Viator

 • Sted: San Francisco, California
 • Varighet: 8 timer (ca.)
Fra USD 85,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Smak på ulike viner i Napa og Sonoma på denne dagsturen fra San Francisco. Bli med på en vakker og komfortabel kjøretur med turistbuss til vindistriktet for å besøke flere vingårder. Du får være med på guidede turer og vinsmaking. Vandre gjennom vakre vingårder, utforsk fasilitetene der vin produseres, og la guiden fortelle deg om vinproduksjon mens du prøvesmaker god vin. Ta lunsjpause i Yountville og titt i spesialbutikkene hvis du vil. Denne omfattende turen til vingårder er den mest avslappende måten å oppleve Californias vindistrikt på, og all prøvesmaking er inkludert. 

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Gratis henting og bringing til hotellet er inkludert
 • Nyt en dag borte fra byens kjas og mas
 • Ledet av en lokal guide
 • Gratis drikke inkludert
På vinturene til Sonoma og Napa besøker dere en kombinasjon av tre små og store vingårder for smaksprøver og guidet omvisning. På hvert sted kan du spasere gjennom nydelige vingårder, se hvordan druene høstes, knuses, blandes og flaskes, og til slutt får du smake på det ferdige produktet i smaksrommet. Alle smakene er inkludert!

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Turen har avreise fra hoteller i sentrum av San Francisco samt flyplasshoteller

Merk: Hvis du bor på et hotell ved Fisherman's Wharf, må du komme deg til avreisestedet ved 2627 Taylor Street på egen hånd. Vær klar minst 30 minutter før planlagt avreisetid

Flyplasshoteller: Henting er tilgjengelig, men alle passasjerer blir sluppet av ved hotellet kl. 17.15

Cruiseskippassasjerer: Dra til 2627 Taylor Street, som er en 10-minutters spasertur fra cruiseskipterminalen
Avreisetid:
Kl. 09.00

Henting fra hoteller starter før dette tidspunktet, du må kontakte din lokale leverandør for å få nøyaktig tidspunkt for hentingen.

Varighet:
8 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.


Tilleggsinformasjon

Dagstur til vingårder i Napa Valley og Sonoma County

Napa Valley Wine Country

Inkluderinger:
 • Transport i moderne buss med klimaanlegg
 • Profesjonell guide
 • Turer til vindprodusenter og vingårder
 • Vinsmakingspriser
 • Henting og bringing ved hotellet
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Ekstra mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
Tilleggsinformasjon:

 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av tilgjengelighet.
 • Minstealder for vinsmaking er 21 år
 • Tilgjengelig for personer som bruker rullestol. Passasjerer i rullestol kan imidlertid bare delta hvis de kan komme seg på og av bussen på egen hånd og hvis rullestolen kan slås sammen. Sjåføren har ikke tillatelse til å bistå personer med nedsatt funksjonsevne på grunn av forsikringsrestriksjoner
 • Bussene er utstyrt med klimaanlegg, og det er toalett og Wi-Fi om bord. Størrelsen på bussen avhenger av antallet passasjerer for den aktuelle dagen. De varierer fra 28 til 50 seter
Reiseplan:
Gå om bord i den moderne bussen ved hotellet ditt i San Francisco om morgenen, og nyt en avslappende og vakker busstur over Golden Gate Bridge. Se ut over San Francisco-bukta og Alcatraz før dere setter kursen nordover til vindistriktet. Bussen har en rekke fasiliteter, inkludert toalett, seter som kan lenes bakover og Wi-Fi, slik at turen blir så komfortabel som mulig. I løpet av turen informerer guiden om områdets vinproduksjonshistorie, fra de spanske misjonærene som kjøpte druer fra Europa, til gullgraverne under det store gullrushet som serverte vin i saloonene.

Når dere ankommer Sonoma Valley, blir første stopp hos Nicholson Ranch Winery, som har sine vinmarker i et av de beste områdene i verden for dyrking av vindruer. Denne familieeide vingården produserer druer av høy kvalitet for chardonnay, pinot noir, merlot og syrah, som du får smake på i løpet av besøket.

Dere fortsetter videre til Napa Valley for å besøke Madonna Estate, som befinner seg i det verdenskjente Carneros-området. I løpet av omvisningen og smakingen får du vite mer om hvorfor denne familieeide vingården bruker økologiske jordbruksmetoder og kombinerer tradisjonelle og moderne vinproduksjonsteknikker.

Når du har blitt passe sulten, er det på tide med en tur innom den sjarmerende, men sofistikerte byen Yountville for å innta lunsj. Denne perlen midt i Napa Valley har en rekke restauranter med Michelin-stjerne, inkludert Thomas Kellers verdensberømte The French Laundry.

Du har rikelig med tid til å utforske Yountville på egen hånd. Kjøp bakevarer eller en baguette fra Bouchon Bakery, nyt en sandwich og et glass vin ved et piknikbord i solen, og still søtsuget med sjokoladesmaking hos Kollar Chocolates. Ikke gå glipp av V Marketplace, som en gang var kjent som Vintage 1870. Dette er et 140 år gammelt handlesenter i Groezinger-vinområdet, som inneholder en rekke spesialbutikker, gallerier, restauranter og vinsmakingskjellere.

Gå på bussen igjen og fortsett turen til Sutter Home i Napa, som er siste stopp for dagen. Denne berømte vingården ble grunnlagt sent på 1800-tallet, og den har etter hvert blitt kjent for sine hvite zinfandeldruer. Lær om hvordan denne vingården har blitt den nest største uavhengige, familieeide vingården i USA.

Etter siste smaking går du om bord i bussen igjen. Her kan du lene deg tilbake og nyte utsikten mens dere kjører gjennom vindistriktet på vei tilbake til San Francisco.

Merk: Vingårdene og reiseplanen kan bli endret på grunn av trafikk eller spesialarrangementer på vingårdene.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Berit U , Norge, august 2016

Vi hadde en flott tur til Sonoma og Napa der vi fikk høre historien bak og fikk oppleve flere flotte vingårder. Etter ca. 1 times kjøring fra San Francisco steg temperaturen ca. 10 grader, til ca. 30 grader, så det var deilig å kjenne varme etter småfrysing og kald vind i byen. Sjåføren guidet oss gjennom historien til byen og flere vingårder. Yountville var et sjarmerende stopp med gode restauranter og flotte hus og hager. En flott tur.

Anmeldt av: Janrla , Norge, april 2015

Alt i alt en fin tur. Bussjåføren/guiden var kunnskapsrik, men snakket veldig sakte. Besøkene på Nicholson Ranch og Madonna Vineyard var best. Besøket på Sutter Home inneholdt ingen presentasjon av vingården og produksjonen. Yountville var et fint sted og ha lunsj.

Anmeldt av: Gerd B von K , desember 2013

Turen var bra. Guiden snakket fort og uforståelig, så vi fikk ikke med oss detaljene. Besøkene på vingårdene var meget bra. Bussen punkterte på et bakhjul, så vi måtte vente en stund før det var på plass, men da ordnet sjåføren med et besøk på en vin gård i nærheten. Vi fikk gratis is etter lunch som plaster på såret.

Anmeldt av: Hans Egil H , september 2015

Kunnskapsrik tur guide . Besøk på to av tre vingårder hadde vært nok . Det kunne ha vært satt av tid til å ta bilder av områdene og vingårdene .
Derfor gir vi bare denne turen to stjerner.