Viator

 • Sted: New York, New York
 • Varighet: 2 timer (ca.)
Fra USD 69,00

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Besøk 9/11 Memorial på en to timer lang guidet tur for å lære om de tragiske hendelsene 11. september 2001, og se hvordan New York har blitt gjenoppbygd og kommet til hektene. Se de vakre 9/11 Memorial Pools og det nye One World Trade Center. Utforsk de omkringliggende monumentene, inkludert St. Paul's Chapel, Fireman's Memorial og Survivor Tree. Du får tid til å utforske 9/11 Museum på egen hånd med billetten din.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Gå tilbake i tid på en historietur
 • Perfekt introduksjon for førstegangsbesøkende
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Små grupper er sikret personlig service
 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Få innsidetips fra en lokal kjenner
Møt guiden ved Ground Zero for å starte denne turen til 9/11 Memorial and Museum.

Alle husker hvor de var den 11. september 2001. Terroranslagene mot World Trade Center rystet verden og endret historiens gang. Besøk Ground Zero for å få en dypere forståelse av hvordan 9/11 har påvirket byen og verden, og hvordan New York har kjempet seg tilbake på beina igjen.

Med en erfaren lokal guide utforsker du ikke bare minnesmerket og museet etter 11. september, men også områder og landemerker rundt World Trade Center som var fremtredende i nyhetsbildet etter angrepene. Sammen med en liten gruppe besøker du St. Paul's Chapel, der slektninger og venner samlet seg for å høre nytt om sine kjære, og der håndskrevne bønner og minnegjenstander fortsatt ligger.

På Brookfield Place (tidligere kalt World Financial Center) får du høre om de økonomiske virkningene av angrepet og det tunge gjenoppbyggingsarbeidet etterpå. Du besøker Eleven Tears Memorial, et rørende og personlig minnesmerke over de 11 ansatte i American Express som døde 11. september. Du bør også få med deg Winter Garden på Vesey Street. På egen hånd ville du kanskje ikke ha funnet den, men med en lokal guide som fører an, finner dere lett frem.

Dra til Ground Zero for å se de vakre 9/11 Memorial Pools. Minnesmerket er reist i fotsporene til de to tårnene, med navnene på alle ofrene inngravert. Guiden gir deg et mer personlig innblikk i tragedien som utspilte seg her, og tar deg med til Fireman's Memorial og Survivor Tree for å fortelle deg utrolige historier om mot og tap som utspilte seg akkurat der du står.

Siste stopp på denne turen klarer du på egen hånd. 9/11 Museum er et svært omfattende museum, med utstilte gjenstander som er hentet ut fra stedet, sammen med utallige personlige historier. Det er et sted med mange sterke inntrykk som du bør gå gjennom i ditt eget tempo i stillhet. Turoperatøren har forhåndsreservert billettene til museet, slik at du kan gå forbi de lange køene og rett inn. Vær oppmerksom på at dette museumsbesøket skjer uten guide.

Gruppene til denne turen er små slik at det blir en grad av intimitet og fred som er passende for et slikt besøk. Bare de beste lokale guidene er valgt for å skape en mer personlig atmosfære under omvisningen, og sette 9/11 Memorial og dets omgivelser i en mer menneskelig sammenheng.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Frem til 31. mars 2017: St. Paul's Chapel
Fra 1. april 2017: Saint Peter Roman Catholic Church
Avreisetid:
kl. 15.00
Varighet:
2 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
 • 9/11 Memorial Museum, Greenwich Street mellom Albany Street og Liberty Street

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Tur til 9/11 Memorial Museum med museumsbilletter for liten gruppe

Guided 9/11 Memorial Tour with Museum Tickets

Inkluderinger:
 • Garantert, forhåndsreservert adgang til 9/11 Museum (kun billetter)
 • Profesjonell lokalguide
Unntak:
 • Guide på 9/11 Museum
 • Henting/bringing ved hotellet
 • Mat/drikke
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Turen til 9/11 Memorial Museum kl. 17.00 er uten guide. Et gjennomsnittlig besøk tar ca. to timer
 • Vær oppmerksom på at du må gå gjennom en sikkerhetskontroll for å komme inn i 9/11 Memorial Museum. Enkelte gjenstander er ikke tillatt i museet. Disse gjenstandene beslaglegges og blir ikke returnert. Du kan se hvilke gjenstander som ikke er tillatt, i retningslinjene til 9/11 Memorial.
 • Vær oppmerksom på at møtetidspunktet er 15 minutter før starttidspunktet for turen
 • St. Paul's Chapel er stengt på tirsdager og torsdager for renovering i overskuelig fremtid, og kan også være stengt på andre datoer. De dagene St. Paul's Chapel holder stengt, går vi på sightseeing i området og erstatter besøket i kirken med flere steder som var viktige for hendelsene den 11. september, men som normalt ikke er inkludert i turen.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.