Dette kan du gjøre i London i sommer

6 988 anmeldelser

Sommermånedene betyr at britene endelig kan vinke farvel til en dyster himmel og si hei til (i hvert fall) litt varmere vær. Det finnes en rekke alternativer for å grave seg ned i kulturen og historien til dette legendariske reisemålet.

En av de beste måtene for besøkende å oppleve de populære severdighetene på er ved å ta en hopp-på-hopp-av-tur med en dobbeltdekkerbuss. Det er en enkel måte for reisende å tilpasse en tur til sine interesser, og å utforske gatene i London uten å måtte navigere seg gjennom trafikken og rundkjøringene. Enten du er interessert i å se Windsor Castle, vaktskiftet ved Buckingham Palace eller ta en tur rundt på Tower of London og London Bridge, så finnes det nok av alternativer for besøkende som er ute etter kongelig behandling.

Reisende som foretrekker å ta turen utenfor bygrensen og ta et dypdykk i Englands historiske fortid, kan reise til legendariske Stonehenge eller få et innblikk i virkeligheten på Downton Abbey via en tur innom Highclere Castle utenfor London.

Les mer
Turer og aktiviteter (25)
times
icon-filterFiltrer
Tøm alle
Velg datoer
Sorter etter:Standard

SELGER RASKT

Warner Bros. Studio: The Making of Harry Potter med luksustransport tur-retur fra London

Bli oppslukt av magien og mystikken til Harry Potter™ med en 7-timers opplevelse bak kulissene på Studio Tour London - The Making of Harry Potter. Kos deg på tur-retur transport med buss fra London Victoria, og bruk omtrent fire timer på å utforske det fortryllende filmsettet på egen hånd. Se Magidepartementet i all sin gotiske prakt, gå langs Diagonalallmenningen, ta bilder på kjente steder som for eksempel spor 9 ¾ og Galtvortekspressen, og beundre intrikate kostymer og rekvisitter som ble brukt i filmene.
 • Varighet: 7 timer
Fra
USD 101,63
Se detaljer
 • Varighet: 7 timer
Fra
USD 101,63

SELGER RASKT

Harry Potter-tur til Warner Bros. Studio i London

Utforsk det magiske universet til Harry Potter™ i filmstudiet til Warner Bros i London, rundreise med luksusbuss er inkludert. Gå i fotsporene til elevene på Galtvort på de originale settene fra filmene, inkludert Diagonallmenningen og plattform 9 ¾, komplett med damplokomotivet fra Galtvortekspressen. Studer kostymer og rekvisitter, og lær mer om teknikkene som ble brukt for å lage de utrolige spesialeffektene og robotene.
 • Varighet: 6 timer
Fra
USD 99,06
Se detaljer
 • Varighet: 6 timer
Fra
USD 99,06

SELGER RASKT

Dagstur til Bath og Lacock fra London med adgang til den indre sirkelen i Stonehenge

Bli en av de ytterst få som har gått inn i den forhistoriske steinsirkelen Stonehenge, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og besøk Bath og middelalderlandsbyen Lacock på denne dagsturen fra London. Velg en morgen- eller kveldstur, avhengig av om du vil besøke Stonehenge tidlig eller sent på dagen, og gå inn i den indre steinsirkelen – en opplevelse som bare er tilgjengelig for din gruppe – uten alle menneskene som er der på dagtid. Avhengig av årstiden kan du kanskje få en ekstra opplevelse: en stemningsfull soloppgang eller solnedgang over Stonehenge! Denne eksklusive opplevelsen blir raskt utsolgt, så bestill nå.
 • Varighet: 10 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 178,82
Se detaljer
 • Varighet: 10 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 178,82

London Eye – billett til hurtigkøen

Ikke la uendelig køventing få spolere opplevelsen av Coca-Cola London Eye! Du går foran mesteparten av køen, slik at du raskt kan sette deg inn i kapselen og gjøre deg klar til å nyte utsikten. Ikke bruk ferietiden på å stå i kø! Mens du svever høyt over Themsen i London Eye, får du en fantastisk utsikt over den britiske hovedstaden. De berømte landemerkene du ser er bl.a. Big Ben og Houses of Parliament, St. Paul's Cathedral, Buckingham Palace og Westminster Abbey. Besøket inkluderer nye interaktive guider med Samsung Galaxy Tab og inngang til London Eye 4D Experience, en inspirerende oppdagelsesreise som gjør London levende gjennom sensoriske spesialeffekter.
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 44,00
Se detaljer
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 44,00

Oppgradering med Tower of London, vaktavløsning, Thames Cruise med ettermiddagste på Harrods eller London Eye

Se severdighetene i London på en heldagstur i byen. Utforsk St Paul's Cathedral sammen med en guide, og ta en pause for å ta noen bilder ved Westminster Abbey. Få med deg den obligatoriske severdigheten med vaktavløsningsseremonien utenfor Buckingham Palace, og gi deg selv litt ekstra tid for lunsj i området rundt UNESCO-listede Tower of London. Avsluttet med en sightseeingtur nedover elven Thames. Hvis du vil se enda mer, kan du oppgradere til en av følgende to aktiviteter: ettermiddagste på restauranten Harrods eller en tur i London Eye.
 • Varighet: 9 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 127,36
Se detaljer
 • Varighet: 9 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 127,36

Middagscruise og show på Themsen i London

Nyt en kveld med mat, vin og underholdning samtidig som du cruiser nedover Themsen. Båten går fra sentrum av London til Themsen-barrieren og tilbake, og tar deg med forbi kjente landemerker som Houses of Parliament og St. Paul's Cathedral og under Tower Bridge.
 • Varighet: 3 timer
Fra
USD 102,92
Se detaljer
 • Varighet: 3 timer
Fra
USD 102,92

SELGER RASKT

Tur til Downton Abbey og Oxford fra London, inkludert Highclere Castle

Besøk Oxford og de mest populære stedene som ble brukt underfilmingen av Downton Abbey, på denne dagsturen fra London. Start dagen med en spasertur rundt i Oxford og blant de berømte universitetsbygningene. Gå deretter videre til landsbyen Bampton i Cotswolds, som også er kjent som landsbyen Downton i den prisbelønte britiske TV-serien. Besøk praktfulle Highclere Castle i Hampshire som er kjent fra TV-serien som Downton Abbey. Oppgrader turen for å få et signert eksemplar av boken «Entertaining at The Real Downtown Abbey» av Lady Carnarvon.
 • Varighet: 10 timer
Fra
USD 152,84
Se detaljer
 • Varighet: 10 timer
Fra
USD 152,84

Prioritert inngangsbillett til Madame Tussauds i London, inkludert Star Wars-utstillingen

Fordyp deg i glamour og skuespill på Madame Tussauds i London. Dra til det verdensberømte stedet, og gå til den separate køen for forhåndskjøpte inngangsbilletter. Denne køen er betydelig kortere enn køen for besøkende som kjøper billetter på stedet. Tilbring kvalitetstid med bemerkelsesverdige vokskopier av Hennes Majestet Dronningen og Victoria og David Beckham, eller ta en selfie med trutmunnede Kim Kardashian. Få tilgang til 4D-utstillingen med Marvels superhelter, og møt deretter klassiske Star Wars-helter som Yoda, Luke Skywalker og prinsesse Leia.
 • Varighet: Varierer
Fra
USD 37,31
Se detaljer
 • Varighet: Varierer
Fra
USD 37,31

London Eye: Champagne Experience

No visit to London is complete without a trip on the London Eye! Indulge yourself with this breathtaking experience. Book a flight and add a glass of Pommery Brut Royal champagne as you absorb beautiful views of London. Champagne will be served by your host who can also answer questions. You'll also enjoy skip the line access, priority boarding and souvenir mini-guide. Visit includes new interactive guides powered by Samsung Galaxy Tab and an entry to the London Eye 4D Experience, an inspiring journey of discovery that brings London to life through multi-sensory special effects.
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 48,63
Se detaljer
 • Varighet: 30 minutter
Fra
USD 48,63

Middagscruise på Themsen i London

Dra til Themsen for en glitrende 2.5 -timers middagscruise forbi Londons severdigheter langs elvebredden, med levende musikk inkludert. Velg å seile på den kjekke "Harmony" eller den fantastiske 'Symphony" cruiseren ved to ulike avreisetider, og sette deg ved bordet ditt for å nyte en deilig 4-retters gourmetmiddag. Her kan du beundre flombelyste severdigheter som Tower Bridge, London Eye og Big Ben mens du spiser og slapper av, og nyt fortryllende levende jazz fra bandet om bord. Deretter, hvis du ønsker det, avslutter du et minneverdig middagscruise på Themsen med dans etter middagen.
 • Varighet: 2 timer 30 minutter
Fra
USD 105,49
Se detaljer
 • Varighet: 2 timer 30 minutter
Fra
USD 105,49

Tur i Buckingham Palace inkludert vaktskifteseremonien

Bli kjent med Londons kongelige historie på et 2,5-timers langt besøk til Buckingham Palace for å se vaktskifteseremonien. Få med deg det tradisjonelle vaktskiftet, der pent kledde soldater marsjerer etter takten til militærtrommer. Deretter får du ta en eksklusiv tur inn til representasjonsrommene i Buckingham Palace med lydkommentarer. Se overdådige rom på denne turen som bare er tilgjengelig to måneder i året, og få innblikk i historien til det britiske monarkiet.
 • Varighet: 2 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 73,33
Se detaljer
 • Varighet: 2 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 73,33

London Eye: Elvecruise med valgfri standardbillett til London Eye

Ta et Coca-Cola London Eye-elvecruise, og se London fra et annet perspektiv. Høydepunktene på den 40-minutter lange rundturen inkluderer Big Ben og Houses of Parliament, St. Paul's Cathedral, Tower Bridge, Tower of London, HMS Belfast, Shakespeare's teater The Globe, Tate Modern og Millennium Bridge.
 • Varighet: 1 time
Fra
USD 15,44
Se detaljer
 • Varighet: 1 time
Fra
USD 15,44

Inngangsbillett til London Dungeon

Reis gjennom Londons mørkeste dager med prioritert adgang til London Dungeon. Denne uhyggelige, sanserike opplevelsen inkluderer detaljerte oppsetninger, interaktive attraksjoner og engasjerende opptredener. Se grusomme scener om blant annet Londons beryktede mordere, pestens herjinger og bybrannen i 1666. De modigste kan gå i fotsporene til galgens ofre på Extremis: Drop Ride to Doom!
 • Varighet: 7 timer
Fra
USD 30,88
Se detaljer
 • Varighet: 7 timer
Fra
USD 30,88

Inngangsbillett til Kensington Palace

Besøk Kensington Palace i London, som er det tidligere kongelige hjemmet til dronning Victoria og prinsesse Diana. Du kan også oppdage de hemmelige og offentlige livene til de tidligere og nåværende beboerne. Den forhåndskjøpte inngangsbilletten gir deg mer tid på stedet. Vandre gjennom King's and Queen's State Apartments og den vakre hagen. Besøk tre forskjellige utstillinger, inkludert Victoria Revealed, som du finner i rommene der dronning Victoria en gang bodde. Utstillingen tar for seg hennes liv og virke som kone, mor, dronning og keiserinne.
 • Varighet: Varierer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 24,31
Se detaljer
 • Varighet: Varierer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 24,31

Musikalen "De elendige"

Opplev verdens mest lengstlevende West End musikal med billetter til "Les Misérables' på Queen's Theatre i London. Basert på den utrolige romanen av Victor Hugo, forteller denne prisvinnende musikalen historien om Jean Valjean, en rømning i 1800-tallets Frankrike. Forestillingen er en historie om lidenskap, mot, forløsning og styrken i menneskets ånd, og vil begeistre og oppløfte deg med sanger som I Dreamed a Dream og andre. Velg standard eller topp-pris seter og oppgrader for å nyte en treretters middag før forestillingen i en sjarmerende restaurant i teaterdistriktet.
 • Varighet: Variert
Fra
USD 90,06
Se detaljer
 • Varighet: Variert
Fra
USD 90,06

Musikalen "Operafantomet"

"Operafantomet" (The Phantom of the Opera) er en tragisk kjærlighetshistorie om en vansiret komponist som lever en skyggetilværelse under det majestetiske operahuset i Paris, og som forelsker seg i en vakker, ung operasangerinne. Showet hadde verdenspremiere på Her Majesty's Theatre i London den 9. oktober 1986 og har siden blitt spilt mer enn 9500 ganger i West End. En ekte teatersuksess som du ikke bør gå glipp av mens du er i London!
 • Varighet: Variert
Fra
USD 83,62
Se detaljer
 • Varighet: Variert
Fra
USD 83,62

SELGER RASKT

Fullt guidet tur til Warner Bros Studio Tour London - Making of Harry Potter

Harry Potter-fansen, ta tak i dine wands og ugler for reisen til Hogwarts og videre på en offisiell guidet tur til Warner Bros. Studio Tour London - Making of Harry Potter. Ta et tog direkte fra London sentrum til studioet, hvor du vil bli møtt av en representant og tatt på en uforglemmelig reise med originale sett, rekvisitter og kostymer som finnes i alle åtte Harry Potter-filmene. Fra Platform 9 ¾ og Diagon Alley til Hagrids Hut og Dumbeldore kontor, blir du transportert direkte til JK Rowlings elskede verden av trolldom.
 • Varighet: 5 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 172,39
Se detaljer
 • Varighet: 5 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 172,39

SELGER RASKT

Luksus Paris Dagstur med Champagne Lunsj på Eiffeltårnet

Se Paris og nyt en Champagne-lunsj på Eiffeltårnet på denne dagstur med Eurostar fra London. Reise med Eurostar-tog fra St Pancras International, og ved ankomst, ta en panoramautsikt over de beste attraksjonene i Paris, inkludert Champs-Élysées og operahuset. Deretter, etter et glass Champagne og 2-retters lunsj på et elegant Eiffeltårn-restaurant, kan du nyte et 1-timers Seine River cruise og enten et guidet besøk til Louvre eller tid til fritid. Oppgrader til førsteklasses Eurostar-reise, inkludert frokost og middag.
 • Varighet: 14 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 315,19
Se detaljer
 • Varighet: 14 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 315,19

SELGER RASKT

Tur til Westminster Abbey og Houses of Parliament i London

Bli kjent med to ikoniske London-monumenter på en 4-timers tur til Westminster Abbey og Houses of Parliament. Mens du får fascinerende innsikt i Storbritannias kongelige historie, vil du absorbere den gotiske storheten til Westminster Abbey's interiør og hodet inne i parlamentet - hjemmet til den berømte Big Ben - for å se høydepunkter som House of Commons og Lord's Chamber. Fra din guide lærer du om Storbritannias politiske system og viktige historiske hendelser mens du tirker på de fremtredende landemerkene.
 • Varighet: 2 til 4 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 73,33
Se detaljer
 • Varighet: 2 til 4 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 73,33

Smågruppe Warner Bros. Studio Tour London - Making of Harry Potter og Oxford

For fans av Harry Potter, bør Warner Bros. Studio London være på toppen av din engelsk reiserute. På denne 10-timers tur fra London, reiser du med letthet til Making of Harry Potter og oppdager de eksakte settene som brukes i den magiske filmfranchisen. Ta en spasertur nedover Diagon Alley, sett på Hogwarts Express, og kjør ridderbussen før du drar til Oxford for en 1-timers spasertur i den historiske universitetsbyen. Denne familievennlige turen er begrenset til 20 personer for å opprettholde en intim atmosfære.
 • Varighet: 10 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 186,54
Se detaljer
 • Varighet: 10 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 186,54

Liten gruppe tur til Stonehenge, Bath og Windsor fra London

Avdekke Stonehenge's fristende mysterier og absorbere den keiserlige majestet Windsor på en fullverdig tur fra London. Ledsaget av en kunnskapsrik guide, besøk UNESCOs verdensarvliste-oppført nettsted Stonehenge for å beundre den forhistoriske steinringen som har utløst eksperter i årtusener. Delight i de romerske relikvier og georgisk arkitektur Bath og se verdens eldste okkuperte slott i tiden på Windsor Castle, en offisiell bolig for den britiske kongelige familien. Motta personlig oppmerksomhet fra guiden din på denne lille gruppen tur, begrenset til 16 personer.
 • Varighet: 11 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 186,54
Se detaljer
 • Varighet: 11 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 186,54

Harry Potter Walking Tour for Muggles i London

Warner Bros-studioet kan være toppbilletten til Harry Potter-elskere som besøker London, men byen har så mange flere magiske filmsteder for fans å utforske! Bli med i en gruppe medmennesker for en 2,5-timers tur og se de virkelige stedene som inspirerte sett som Diagon Alley, Leaky Cauldron og Magic Ministry.
 • Varighet: 2 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 18,98
Se detaljer
 • Varighet: 2 timer 30 minutter
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 18,98

SELGER RASKT

Downton Abbey og Highclere Castle Tour fra London

Følg i fotsporene til Dowager Countess of Grantham og andre kjære "Downton Abbey" -karakterer på denne dagstur til de tre britiske TV-seriens mest berømte filmlokaler. Avreise fra London, denne turen tar deg inn i vakre Oxfordshire, hvor du besøker Downton Village, Cogges Manor Farm og den fantastiske Highclere Castle.
 • Varighet: 10 timer
Fra
USD 204,55
Se detaljer
 • Varighet: 10 timer
Fra
USD 204,55

Buckingham Palace Tour Inkludert ettermiddagste

Føl deg som en britisk kongelig på denne 4-timers tur som inkluderer besøk til Buckingham Palace og ettermiddagste. Møt en tur vert utenfor kongelig bolig og hodet inni med prebooked billett og lyd guide for en uavhengig tur til State Rooms. Deretter kan du koble deg sammen med verten din og spasere gjennom St James's Park til et elegant sted, hvor du vil nyte en tradisjonell ettermiddagste spredning av scones, smørbrød og te. Vær oppmerksom på: Buckingham Palace er åpent for publikum i bare åtte uker (ca.) hvert år, og billettene selges raskt. Bestill tidlig for å unngå skuffelse.
 • Varighet: 4 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 104,21
Se detaljer
 • Varighet: 4 timer
 • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 104,21


mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59