Viator

 • Sted: Tokyo, Japan
 • Varighet: 2 dager/1 overnatting eller 3 dager/2 overnattinger (ca.)
Fra USD 593,51

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Dra med høyhastighetstog fra Tokyo for å besøke Kyoto og Nara, to byer fulle av kulturarv. Du overnatter i Kyoto og velger mellom en guidet utflukt på enten to eller tre dager. Besøk de mange vakre templene og helligdommene i Nara den første ettermiddagen, for så å oppleve alle høydepunktene i Kyoto neste dag. Du kan også ta en natt til i Kyoto for å få en tredje dag der du står fri til å utforske som du vil. Returbillett med høyhastighetstog til Tokyo og transport til og fra hotellet er inkludert i begge turene.

Høydepunkter

 • Ledet av en lokal guide
 • Flerdagsreise
 • Togreise
 • Lunsj inkludert
 • Henting ved hotellet er inkludert
Velg blant to- eller tredagerstur til Kyoto og Nara, som inkluderer all transport, overnatting i Kyoto på førsteklasses hotell eller turisthotell, profesjonell guide som viser deg severdighetene i løpet av dagen, fritid på kvelden til egne aktiviteter, og lunsj første og andre dag. Be guiden eller hotellbetjeningen om å anbefale gode spisesteder.

Du kan velge å returnere til Tokyo sent den andre dagen, eller bli i Kyoto et døgn til. Dette valget avhenger av om du velger en to- eller tredagerstur. Merk: Du blir transportert til togstasjonen, men guiden blir ikke med på togturene. I både Tokyo og Kyoto blir du transportert til og fra hotellet og togstasjonen.

Både to- og tredagersalternativene er beskrevet detaljert i reiseplanen nedenfor. Vær oppmerksom på at Dag 1 og dagsdelen av Dag 2 er den samme for begge turalternativene.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Du kan bli hentet ved følgende utvalgte hoteller/steder i Tokyo:
ANA InterContinental Tokyo, Cerulean Tower Tokyo, Courtyard by Marriot (Tokyo Ginza), Hamamatsucho bussterminal, Hyatt Regency, Keio Plaza Hotel, Hotel Metropolitan Tokyo i Ikebukuro, New Sanno, Tokyo Dome Hotel, New Otani Tokyo og Tokyo stasjon
Avreisetid:
 • Kl. 7.40 fra Cerulean Tower Tokyu og Metropolitan Tokyo (Ikebukuro) 
 • Kl. 7.50 fra New Otani Tokyo
 • Kl. 8.05 fra Hyatt Regency, New Sanno og Keio Plaza Hotel Tokyo
 • Kl. 8.15 fra Courtyard by Marriot Tokyo Ginza
 • Kl. 8.20 fra Tokyo Dome og ANA InterContinental Tokyo
 • Kl. 8.40 fra Hamamatsucho bussterminal
 • Kl. 9.10 fra Tokyo stasjon


Ta kontakt med den lokale turoperatøren etter at du har bestilt, for å bekrefte avreisetidspunktet
Varighet:
2 dager/1 overnatting eller 3 dager/2 overnattinger
Informasjon om tilbaketuren:

Turen avsluttes på Tokyo stasjon rundt kl. 21.00–21.15

Bringing til hotellet er tilgjengelig på utvalgte hoteller.


Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

2 dager New Miyako Hotel
Kode: QT2KN_

Overnatting på turistklassehotellet New Miyako Hotel i Kyoto og billett til reservert plass på høyhastighetstoget

Fra
USD 593,51
Prisinformasjon
To dager på hotellet Gion Yoshi-ima
Kode: SUN2GQT2KY

Overnatting på hotellet Gion Yoshi-ima i japansk stil, og billett til reservert plass på høyhastighetstoget

Fra
USD 688,69
Prisinformasjon
2-dager Hotel Okura
Kode: QT2KH_

Overnatting på det førsteklasses hotellet Kyoto Hotel Okura og billett til reservert plass på høyhastighetstoget

Fra
USD 603,39
Prisinformasjon
2-dager Okura 1. klasse GC
Kode: QT2KHG_

Overnatting på det førsteklasses hotellet Kyoto Hotel Okura og billett til reservert plass i Green Car på høyhastighetstoget

Fra
USD 666,24
Prisinformasjon
3 dager New Miyako Hotel
Kode: QT3KN_

Overnatting på turistklassehotellet New Miyako Hotel i Kyoto og billett til reservert plass på høyhastighetstoget

Fra
USD 669,83
Prisinformasjon
Tre dager på hotellet Gion Yoshi-ima
Kode: SUN3GQT3KY

Overnatting på hotellet Gion Yoshi-ima i japansk stil, og billett til reservert plass på høyhastighetstoget

Fra
USD 853,00
Prisinformasjon
3-dager Hotel Okura
Kode: QT3KH_

Overnatting på det førsteklasses hotellet Kyoto Hotel Okura og billett til reservert plass på høyhastighetstoget

Fra
USD 712,93
Prisinformasjon
3-dager Hotel Okura 1. klasse GC
Kode: QT3KHG_

Overnatting på det førsteklasses hotellet Kyoto Hotel Okura og billett til reservert plass i Green Car på høyhastighetstoget

Fra
USD 775,78
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

2- eller 3-dagers tur med kuletog fra Tokyo til Kyoto og Nara

Kyoto and Nara 2-Day or 3-Day Rail Tour by Bullet Train from Tokyo
©iStock_000003386353Small

Inkluderinger:
 • Overnatting i én eller to netter
 • Tur/retur Tokyo–Kyoto med høyhastighetstog
 • Sightseeingturer i Kyoto om formiddagen og ettermiddagen
 • Profesjonell guide
 • Lunsj
 • Henting ved og bringing til utvalgte hoteller, kun i Tokyo
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Bagasjeservice
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelse i løpet av 48 timer etter at du har bestilt, avhengig av ledig kapasitet
 • Tilgjengelig for personer som bruker rullestol – hvis du har behov for hjelp, må du ha med egen assistent
 • Barnepriser gjelder bare sammen med to betalende voksne
 • Henting er bare tilgjengelig fra utvalgte steder i Tokyo. Du finner listen over steder under Avreisested
 • Merk: Pass på at du velger riktig hentested i kassen. Hvis du ikke er til stede ved det angitte hentestedet til rett tid, kan det føre til at reservasjonen din blir kansellert uten refusjon
 • Hvis hotellet ditt ikke står på listen, kan du velge Hamamatsucho busstasjon i kassen og vente på bussen der til planlagt avgangstid
 • Du må også oppgi den lokale kontaktinformasjonen til overnattingsstedet ditt til turoperatøren minst tre dager før reisedatoen slik at de kan ta kontakt hvis det skulle haste. Hvis ikke, kan det hende turoperatøren ikke vil godkjenne denne bestillingen.
 • Keiserpalasset i Kyoto er stengt på mandager. Hvis mandag er en nasjonal helligdag, er det likevel åpent på mandag, men stengt dagen etter. Når Kyoto Imperial Palace er stengt, besøker dere Kitano Tenmangu-helligdommen i stedet
Reiseplan:
Dag 1: Tokyo–Nara–Kyoto (L)
Etter at du har blitt hentet på hotellet om morgenen eller etter oppmøte på Hamamatsucho busstasjon, blir du transportert til Tokyo togstasjon for å ta toget til Kyoto. Underveis kan du få øye på Fuji-fjellet, hvis været tillater det. Du ankommer Kyoto togstasjon midt på dagen, og der blir du møtt av en guide. Spis en velkomstlunsj på New Miyako Hotel før dere tar en times busstur til Nara.

Dette var Japans første hovedstad. Byen ble grunnlagt i 710, og den har flere attraksjoner som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Guiden tar deg med til ett av Japans mest historisk viktige templer, nemlig Todai-ji-tempelet, som dateres tilbake til 700-tallet. Gå gjennom Daibutsu-den (den store Buddha-hallen) og se den gigantiske bronsestatuen av Buddha. Fortsett til Kasuga Taisha-helligdommen, som er en kjent Shinto-helligdom. Den lyses opp av 3000 antikke bronse- og steinlanterner. Avslutt turen om ettermiddagen ved å rusle gjennom Nara-parken, der du kan se hundrevis av tamme hjortedyr. Du kan til og med mate hjortene hvis du vil!

På vei tilbake til Kyoto blir det stopp ved Nara Nagomikan, som er en stor suvenirbutikk som spesialiserer seg på matprodukter og andre varer fra Nara. Tilbake i Kyoto er kvelden åpen for egne aktiviteter.

Overnatting: Kyoto (turistklasse: New Miyako Hotel, Rihga Royal Hotel eller lignende. Første klasse: Kyoto Hotel Okura, Hotel Monterey Kyoto eller lignende)

Dag 2: Kyoto, eller Kyoto–Tokyo (L)
Få en tidlig start på en heldagstur med guide til høydepunktene i Kyoto. Første stopp er ved Nijo-slottet, som ble bygget tidlig på 1500-tallet for Tokugawa-shogunatet. Deretter fortsetter turen til et av Kyotos mest berømte templer, nemlig Kinkaku-ji, som er mest kjent for sin skinnende gullpaviljong og utsøkte japanske hageområder. Etter besøket ved Kinkaku-ji går turen til den tidligere residensen til keiseren av Japan – keiserpalasset i Kyoto – og her blir du guidet rundt i de arkitektonisk imponerende bygningene.

Deretter blir det anledning til å innta en tradisjonell japansk lunsj. Etter lunsj fortsetter turen til Sanjusangen-do-tempelet. Her finner du verdens lengste trestruktur, som inneholder 1001 buddhiststatuer i naturlig størrelse, fra 1200-tallet. Deretter drar dere til den overveldende Heian-jingu-jinjaen, som ble bygget i 1895 for å markere Kyotos 1100-årsjubileum.

Kiyomizu-dera-tempelet med mange utsøkte bygninger ligger på en bakketopp utenfor Tokyo, og herfra har du perfekt utsikt over hovedstaden. Vann fra Otowa-kilden renner under tempelets hovedsal, og etter sigende skal vannet oppfylle et ønske for alle som tar en slurk.

Om kvelden kan du returnere til Tokyo med høyhastighetstog. Eller du kan velge tredagersalternativet og bli et døgn til i Kyoto.

Overnatting: Kyoto (turistklasse: New Miyako Hotel, Rihga Royal Hotel eller lignende. Første klasse: Kyoto Hotel Okura, Hotel Monterey Kyoto eller lignende)

Dag 3: Kyoto–Tokyo
Bruk dagen til å utforske Kyoto på egen hånd, før du tar toget tilbake til Tokyo utpå kvelden.

Merk: Hvis noen av severdighetene i Kyoto eller Nara er stengt på reisedagen, blir en annen severdighet satt inn i reiseplanen. Begge byer har mange interessante severdigheter du kan oppleve.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.