Viator
Fra USD 218,02

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Du vil fryde deg over den australske kystens naturlige skjønnhet mens du tilbringer to dager ved høydepunktene langs Great Ocean Road, Mornington Peninsula og Phillip Island. På turen til noen av Australias mest ikoniske reisemål – blant andre Twelve Apostles, Loch Ard Gorge, Otway Ranges og pingvinparaden på Phillip Island – vil du oppdage Victorias smellvakre kystlinje og stoppe for å se på dyrelivet, besøke småbyer og vandre i vakre omgivelser langs ruten.

Høydepunkter

 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Flerdagsreise
På 2-dagersturen til Great Ocean Road og Mornington Peninsula får du tid til å utforske den spektakulært flotte naturen og dyrelivet i området. Du får også rikelig med tid til å stoppe i småbyer og ved ikoniske landemerker. Den lokale guiden vil innvie deg i områdets historie og detaljer om dyre- og plantelivet du ser langs veien. På slutten av den første dagen nyter du en middag på et feriesenter, før du trekker deg tilbake til et privat eller delt rom (se Priser for informasjon).

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
570 Flinders Street, Melbourne, eller ved hoteller i Melbourne
Avreisetid:
Kl. 7.15

Henting ved hotellet starter ca. 30-60 minutter før dette tidspunktet. Det nøyaktige tidspunktet for hentingen vil bli opplyst ved ny bekreftelse.

Varighet:
2 dager (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested ca. kl. 23.30 på dag 2

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Delt rom
Kode: SHA

Overnatting på et delt rom med opptil seks personer, med delt bad

Fra
USD 218,02
Prisinformasjon
Privatrom
Kode: PVT

Privat rom med to senger. To personer som bestiller sammen, blir innkvartert på et delt rom med to senger. Alle bad er private.

Fra
USD 246,16
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

2-Dagers tur fra Melbourne til Great Ocean Road, Mornington Peninsula og Phillip Island Tour

Phillip Island Penguin Parade

Inkluderinger:
 • Måltider i henhold til reiseplanen (middag første dag, frokost den andre dagen)
 • Overnatting
 • Priser
 • Henting ved og bringing til hotellet (kun tilgjengelig for enkelte hoteller)
 • Lokal guide
 • Transport i minibuss med klimaanlegg
Unntak:
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Minimumsalderen er 4 år
 • Barn under 18 år må ledsages av en voksen
 • Gruppen kan ikke bestå av flere enn 24 deltakere
 • På denne turen går vi innom mange steder der underlaget er ujevnt, derfor anbefales ikke denne turen for personer som har vansker med å gå, eller for personer i rullestol
 • Turen gjennomføres i alle værforhold, og vi anbefaler at du kler deg deretter
 • Du bes begrense bagasjen til å omfatte en liten ryggsekk eller en myk liten bag på mindre enn 5 kg
 • Forbehold om at turen får et visst antall deltagere. Hvis det ikke er nok passasjerer som oppfyller kravene, kan turen bli avlyst etter at bekreftelse er gitt. Hvis dette skjer, vil du bli tilbudt et alternativ eller få refundert hele kjøpesummen.
 • Merk: på dag 1 er kun middag inkludert, og på dag 2 er kun frokost inkludert Ingen andre måltider er inkludert
Reiseplan:
Dag 2: Melbourne – Great Ocean Road (D)
Etter at dere drar fra Melbourne, reiser dere gjennom innlandet i det vestlige distriktet, der dere stopper for en kopp morgente i Colac. Deretter går turen videre på Great Ocean Road, en 243 km lang veistrekning langs sørvestkysten kjent for sin vakre utsikt.

Under kjøreturen stoppes det ved ikoniske steder som steinformasjonene kalt Twelve Apostles og Gibson Steps, der du kan beundre spektakulære kalksteinsklipper og steinformasjoner. Veien går videre til Loch Ard Gorge, som er oppkalt etter et berømt skipsforlis i 1878. Her får du høre historien om forliset samtidig som du tar inn landskapet og lærer om de andre stedene i nærheten, inkludert Razorback, Island Arch, Muttonbird Island, Loch Ard Cemetery, Blowhole og Thunder Cave.

Halvveis på turen langs kysten kjører du gjennom Otway Ranges, som er kjent for sin frodige regnskog og noen av de høyeste eukalyptustrærne i Australia. Deretter reiser dere til kystbyene Apollo Bay og Lorne.

Gjennom dagen vil det bli mange stopp der du kan ta korte spaserturer, se på enestående utsikter og se etter dyreliv som for eksempel koalabjørner og kenguruer. Etter en heldagstur med pittoreske småbyer og strender overnatter du i den østlige enden av Great Ocean Road. Spis middag mens du slapper av på kvelden.

Overnatting: BIG4 Beacon Resort, Queenscliff

Dag 2: Great Ocean Road – Phillip Island – Melbourne (B)
Etter frokosten om morgenen går du om bord på fergen over Port Phillip Bay. Fergen tar deg til den vakre Mornington Peninsula, der første stopp er kystbyen Portsea. Her kan du se de pittoreske badeboksene – fargerike små strukturer bygd på stranden – og nyte den fantastiske utsikten fra Murray-utkikksposten.

Etter besøket i Portsea får du sett nærmere på de pelskledde innbyggerne i det vernede villmarksområdet Moonlit Sanctuary. Her får du håndmate kenguruer og wallabyer, bli fotografert sammen med en koala (valgfritt) og lære om bevaringen av disse innfødte dyrene. Du får også se noen mindre kjente utrydningstruede dyrearter, som for eksempel tasmansk oppossum, østlig pungmår og hårete glidere (et slags flygeekorn). Derfra reiser dere til Phillip Island, der du kan besøke kyststien Nobbies og får den beste utsikten til den forrevne kystlinjen langs Phillip Island.

Siste stopp på turen er Summerland Beach, hjemstedet til Victorias største koloni av dvergpingviner. Her kan du se «pingvinparaden», når hundrevis av pingviner marsjerer over stranden i skumringen for å passe reirene sine over natten. Utsiktsplattformer på stranden gjør at du får sett fuglene på nært hold, mens du samtidig holder deg på respektfull avstand.

2-dagersturen avsluttes sent om kvelden med retur til Melbourne.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.