finne tilbake til bussen i tide. Spennende også med nesten tamme fugler tett på oss.

 • Viator bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet. Lær mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler, og om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler.
 • Lukk melding