Tur med smaksprøver fra Adelaide til vingårdene i Barossa Vally

  • Sted: Adelaide, Australia
  • Varighet: 8 timer (ca.)
Fra USD 104,25

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre
Utforsk Barossa Vally på en heldagstur med vinsmaking som blant annet omfatter besøk til fire vingårder, en deilig lunsj, og stopp ved Whispering Wall, småbyen Tanunda og Mengler's Hill Lookout. Besøk anerkjente vinprodusenter som Chateau Yaldara, Peter Lehmann og Langmeil Winery for å smake på et utvalg av viner fra både nye og etablerte produsenter. En kunnskapsrik guide innvier den lille gruppen i hemmeligheter om dalen og gir innsikt i den legendariske vinproduksjonsregionen.

Turspråk

Guide Engelsk
Turen starter om morgenen med at du hentes ved hotellet i Adelaide, legger byen bak deg og kjører inn i Adelaide Hills i en deluxe-minibuss.

Stig av på første stopp for dagen, Whispering Wall. Denne «hviskende veggen» er en av Sør-Australias mer uvanlige attraksjoner, og er mest kjent for den utrolige akustikken. Stå på hver ende av veggen, som strekker seg over 150 meter, og si noe til noen som står i motsatt ende. Du kommer til å bli overrasket over hvor langt lyden bærer.

Fortsett til den første vinprodusenten på turen, Chateau Yaldara. Etter å ha smakt på chateauets røde og hvite, går turen videre til småbyen Tanunda.

Ta en spasertur i sjarmerende Tanunda før du kjører til utkanten av byen for å besøke vinprodusenten Peter Lehmann. Her kan du nyte smaksprøver av en rekke av deres utmerkede viner, mens du slapper av inne i den stilige steinbygningen fra 1880-årene. Etterpå hiver du innpå de appetittvekkende godsakene, for eksempel kortreist ost, spekemat, brød, jordbruksprodukter og mye mer.

Gå av deg lunsjen med en spasertur til den nærliggende vinprodusenten Langmeil, hvor du finner verdens eldste kjente shiraz-vingård. Tre av innbyggerne i Barossa Valley kjøpte den forsømte vinprodusenten i 1996, og har siden restaurert den. Staben ønsker deg velkommen til en avslappet vinsmaking i det rustikke prøvesmakingsrommet.

På veien til neste reisemål tar dere en pause på Mengler's Hill Lookout for å nyte panoramautsikten over Barossa Valley. Den fjerde og siste vinprodusenten er helt spesiell. Guiden velger ut noe som passer til gruppens størrelse og årstiden.

Under hele turen deler den vennlige guiden og vertskapet ved vingårdene av sine bransjekunnskaper og personlige erfaringer, noe som skaper en virkelig minneverdig vinsmakingsopplevelse i Barossa Valley.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Hoteller i Adelaide
Avreisetid:
Kl. 09.00

Henting fra hoteller starter før dette tidspunktet, du må kontakte din lokale leverandør for å få nøyaktig tidspunkt for hentingen.

Varighet:
8 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested omtrent kl. 17.30

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Tur med smaksprøver fra Adelaide til vingårdene i Barossa Vally

Peter Lehmanns

Inkluderinger:
  • Vinsmaking
  • Lunsj
  • Henting ved og bringing til hotellet
Unntak:
  • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
  • Bekreftelse fås ved bestilling.
  • Tur med liten gruppe for maksimalt 20 personer
  • Nedre aldersgrense for å nyte alkohol er 18 år
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

For full refusjon avbestiller du minst 24 timer før startdatoen for opplevelsen.