Beklager, men dette produktet er for tiden utilgjengelig

Se lignende produkter
Laster inn tilgjengelige alternativer …

Time7 timer 30 minutter (Omtrentlig)
TicketMobilbillett
Tilbys på følgende språk: engelsk og 2 til

Oversikt

Opplev det beste av Amsterdam med denne kombinasjonen av sightseeing i byen om morgenen og en ettermiddag i Keukenhof blomsterhage. Reis langs de naturskjønne kanalene og det rullende landskapet på landsbygda idet du tar deg forbi nederlandske vindmøller og Amsterdams mest populære attraksjoner. Du får se Nasjonalmonumentet, Albert Cuyp-markedet og mye mer på en to og en halv times busstur om morgen. Deretter kan du vandre i Keukenhof blomsterhage på en guidet tur før du kan utforske på egen hånd. Spar penger når du bestiller disse turene sammen, i tillegg til å slippe stresset og maset med å planlegge dine egne opplevelser.

Fra
USD 77,59

Med Amsterdam Super Saver 1: Dagstur til Keukenhof blomsterhage og tur gjennom Amsterdam sentrum sparer du ikke bare penger – tilbudet vil også spare deg for tiden og stresset med å planlegge på egen hånd. Start morgenen med en busstur på to og en halv time gjennom Amsterdam, forbi noen av byens mest populære attraksjoner. Her kan du se Det kongelige slott, Magere Brug, Nasjonalmonumentet og til og med kanalene som står på UNESCOs verdensarvliste. Se klassiske nederlandske vindmøller langs Amstelelva, i tillegg til å besøke en diamantfabrikk. Morgenen inkluderer også to timer du kan bruke til å utforske til fots og spise lunsj (for egen regning) før ettermiddagsturen.

Når du har sett byen, går du om bord i bussen og bruker 45 minutter på å kjøre gjennom det nederlandske landskapet til Keukenhof blomsterhage. Der kan du følge din vennlige og lokale guide på en vandring rundt i denne berømte attraksjonen hvor du vandrer forbi blikkstille dammer, bekker og smale stier langs tulipaner, påskeliljer og blåklokker. Når omvisningen er slutt, har du tre timer til å utforske på egen hånd. Nyt en stund på kaféen (på egen regning), eller sjekk ut spesialutstillinger i den nærliggende paviljongen. Turen slutter med en returreise til Amsterdam og ankomst i byen om kvelden.
Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Produktkode: 2550TULIP

Utforsk lignende ting å gjøre