Viator

 • Sted: Berlin, Tyskland
 • Varighet: 4 timer (ca.)
Fra USD 15,12

Vis priskalender

Lavprisgaranti

 • Lagre
Lær mer om Berlins fortid og nåtid på denne opplysende firetimers spaserturen gjennom Mitte, byens historiske sentrum. Gå langs Berlinmuren, spaser ned Unter den Linden til Brandenburger Tor, se Riksdagsbygningen og Minnesmerket over Europas myrdete jøder, hør om historien bak Checkpoint Charlie, og lær om museet Terrorens topografi. Lytt til guiden, som forteller hvordan viktige monumenter, bygninger og minnesmerker kan knyttes til byens komplekse fortid under den prøyssiske, keiserlige og nazistiske tiden, og under den kalde krigen. Sammenlign disse historiske severdighetene med moderne mesterverk som Potsdamer Platz og Friedrichstrasse.

Turspråk

Guide Engelsk

Høydepunkter

 • Nyt den lokale atmosfæren på en gåtur
 • Små grupper er sikret personlig service
 • Avreise morgen eller ettermiddag
Start den 4 timer lange spaserturen rundt i enten Øst-Berlin eller Vest-Berlin. Guiden vil begynne med en oversikt over hvordan Berlin ble grunnlagt, og vil fortsette å forklare den lange, komplekse og fascinerende historien til Tysklands hovedstad under hele turen.

Spaser nedover gaten Unter den Linden, som knytter Berliner Stadtschloss til Pariser Platz og Brandenburger Tor. Etter hvert som Berlin vokste og utvidet seg vestover, ble Unter den Linden innen 18-tallet den mest storslåtte og velkjente gaten i byen.

Besøk museumsøya Museumsinsel, minnesmerket Neue Wache og biblioteket Staatsbibliothek zu Berlin, der Albert Einstein en gang arbeidet, og gå under triumfbuen Brandenburger Tor, den monumentale inngangen til Unter den Linden. I nærheten finner du Riksdagsbygningen, Pariser Platz, Hitlers bunker og minnemerket over de henrettede jødene i Europa, også kjent som Holocaust-minnesmerket.

Følg «dødssonen» til Checkpoint Charlie og stå på torget Bebelplatz, åstedet for nazistenes fryktede bokbål i 1933. Gå langs restene av Berlinmuren, som en gang delte Øst- og Vest Berlin i to, og lær om de skjellsettende hendelsene som førte til rivingen i 1989.

Ta en pause utenfor museet Topographie des Terrors, som ligger der hovedkvarteret til SS og Gestapo lå. Guiden vil forklare hvordan museet ble bygd akkurat der for å gjenspeile Berlins innsats for å konfrontere og ta et oppgjør med fortiden. Se ned i de utgravde kjellerne der politiske fanger ble torturert og henrettet.

For å lette på stemningen kan du få deg en smak av det moderne Berlin på Potsdamer Platz, med sin urbane arkitektur, og se hvordan området rundt Friedrichstrasse blir gjenoppfunnet som Berlins luksushandlegate. Turen avsluttes ved den vakre torget Gendarmenmarkt, der du får tildelt et bykart med informasjon om offentlig transport og det beste av Berlins museer og natteliv.

Nye bilder av denne turen


Programinformasjon

Velg en måned for å se en kalender over tilgjengelig datoer og avreiseinformasjon.

Avreisedatoer:
Avreisested:
Hackescher Markt S-Bahn-stasjon
Varighet:
4 timer (ca.)
Informasjon om tilbaketuren:
Turen avsluttes på Gendarmenmarkt

Prisinformasjon

Klikk koblingen under for å sjekke pris og tilgjengelighet for den valgte reisedatoen. Prisene våre oppdateres jevnlig for å sikre at du alltid får lavest mulig pris.

Øst-Berlin, kl. 10.30
Kode: EN1030

Turen går fra en sentral møteplass øst i Berlin kl. 10.30. Turen går året rundt.

Engelsk
Fra
USD 15,12
Prisinformasjon
Øst-Berlin, kl. 14.00
Kode: EN1400

Turen går fra et sentral treffpunkt øst i Berlin kl. 14.00. Turen går kun i perioden fra 1. april til 31. oktober.

Engelsk
Fra
USD 15,12
Prisinformasjon

Tilleggsinformasjon

Halvdags byvandring i Berlin

Discover Berlin City Walking Tour

Inkluderinger:
 • Bykart/guidebok
 • Profesjonell guide
Unntak:
 • Driks (valgfritt)
 • Mat og drikke, med mindre noe annet er spesifisert
Tilleggsinformasjon:

 • Bekreftelse fås ved bestilling.
 • Ikke tilgjengelig for rullestolbrukere
Reiseplan:
 
Informasjon om kvittering
Du kan enten vise en papirkvittering eller en elektronisk kvittering for denne aktiviteten. Hva er dette?
Informasjon for lokal operatør:
All operatørinformasjon, inkludert lokale telefonnumre på reisemålet, er angitt på bekreftelseskvitteringen din. Produktsjefene våre velger kun de mest erfarne og pålitelige operatørene på hvert reisemål, slik at du slipper å bekymre deg for om du har valgt riktig.

Retningslinjer for avbestilling

Du betaler ingen avbestillingsgebyrer hvis du avbestiller minst 7 dag(er) før planlagt avreisedato.
Hvis du avbestiller 3 - 6 dager før planlagt avreise, må du betale et avbestillingsgebyr på 50 prosent.
Hvis du avbestiller innen 2 dag(er) før planlagt avreisedato, må du betale et avbestillingsgebyr på 100 prosent.

Vurderinger fra andre reisende

Anmeldt av: Hans Jørgen S , mai 2016

Fantastisk kunnskapsrik og inspirerende guide som ledet oss gjennom et av de mest fortettede områdene i nyere Europeisk historie.
Turen er virkelig anbefalelsesverdig for alle som setter pris på god kunnskapsformidling, en god dose fakta navn, årstall, begivenheter, men også krydret med god humor og anekdoter.

Anmeldt av: Ole T H , november 2015

This was our first visit to Berlin and we couldn't have chosen a better way to see the city. Although it was wet and miseable we thoroughly enjoyed this walking tour with our British guide Suzane, she was fantastic and showed us so many things and gave us so many different impressions of Berlin which we just wouldn't have seen or thought about on our own. Thank you. If you are thinking about this trip take it at the start of your holiday and you will know which places to revisit later.

Anmeldt av: Anne Hetland D , oktober 2015

Guiden vår Rick var en enestående historieforteller! Vi hadde ikke et eneste kjedelig øyeblikk i løpet av de 4 timene turen varte. Selv om vi kan vår europeiske historie, var det noe helt annet å få den visualisert og levendegjort på denne måten. Vi anbefaler denne turen på det varmeste!

Anmeldt av: Külli Valdre H , september 2014

Lærerik tur gjennom Berlins historie med en utrolig proff guide.

Anmeldt av: Simen T , mars 2016

Midt i blinken for historie interesserte oss.
Kunnskapsrik og ivrig guide. Hun ga en god og interessant basis for oppholdet vårt.
Fire stjerner fordi gruppen var i største laget. Med trafikk i bakgrunnen var det ofte vanskelig å høre hva guiden sa.

Anmeldt av: Roy , september 2015

Meget fin tur. Fabelaktiv flink guide. Rick fra Amerika.