Dagstur til Ayers Rock fra Alice Springs, inkludert Uluru, Kata Tjuta og middag med grillmat i solnedgangen

 • Sted: Alice Springs, Australia
 • Varighet: 18 timer (ca.)
Fra USD 180,56

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Ta turen inn til hjertet av sentrale Australia med to ekspertguider, og opplev magiske Uluru (Ayers Rock) og Kata Tjuta nasjonalpark, hellige steder for de lokale aboriginerne. Utforsk det spektakulære landskapet rundt Uluru, Kata-Tjuta, opplev Mutitjulu-vannhullet og guidede spaserturer ved Mala, og besøk kultursenteret for å lære om aboriginernes tradisjoner og historie. Denne pakketuren inkluderer en frokostbuffé på Erldunda Roadhouse og lunsj, et måltid med australsk grillmat i solnedgangen ved Uluru og snacks gjennom hele dagen.

Turspråk

Guide Engelsk
Heldagsturen med alt inkludert starter med at du blir hentet ved hotellet i Alice Springs tidlig om morgenen. Deretter kjører dere gjennom West MacDonnell Rangers i den komfortable bussen med klimaanlegg til Erldunda Roadhouse, som er første rasteplass der dere får servert en frokostbuffé.

Ca. midt på dagen ankommer dere Yulara, der guiden deler ut matpakker som dere kan spise på kjøreturen til verdensarvlistede Uluru-Kata Tjuta nasjonalpark. I Walpa Gorge starter dagens første spasertur, en strekning på 2,6 km. På veien får du se de fantastiske, avrundede steinformasjonene som utgjør Kata-Tjuta, et hellig sted for aboriginerne.

Etter spaserturen besøker du kultursenteret, som ble bygd med hjelp fra lokale aboriginere. Du vil lære om den aborginske folkegruppen Pitjantjatjara og områdets natur- og kulturhistorie både fra informasjonstavler og guiden.

Deretter fortsetter du til foten av Uluru (Ayers Rock), og guiden leder an på «Mala Walk», en spasertur som går nordvestover langs Uluru. I løpet av spaserturen kan du se flotte eksempler på aboriginsk bergkunst, la deg imponere av slette, loddrette fjellvegger og høre historier om det aboriginske folket.

Tilbake på bussen kjører dere rundt Uluru for å komme til en kort sti som fører til Mutitjulu-vannhullet. Du tar en kort guidet spasertur til vannhullet, som ifølge legenden huser en vannsnok fra fortiden som kalles Wanampi. Her kan du beundre det skinnende vannet og de omkringliggende røde steinformasjonene mens guiden forteller om aboriginske skikker og tradisjoner.

Deretter kommer dagens høydepunkt: dere drar til Uluru for å se solnedgangen og nyte et måltid med australsk grillmat. Se de fantastiske fargene fra solnedgangen ved Uluru mens du nipper til et glass champagne og koser deg med velsmakende lokal mat.

Etter solnedgangen går du om bord i bussen igjen for å reise tilbake til Alice Springs.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Hoteller i Alice Springs
Avreisetid:
06.00

Hotellhenting starter før dette tidspunktet

Varighet:
18 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til det opprinnelige avreisestedet rundt kl. 24.00

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Dagstur til Ayers Rock fra Alice Springs, inkludert Uluru, Kata Tjuta og middag med grillmat i solnedgangen

Ayers Rock

Inkluderinger:
 • Lokal guide
 • Frokostbuffé
 • Lunsj
 • Middag
 • Inngangspris og nasjonalparkavgifter
 • Henting ved og bringing til hotellet
Unntak:
 • Drikke (fås kjøpt)
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Bruk slitesterke, sklisikre spasersko
 • Ta med hatt, solbriller, solkrem og 1,5 liters vannflaske
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Hvis du avbestiller 4 - 30 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller 3 dag(er) eller senere før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.