Viator

 • Sted: Edinburgh, Storbritannia
 • Varighet: 8 timer (ca.)
Fra USD 52,71

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Nyt en dag med whisky og fossefall på en dagstur fra Edinburgh, med en vennlig lokal guide! Etter en stopp i den stolte byen Stirling for å se Wallace-monumentet, reiser dere gjennom de skotske Highlands, forbi Loch Lomond og Trossachs National Park. Stopp ved The Famous Grouse-destilleriet for lunsj og en omvisning (begge for egen regning). Etter prøvesmaking av en liten whiskydram fortsetter dere til Hermitage; en naturperle som huser de imponerende Black Linn Falls.

Høydepunkter

 • Få innsidetips fra en lokal kjenner
Forlat Edinburgh og kjør nordover gjennom landsbygda, til den historiske byen Stirling, som en gang i tiden var landets hovedstad. Se ut av vinduet mot de majestetiske Stirling Castle, høyt oppe på en klippe med utsikt over byen, og stopp deretter for å ta bilder ved Wallace-monumentet mens dere får høre mer om William Wallace og hans rolle i frigjøringskampen.

Etter en pause for å strekke på beina, returnerer dere til bussen og fortsetter nordover gjennom de skotske Highlands, hvor dere kan se kvegflokker som oppholder seg i det ville og forblåste landskapet. Kjør forbi den idylliske Loch Earn, og se de rike fargene til Loch Lomond og Trossachs National Park når dere passerer det åpne landskapet.

Tidlig på ettermiddagen stopper dere for lunsj ved et av Skottlands mest berømte whisky-destillerier – The Famous Grouse. Hvis du er interessert i å lære mer om whisky og whiskyproduksjon, kan du få en omvisning på destilleriet for å se hvordan maltet tørkes og modnes (for egen regning). Etter å ha utforsket området, møtes du med de fra gruppen som valgte å ikke være med på omvisningen, for å prøvesmake en liten whiskydram og komme i rett humør.

Fortsett inn til hjertet av Perthshire og stopp for en spasertur i Hermitage, et vakkert og populært sted hvor treklynger vokser rundt vannfallene og strykene i elven Braan. Spaser gjennom skogen til Hermitages spektakulære Black Linn Falls, og etter å ha hvilt og tatt bilder begynner dere på reisen tilbake til Edinburgh.

Det blir en siste stopp i den gamle landsbyen Dunkeld, nevnt av Shakespeare i Macbeth, med mulighet til å besøke Dunkeld-katedralen ved elven Tay. Passer den imponerende Forth Bridge i utkanten av Edinburgh, og avslutt deretter turen der dere startet.

Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
High Street, Edinburgh sentrum
Avreisetid:
Kl. 8.45
Varighet:
8 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Går tilbake til opprinnelig avreisested

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.


Tilleggsinformasjon

Whisky- og Highland Waterfalls-dagstur fra Edinburgh

Whisky and Highland Waterfalls Day Trip from Edinburgh

Inkluderinger:
 • Lokal guide
 • Transport i buss med klimaanlegg
Unntak:
 • Henting ved og bringing til hotellet
 • Mat og drikke
 • Destilleritur
 • En dram lokal whisky
 • Driks (valgfritt)
Tilleggsinformasjon:
 • Bekreftelse fås ved bestilling.
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.