Viator

  • Sted: Paris, Frankrike
  • Varighet: 1 dag (ca.)

Spesialtilbud

Fra USD 50,76

Vis priskalender

Lavprisgaranti

  • Lagre

Anmeldt av: Tore Ravn I , mai 2016

Deler av parken var under opp pussing, manglet at kjente Disney figurer gikk rundt slik at det var mulig å ta bilder sammen med de. Hollywood hotel var en flott opplevelse

Anmeldt av: Kolbjørn N , september 2014

Ok, men mye kø hvis en ikke kjøper Fast Track biletter

Anmeldt av: Anne V , januar 2016

I Euro Disney var det dessverre veldig mye som ikke fungerte. På tross av at vi hadde kjøpt billetter på forhånd, virket ikke systemet i Euro Disney, og vi måtte stå i en vanlig (lang) kø. Billetttene som skulle være for to parker, viste seg og ikke være i bruk i and quot;park2 and quot; etter kl 17.00. Da var det ingen aktiviteter der, selv om de stengte kl. 20.00. Vi fikk ialtså kke benyttet billetten vi hadde betalt for. Det er få aktiviteter å være med på ,og svært lange køer. Dårlig utvalg av sunn mat, stort sett var det baguetter å få kjøpt. Få toaletter.Vi anbefaler ikke Euro Disney til andre, spesielt ikke familier med små barn. Paris har så mye annet flott å by på!

Anmeldt av: Jan-Olaf J , juni 2015

Er den største skuffelsen min datter har hatt i sitt liv, og som far gjør ikke dette bedre for meg. Styr unna å kjøpe biletter til Disney World herfra.