Viator
Fra USD 102,05

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Se høydepunktene i de verdensberømte Vatikanmuseene i løpet av en formiddag på denne omvisningen i Vatikanet med en liten gruppe! Start tidlig slik at du unngår den varmeste tiden på dagen samt de største folkemengdene. Gå forbi køen og rett inn med spesialbilletten. Du blir guidet rundt i Vatikanet av en erfaren guide, og du får oppleve Det sixtinske kapell, Rafaels stanser, Peterskirken og mer!

Som følge av et nytt samarbeid med Vatikanet gir denne turen deg VIP-adgang via en spesiell dør, slik at du slipper å stå i noen som helst kø, heller ikke i køene for prioritert adgang. Antallet deltakere er begrenset til 12 på denne unike omvisningen i Vatikanet, og dermed får du garantert se det beste i Vatikanmuseene uten å måtte gå i kø i store folkemengder hele dagen.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Kommentering under hele turen
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Blir sannsynligvis raskt utsolgt
 • Perfekt introduksjon for førstegangsbesøkende
 • Tur for liten gruppe
Vatikanmuseene består av et av verdens største museumsområder, og det inneholder ca. 2000 rom som strekker seg over nesten 15 km inne i Vatikanstaten. Museene er et skattkammer av vakker kunst og arkitektur, og disse bygningene er høydepunktet for de fleste besøkende i Vatikanet, noe som kan føre til at køene er ekstra lange. Turene til Vatikanet der du slipper å stå i kø, er svært populære, så selv køene for prioritert adgang er lange! På denne turen får du imidlertid eksklusiv adgang gjennom en spesiell dør, slik at du slipper å stå i kø og vente. Få adgang så snart dørene åpner, og gå forbi den lange køen og inn i Vatikanet før den store folkemengden.

På en omvisning i en liten gruppe på maksimalt 12 personer, blir du guidet gjennom gangene for å studere verdens største private kunstsamling, som en gang i tiden bare var ment for paven. Guiden forteller historier om makt og intriger i Vatikanet, og foran deg får de storslagne renessansekunstverkene nytt liv.

Gå gjennom Rafaels stanser, som er de fire kamrene som er utsmykket med malerier av Rafael og hans elever, før du kommer til det enestående vakre sixtinske kapellet, som anses som pavens private kapell. Gå gjennom disse hellige rommene i Vatikanet og se Michelangelos enestående fresker – Gud skaper Adam og Dommedag – uten folkemengden som dukker opp senere på dagen.

Siste del av denne turen med liten gruppe fokuserer på Peterskirken, med sin karakteristiske 137 meter høye kuppel. Gå innenfor og se hvorfor det er så mye mer enn bare en kirke, og la deg begeistre av den fantastiske arkitekturen og mosaikken, inkludert enda et mesterverk av Michelangelo: Pietà. Peterskirken er bygget på historie, og det sies at kirken er oppført på stedet der apostelen Peter ble korsfestet og gravlagt.

Guiden forteller om høydepunktene i kirken og dens betydning som det helligste stedet innen kristendommen, før omvisningen avsluttes på den imponerende Petersplassen.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Turen har avgang i nærheten av inngangen til Vatikanmuseene.
Avreisetid:
Kl. 8.10 (møt opp kl. 7.55)
Varighet:
3 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Avsluttes utenfor Peterskirken

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.


Tilleggsinformasjon

Tur med liten gruppe med tidlig adgang til Vatikanmuseene samt Peterskirken og Det sixtinske kapell

Skip the Line: Vatican Museums Small-Group Walking Tour
©,

Inkluderinger:
 • Spasertur med liten gruppe
 • Priser
 • Profesjonell guide
 • Du får fortrinnsrett i køen
 • Hodetelefonsett for å høre guiden tydelig
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Henting og bringing ved hotellet
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av ledig kapasitet.
 • Ved enkelte helligdommer og museer stilles det visse krav til påkledningen. Det er ikke tillatt med shorts eller ermeløse topper. Både menn og kvinner MÅ dekke til skuldre og knær. Du kan bli nektet adgang hvis du ikke følger kravene til påkledning
 • Når du forhåndsbestiller denne turen, får du fortrinnsrett i køen (som kan ta opptil to timer!) til Vatikanmuseene. Merk at alle besøkende må gå gjennom metalldetektorer ved sikkerhetskontrollen. Sikkerhetskontrollen tar vanligvis cirka 20-30 minutter.
 • Turen innebærer en del gåing, og det anbefales derfor at du har på deg gode sko
 • I sjeldne tilfeller stenges Peterskirken uten forvarsel. Hvis dette skjer, varer turen i Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell i hele tre timer. Vi fører opp berørte datoer etter hvert som de offentliggjøres. Når det er mulig, varsler guiden deg på starten av turen dersom Peterskirken er lukket. Det er utenfor vår kontroll, og ingen refusjon eller rabatter blir utstedt
 • Informasjon til rullestolbrukere: Denne turen er IKKE tilgjengelig for rullestolbrukere. Til opplysning tilbyr Vatikanmuseene rullestoler uten ekstra kostnad i hovedlobbyen. Du kan enkelt hente en etter du har gått inn i museet, før du starter besøket på egen hånd. Hvis du ønsker en guidet tur med rullestoltilgang, anbefaler vi at du bestiller en privat omvisning, hvor en guide kan vise deg veien på alternative ruter.
 • Peterskirken, grottene og kuppelen: Etter turen kan du besøke disse attraksjonene på egen hånd. Turen avsluttes foran Peterskirken, og dette er et kjekt utgangspunkt enten du er ute etter lunsj, vil titte i Vatikanets bokhandel, Vatikanets postkontor, gå inn i Peterskirken, fortsette til grottene under kirken eller klatre opp til kuppelen. Turguiden beskriver gjerne veien for deg!
 • Ryggsekker, fotostativer og store paraplyer må oppbevares i garderoben mens du er på tur i Vatikanmuseene. For å unngå å forstyrre gruppen anbefaler vi at slike artikler ikke tas med på denne turen
 • Turer med avgang på onsdager: Det kan hende at Peterskirken og Petersplassen er stengt på grunn av den ukentlige paveaudiensen. Som et alternativ blir du tilbudt en utvidet omvisning i Vatikanmuseene, som omfatter det sixtinske kapellet og Rafael-rommene. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medf��re. Hvis du ønsker at Peterskirken og Petersplassen skal være inkludert, må du IKKE velge onsdag som reisedato.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Tron H , april 2016

Very good guided tour. Our guide Rachel was funny, knew her stuff and generally very helpful.

Anmeldt av: Janne H , mars 2016

Veldig flink guide Rachel?