Viator

Spesialtilbud
USD 101,05  Spar  USD 8,60

Fra USD 92,45

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre

Spesialtilbud

Spar opptil 8 % på disse populære turene ved å bestille dem sammen i denne eksklusive kombinasjonspakken!

Kombiner de to bestselgende Firenze-turene til rabattert pris og ta en dag med kunst og sightseeing i byen! Denne Firenze Super Saver med liten gruppe inkluderer prioritert adgang til de prestisjetunge galleriene Accademia og Uffizi, to av de mest berømte museene i verden. Start morgenen med å gå forbi køen utenfor Accademia-galleriet. Ta deretter en spasertur rundt i byens historiske sentrum. Utforsk katedralen og avslutt dagen med en guidet tur i Uffizi-galleriet.

Antallet er begrenset til 25 personer, slik at du kan oppdage Firenze i en mer intim atmosfære. Enda bedre er at du får 11 % avslag når du kjøper disse kombinerte turene.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Alle inngangsbilletter inkludert
 • Omfattende tur rundt i byen
 • Mye valuta for pengene
 • Informativ, vennlig og profesjonell guide
 • Spesialtilbud
Gå forbi køen: spasertur gjennom det beste av Firenze:
Start morgenen med å gå forbi køen, og bli med på en guidet tur i Galleria dell'Accademia. Sjekk ut Michelangelos «David», et praktfullt og over fem meter høyt mesterverk i marmor – sannsynligvis den mest berømte statuen i verden! Du får også se «Prigioni» («Slavene»), en gruppe statuer som ønsker deg velkommen til rommet der David står.

Ta en rolig spasertur rundt i Firenzes historiske sentrum med guiden. Stopp opp og gni på nesen til Firenzes statue av en liten gris (Il Porcellino) for hell og lykke! Gå over Ponte Vecchio, en middelaldersk bro med vakker utsikt over elven Arno, og spaser gjennom Piazza della Signoria. Gå forbi køen utenfor Firenzes katedral for en køfri omvisning i denne flotte bygningen, offisielt kjent som Basilica di Santa Maria del Fiore. Lær om katedralens historie fra guiden din.

Morgenturen ender her, og du har to timer på egen hånd for å spise lunsj (for egen regning) før ettermiddagsturen starter.

Gå forbi køen: spasertur til Galleria degli Uffizi:
Møt ekspertguiden utenfor det verdensberømte Uffizi-galleriet, og gå forbi køen med inngangsbilletten med fortrinnsrett. Mens dere spaserer, forteller guiden historier om kunstnere, arkitekter og velstående beskyttere som har bidratt til galleriets samlinger.

Se på mesterverk av kjente italienske kunstnere som Raffaello, Leonardo da Vinci og Michelangelo. Se Botticellis kjente Venus' fødsel og Primavera-malerier. Da Vincis Marias bebudelse og Michelangelos Doni Tondo er også utstilt her, og guiden kan hjelpe deg med å tolke disse komplekse kunstverkene.

Ettermiddagsturen ender med en spasertur langs galleriets takterrasse for å nyte panoramautsikten over Firenze.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Sentrum av Firenze
Avreisetid:
Kl. 9.00 eller 13.30
Varighet:
6 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Sentrum av Firenze

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Avreise klokken 09.00
Kode: ENG

Turen har avgang kl. 9.00

Engelsk
Fra
USD 92,45
Prisinformasjon
Avgang kl. 13.30, revers
Kode: EN1330R

Turen starter kl. 13.30. Den inkluderer «Gå forbi køen: spasertur gjennom Uffizi-galleriet» etterfulgt av turen «Køfri: spasertur gjennom det beste av Firenze»

Engelsk
Fra
USD 92,45
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Firenze Super Saver: spasertur gjennom det beste av Firenze, Galleria dell'Accademia, Galleria degli Uffizi og Basilica di Santa Maria del Fiore

Florence Super Saver: Small Group Best of Florence, including Accademia Gallery, Skip the Line Uffizi Gallery and Florence Duomo

Inkluderinger:
 • Spasertur med liten gruppe (maks. 25 personer)
 • Gå-forbi-køen-billetter til galleriene Ufizzi og Accademia
 • Gå-forbi-køen-billetter til katedralen i Firenze, Santa Maria del Fiore.
 • Profesjonell guide
 • Spasertur
Unntak:
 • Mat og drikke
 • Driks (valgfritt)
 • Vær oppmerksom på at turen med avreisetid kl. 13.30 ikke inkluderer et besøk på innsiden av katedralen Duomo di Milano, fordi den er stengt på det tidspunktet. Guiden gir i stedet en mer omfattende omvisning på utsiden
Tilleggsinformasjon:
 • Du får bekreftelsen når du bestiller, med mindre du bestiller innen én dag før reisen. I slike tilfeller blir bekreftelsen mottatt så raskt som mulig, avhengig av ledig kapasitet.
 • De seks timene innbefatter en halvannen time lang pause mellom morgen- og ettermiddagsturene
 • Vær oppmerksom på at besøk inne i katedralen kan bli begrenset på søndager og under religiøse festivaler. I så fall får du en detaljert omvisning på utsiden.
 • Innebærer en moderat mengde spasering
 • Vi anbefaler at du har på deg behagelige sko
 • Ingen fotografering er tillatt under Galleria dell'Accademia-delen av turen
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
 • Ved enkelte helligdommer og museer stilles det visse krav til påkledningen. Det er ikke tillatt med shorts eller ermeløse topper. Både menn og kvinner MÅ dekke til skuldre og knær. Du kan bli nektet adgang hvis du ikke følger kravene til påkledning
 • Vær oppmerksom på at turen med avreisetid kl. 13.30 ikke inkluderer et besøk på innsiden av katedralen Duomo di Milano, fordi den er stengt på det tidspunktet. Guiden gir i stedet en mer omfattende omvisning på utsiden
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.