Moulin Rouge VIP Experiences

226 anmeldelser
Treat yourself to a luxurious twist on a classic Paris experience: private balcony seating at the Moulin Rouge. Pair your exclusive seats with champagne and sweets or a 4-course meal—either way, you'll feel like a VIP. See below for more details.
Les mer
Turer og aktiviteter (2)
times
icon-filterFiltrer
Tøm alle
Velg datoer
Sorter etter:Standard

SELGER RASKT

Viator VIP: Forestilling på Moulin Rouge med eksklusive VIP-plasser og fireretters middag

Se den verdensberømte Moulin Rouge-forestillingen som en VIP mens du ser på fra en av de beste setene i huset! På denne eksklusive opplevelsen på en av de beste attraksjonene i Paris kan du nyte den to timer lange kabaretforestillingen fra en av 24 eksklusive VIP-plasser på en balkong. Der får du fritt utsyn til den spennende revyen og alle kostymene, settene og dansene. Denne VIP-kvelden inkluderer også gå-forbi-køen-inngang til Moulin Rouge, garderobe, en fabelaktig fireretters middag med franske spesialiteter og et utvalg vin og champagne som Moulin Rouges vinkelner har valg ut
  • Varighet: 4 timer
Fra
USD 485,17
Se detaljer
  • Varighet: 4 timer
Fra
USD 485,17

SELGER RASKT

Forestilling på Moulin Rouge: VIP-plass med champagne

Se den verdensberømte Moulin Rouge-forestillingen fra VIP-plass på en privat balkong, der du nyter champagne og makroner fra Dalloyau. Når du har passert den lange køen utenfor denne populære attraksjonen i Paris med gå-forbi-køen-billetten din, blir du vist til bordet ditt på et skjermet område som er reservert for bare opptil 24 personer. Fra VIP-plassen følger du den spektakulære to timer lange kabareten med klar sikt til scenen.
  • Varighet: 2 timer
Fra
USD 242,58
Se detaljer
  • Varighet: 2 timer
Fra
USD 242,58


mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59