Viator
Fra USD 387,89

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Opplev Kyoto og Hiroshima, som er to av Japans mest kjente byer, uten arbeidet med å ordne transport eller bestille hoteller på denne uavhengige turen. Utforsk Kyotos utsøkte templer og slott. Mange av disse er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Se rørende minnesmerker for ofrene etter atombomben i Hiroshima, og opplev det yrende livet i dagens Hiroshima sammen med en tur til den vakre øya Miyajima. Du blir utstyrt med alt du trenger, blant annet høyhastighetstogbilletter og hotellreservasjoner for denne tredagersturen til Kyoto og Hiroshima, og dermed kan du styre din egen reiseplan.

Høydepunkter

 • Flerdagsreise
 • Tilbys flere ganger i løpet av dagen
Benytt deg av muligheten til å skreddersy din egen sightseeingplan for å utforske Kyoto og Hiroshima på en tredagers tur. Togbillettene og reiseplanen blir levert til hotellet du bor på i Tokyo, dagen før avreise. Du velger hvilke av de mange templene du vil besøke, og hvor du vil spise i Kyoto, samtidig som du har tid til å utforske denne fascinerende byen. Deretter fortsetter du til Hiroshima. Her kan du se rørende minnesmerker over ofrene etter atombomben i 1945, og du kan lære om byens ødeleggelse og gjenoppbygging. Bruk et par timer på en tur fra Hiroshima til Miyajima (for egen regning), der du kan nyte roen og stillheten på den vakre øya.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Tokyo stasjon
Avreisetid:
Mellom kl. 6.00 og 6.50 (tidlig avgang)
Mellom kl. 10.10 og 12.20 (sen avgang)
Varighet:
3 dager/2 netter
Informasjon om tilbaketuren:
Shinkansen Nozomi Super Express-toget til Tokyo har avgang fra Hiroshima stasjon mellom kl. 15.00 og 17.10.

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Tredagers reisealternativ med overnatting på enkeltrom og tidlig avreise
Kode: VJNKH3KNE_SNGL

Tredagers reisealternativ til Kyoto og Hiroshima med tidlig avreise. Hotellovernatting på enkeltrom og togbillett med Nozomi Shikansen. Toget har avgang mellom kl. 6.00 og 6.50

Fra
USD 501,03
Prisinformasjon
Tredagers reisealternativ med overnatting på dobbeltrom og tidlig avreise
Kode: VJNKH3KNE_TWIN

3-dagers reisealternativ til Kyoto og Hiroshima med tidlig avreise. Hotellovernatting på dobbeltrom og togbillett med Nozomi Shikansen. Toget har avgang mellom kl. 6.00 og 6.50

Fra
USD 404,05
Prisinformasjon
Tredagers reisealternativ med overnatting på tremannsrom og tidlig avreise
Kode: VJNKH3KNE_TRPL

3-dagers reisealternativ til Kyoto og Hiroshima med tidlig avreise. Hotellovernatting på tremannsrom og togbillett med Nozomi Shikansen. Toget har avgang mellom kl. 6.00 og 6.50

Fra
USD 387,89
Prisinformasjon
Tredagers reisealternativ med overnatting på enkeltrom og sen avreise
Kode: VJNKH3KN_SNG

Tredagers reisealternativ til Kyoto og Hiroshima med sen avreise. Hotellovernatting på enkeltrom og togbillett med Nozomi Shikansen. Toget har avgang fra kl. 10.10 til 12.20

Fra
USD 501,03
Prisinformasjon
Tredagers reisealternativ med overnatting på dobbeltrom og sen avreise
Kode: VJNKH3KN_TWIN

3-dagers reisealternativ til Kyoto og Hiroshima med sen avreise. Hotellovernatting på dobbeltrom og togbillett med Nozomi Shikansen. Toget har avgang fra 10.10 til 12.20

Fra
USD 404,05
Prisinformasjon
Tredagers reisealternativ med overnatting på tremannsrom og sen avreise
Kode: VJNKH3KN_TRPL

3-dagers reisealternativ til Kyoto og Hiroshima med sen avreise. Hotellovernatting på tremannsrom og togbillett med Nozomi Shikansen. Toget har avgang fra 10.10 til 12.20

Fra
USD 387,89
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Tredagers uavhengig tur til Kyoto og Hiroshima med Shinkansen Nozomi fra Tokyo

Torii gates of Kyoto
©,

Inkluderinger:
 • Billetter til Shinkansen fra Tokyo til Kyoto, Kyoto til Hiroshima og Hiroshima til Tokyo
 • To netters overnatting på New Miyako Hotel i Kyoto og Hotel Granvia (2016) / Hotel New Hiroden (2017) i Hiroshima
Unntak:
 • Henting og bringing ved hotellet
 • Mat og drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelse i løpet av 48 timer etter at du har bestilt, avhengig av ledig kapasitet
 • Uavhengig tur slik at du kan lage din egen reiseplan
 • Oppgi følgende informasjon når du bestiller: hovedreisendes fulle navn, navn og adresse på overnattingssted i Tokyo, det fulle navnet til personen som har bestilt overnatting, samt kontakttelefonnummer. Turen blir ikke bekreftet uten denne informasjonen
 • Billetter og endelig reiseplan blir levert til oppgitt adresse dagen før avreise, og derfor kan du ikke bruke denne pakken samme dag som du kommer til Japan. Hvis billettene ikke kan leveres på grunn av utilstrekkelig hotellinformasjon, får du ikke pengene tilbake
 • Togbilletter blir ikke utstedt på nytt eller refundert hvis du mister dem
 • Dette er et eksklusivt tilbud for utenlandske turister, og det kan ikke bestilles av innbyggere i Japan
 • Det kan være maksimalt tre personer per rom. Hvis dere er flere enn tre personer, må dere bestille i flere omganger
 • Merk: Barn under 6 år (spedbarn og barn som ikke trenger eget sete på toget eller en seng) reiser gratis. I tilfelle barnet trenger et sete om bord på toget eller en seng, gjelder barneprisen (samme som for barn fra 6 til 11 år).
Reiseplan:
Dag 1: Tokyo–Kyoto
Velg avreise fra Tokyo tidlig om morgenen eller på formiddagen, og dra til Tokyo stasjon for å gå om bord i Shinkansen Nozomi til Kyoto. Du ankommer Kyoto omtrent to timer senere. Før du begynner turen til byens severdigheter, kan du sette fra deg bagasjen på hotellet.

Kyoto blomstret da byen var Japans hovedstad i mer enn 1000 år, og hele 17 av byens mange landemerker står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Du kan velge ut ønskede severdigheter i Kyoto. Noen av de meste kjente er Kinkaku-ji (tempelet med gullpaviljongen), Nijo-slottet, keiserpalasset i Kyoto og Kiyomizu-tempelet.

Tempelet med gullpaviljongen (Kinkaku-ji) ble bygget i 1224 for en aristokrat, og senere ble det ombygget til et buddhistisk tempel. De to øverste etasjene i den tre etasjer høye bygningen er preget med bladgull, og tempelet kaster et fantastisk speilbilde i innsjøen som ligger like ved. Hagene blir ansett for å være Japans best vedlikeholdte, klassiske hager.

Keiserpalasset i Kyoto var boligen til keiserens familie frem til 1868, da hovedstaden ble flyttet til Tokyo. Ta en spasertur på området, eller besøk nettstedet til det keiserlige hoffet for informasjon om turer. Slike turer for å se palasset fra innsiden må bestilles på forhånd.

Nijo-slottet ble bygget i 1603, og var boligen til Tokugawa-shogunatet i Kyoto. Fasaden virker høytidelig, mens innsiden av komplekset inneholder flere bygninger med sypresstak med overdådig dekor, blant annet nydelige vindusmalerier.

Kiyomizu-tempelet er ett av stedene i Kyoto som er på UNESCOs verdensarvliste. En sjarmerende gangvei med keramikkboder på hver side leder opp til dette berømte tempelet. Fra tempelets veranda har du fantastisk oversikt over Kyoto.
Overnatting: New Miyako Hotel i Kyoto

Dag 2: Kyoto–Hiroshima
Bruk morgenen i Kyoto som du selv vil, før du setter kursen mot Kyoto stasjon og toget til Hiroshima. Når du ankommer Hiroshima, kan du sette fra deg bagasjen på hotellet hvis du ankommer før innsjekkingstid (tidene finner du i reiseplanen).

Bruk ettermiddagen på et besøk ved Hiroshimas minnesmerker for ofrene etter atombomben, og utforsk deretter denne travle, moderne byen som ble gjenoppbygget etter ødeleggelsene under 2. verdenskrig. De fleste av minnesmerkene finnes i eller i nærheten av Hiroshima Fredsminnepark, som ble bygget til minne om ofrene etter atombomben som ble sluppet 6. august 1945, og for å fremme fred i verden.

Fredsminnemuseet viser de fryktelige følgende av atombomben i Hiroshima i detaljerte bilder, som både er rørende og deprimerende. Den østlige bygningen av museet viser Hiroshimas militære fortid og prosessene som førte til den fatale bombingen.

Se ruinene av Atombombekuppelen, som er det ikoniske symbolet på bombingen av Hiroshima og byens siste stående bygning som ble skadet av atombomben. Bortenfor finner du barnas fredsmonument, der tusenvis av origamifigurer laget av barn, dekker fasaden.

Atomic Bomb Memorial Mound (minnehaugen) inneholder asken til over 70 000 ofre. Mange av dem ble aldri identifisert eller hadde ikke slektninger som kunne hente asken.

Hvis du trenger en pause, kan du deretter ta en tur til Miyajima, som er en vakker øy du kan komme til med tog eller ferje fra Hiroshima. Den er mest kjent for Itsukushima-helligdommen og den vakre torii-porten, som i høyvann ser ut som om den flyter på vannet. I nærheten rusler det tamme hjortedyr, noe som skaper ekstra atmosfære på denne perlen av en øy.
Overnatting: Hotel Granvia Hiroshima (2016) eller Hotel New Hiroden (2017)

Dag 3: Hiroshima–Tokyo
Om morgenen har du tid til å få med deg severdigheter du fortsatt ønsker å se i Hiroshima eller Miyajima, eller du kan bruke et par timer på å rusle rundt i byen. Kjøp en boks med Hiroshimas berømte lønnebladformede momiji manju-kaker, som du kan hygge deg med på toget tilbake til Tokyo.

Utpå ettermiddagen drar du til togstasjonen for å ta Shinkansen Nozomi til Tokyo, og du ankommer Tokyo stasjon samme kveld, og dette markerer samtidig slutten på din uavhengige tur.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.