Viator

 • Sted: Madrid, Spania
 • Varighet: 3 timer (ca.)
Fra USD 101,59

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Kjør til og fra Santiago Bernabeu stadion – hjemmebanen til fotballklubben Real Madrid – med ståhjuling, og besøk stadionet og dets museum på egen hånd. Kjør en elektrisk ståhjuling gjennom de viktigste torgene i Madrid, for eksempel Plaza de Cibeles, der Real Madrid-tilhengerne ofte samles, mens en guide forteller historier og trivia om byen. Deretter triller du til stadion, parkerer ståhjulingen og utforsker stadion på egen hånd. Her får du se ikoniske Real Madrid-fasiliteter som presidentboksen og troférommet. Se gjennom utstillingene i stadionets museum, og ta deretter ståhjulingen tilbake til Madrid sentrum.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Ledet av en lokal guide
 • Blir sannsynligvis raskt utsolgt
 • Perfekt introduksjon for førstegangsbesøkende
Møt guiden i sentrum av Madrid, og start med en orienteringsøkt for å gjøre deg kjent med den tohjulede, elektriske, selvbalanserende ståhjulingen. Når du er klar, følger du guiden langs sentrumsgatene mot Santiago Bernabeu stadion, hjemmebanen til fotballklubben Real Madrid.

Mens du triller gjennom Madrid, vil guiden peke ut noen av byens mest populære attraksjoner. Kjør langs Arenal Street og cruise forbi Puerta del Sol – det travle torget i hjertet av Madrids historiske sentrum. Passer gjennom Plaza de Cibeles, der Real Madrid-tilhengerne feirer klubbens viktige seire, og trill videre langs noen av Madrids vide og brede boulevarder, som for eksempel Paseo de la Castellana og Paseo de Recoletos.

Hopp av ståhjulingen foran Santiago Bernabeu stadion, og lær mer om stadionets historie av guiden. Stadionet ble bygd i 1947, og har blitt en av verdens mest prestisjefylte fotballarenaer. Den har vært vert for FIFA World Cup i 1982, samt flere europacupfinaler.

Mens guiden ser etter ståhjulingen, kan du gå inn på stadion med inngangsbilletten og tilbringe omtrent 75 minutter med å utforske på egen hånd. Dersom gruppen din består av 20 personer eller flere, vil en privat guide vise deg rundt på en tur.

Høydepunktene ved stadion inkluderer tunnelen til garderoben – der berømte spillere som Cristiano Ronaldo og Xabi Alonso har gått – og presidentboksen der mange notabiliteter har sittet og sett kamper. Se benkene der spillere fra både hjemme- og bortelaget sitter, og la deg imponere av den enorme samlingen av trofeer inne i troférommet. Stadionet har også et museum, så sørg for at du besøker det for å se gjenstander som dokumenterer klubbens imponerende historie.

Ta turen til stadionets kafé for å nyte en kaffe før du møter guiden på avtalt tidspunkt utenfor stadionet. Kjør ståhjulingen tilbake til startpunktet i sentrum av Madrid, der turen avsluttes.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Sentrum av Madrid, i nærheten av undergrunnsstasjonen Opera
Avreisetid:
Kl. 10
Varighet:
3 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Returnerer til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

DEFAULT
Kode: DEFAULT

Engelsk

Tilleggsinformasjon

Tur med ståhjuling i Madrid med adgang til Santiago Bernabeu stadion

Madrid Segway Tour with Santiago Bernabeu Stadium Admission

Inkluderinger:
 • Lokal guide
 • Bruk av ståhjuling og hjelm
 • Adgang til Santiago Bernabeu stadion og Museum
 • 1 kaffe i kaféen på Santiago Bernabeu stadion
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Minst to personer per bestilling er nødvendig
 • Minimumsalderen er 12 år
 • Barn mellom seks og 18 år må være ledsaget av en voksen
 • For å kunne bruke ståhjulingen må du være i stand til å utføre bevegelser som for eksempel å gå opp eller ned trapper uten assistanse
 • Maks vekt er 110 kg
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.