Venice Gondola Tours with a Serenade

599 anmeldelser
A gondola cruise along the canals of Venice is a essential romantic experience for visitors to the city. Relax on plush velvet cushions as a costumed gondolier steers you along the Grand Canal and serenades you with beautiful Italian ballads. 

Highlights
 • Admire landmarks such as Doge’s Palace, Santa Maria del Giglio, Palazzo Barberino, and the Peggy Guggenheim Collection on a Venice gondola ride.
 • Turn up the romance with an unforgettable, private gondola tour.
 • Gondola rides typically last 30 to 60 minutes.
 • Combine a Venetian gondola ride with a walking tour of Venice or a dinner date.
Les mer
Turer og aktiviteter (7)
times
icon-filterFiltrer
Tøm alle
Velg datoer
Sorter etter:Standard

Byvandring og gondoltur i Venezia

Nyt en byvandring og oppdag skattene blant de sjarmerende plassene, broene og smale gatene. Gå deretter ombord i en klassisk, venetiansk gondol. Etter at du har utforsket Grand Canal og de mindre kanalene rundt bydelen Fenice, kan du nyte den sjarmerende og romantiske byen mens du vandrer gjennom de pittoreske brosteinsbelagte smugene og torgene. Den kunnskapsrike guiden viser deg alle høydepunktene i Venezia i området mellom Markusplassen og Rialto-broen.
 • Varighet: 2 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 51,98
Se detaljer
 • Varighet: 2 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 51,98

SELGER RASKT

Gondoltur og serenade i Venezia

Gli forbi de vakre severdighetene i Venezia på en 30-minutters delt gondoltur, mens du lytter til en serenade. Velg om du vil reise på ettermiddagen eller kvelden. Du blir ønsket velkommen om bord i gondolen for seks passasjerer av en tradisjonelt kledd gondolfører. En flotilje på omtrent åtte gondoler drar av sted sammen, og en sanger underholder dere alle fra én av dem. Du får se Palazzo Barberini og andre romantiske landemerker mens flotiljen tar seg ned Canal Grande og mindre kanaler. Opplevelsen blir bare enda bedre av den sødmefylte sangen fra musikeren om bord i en av gondolene.
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 47,36
Se detaljer
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 47,36

Gondoltur, serenade og middag i Venezia

Føl den romantiske stemningen på en gondoltur med serenade gjennom Venezias berømte kanaler, en klassisk venetiansk opplevelse, som avsluttes med middag eller lunsj på et berømt lokalt spisested. Gå om bord i en tradisjonell gondol for en 35 minutter lang tur gjennom Canal Grande og noen av byens mindre kanaler, mens musikere om bord fremfører lidenskapelige italienske ballader. Nyt et autentisk venetiansk måltid på den populære restauranten Hostaria Ai Coristi som en perfekt avslutning på den fortryllende kvelds- eller ettermiddagsturen.
 • Varighet: 2 timer
Fra
USD 100,50
Se detaljer
 • Varighet: 2 timer
Fra
USD 100,50

Privattur: Gondoltur med serenade i Venezia

Nyt den romantiske stemningen i Venezia på en 35-minutters privat gondoltur! Den elegante gondolen har plass til mellom to og fire personer, noe som betyr at dette er den perfekte opplevelsen for deg og din elskede eller for en liten familie. Mens gondolføreren fremfører italienske serenader og staker frem båten langs kanalene, kan du beundre Venezias elegante palasser, bygninger og båter. Ruten inkluderer den storslåtte Canal Grande og flere små, koselige sidekanaler.
 • Varighet: 35 minutter
Fra
USD 392,76
Se detaljer
 • Varighet: 35 minutter
Fra
USD 392,76

Venezia: Delt Serenade Gondol Tour - 30 minutter

Del en gondoltur med andre deltakere for en rimelig måte å glide gjennom Venezia berømte vassdrag. Ikke mer enn seks deltakere er på gondolen din, for en personlig opplevelse. Som gondolieren navigerer på de naturskjønne kanalene, er du serenaded med tradisjonell musikk og sanger. Flere avganger fra kvelden fra en sentral beliggenhet i Venezia er tilgjengelige.
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 76,24
Se detaljer
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 76,24

Privat Grand Canal Gondola Serenade

Venezia er en destinasjon laget for romantikk, med svingete kanaler, delikat buede broer, og pyntede palasser. Denne gondolturen gir deg muligheten til å oppleve venetiansk romantikk når du er i ferd med å krysse gjennom byens pittoreske vannveier og nyte en privat serenade. Flyv ned den berømte Canal Grande, oppdag lette trafikkruter, og sett deg tilbake for å høre som musikere utføre populære italienske sanger for deg og din partner eller gruppe.
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 377,74
Se detaljer
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 377,74

Venezia: Privat Serenade Gondol Tour - 30 minutter

Utforsk Venezia på din egen eksklusive gondoltur. Unngå lange linjer, og brett din private gondol komplett med en tradisjonell musiker sammen for turen til å serenere deg og din gruppe (maks 6 personer). Dra ned Canal Grande og se den barokke arkitekturen reflektert i vannet. Få kameraet klart når du går forbi noen av Venezias beste severdigheter som Santa Maria della Salute kirke, Accademia Bridge og Mozarts hus.
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 539,46
Se detaljer
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 539,46


mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59