Gratis avbestilling: Få full refusjon frem til 24 timer i forveien. Finn ut mer

Baden-Württemberg Turer og sightseeing

Up
times
icon-filterFiltrer
Tøm alle

4 turer og aktiviteter

Sorter etter:Standard


Prioritert adgang: adgangsbillett til SEA LIFE Konstanz

Få prioritert adgang, og nyt et besøk til SEA LIFE Konstanz, like ved den vakre Bodensjøen. Vær til stede og mat fiskene i innsjøen. Hør alle faktaene om skapningene som bor i Bodensjøen, og hvor disse dyrene finnes i naturen.
  • Varighet: 60 til 90 minutter
Fra
USD 21,58
Se detaljer
  • Varighet: 60 til 90 minutter
Fra
USD 21,58

Frankfurt Combo: Heidelberg Halvdagstur og Frankfurt City Tour

Besøk Heidelberg, Tysklands eldste og mest berømte universitetsby, og undersøk deretter stedene i Frankfurt på denne kombinasjonen 9-timers eventyr. Begynn med en halv dagstur for å se noen av Heidelbergs mest populære steder, som de berømte ruinene til det gotiske landemerket Heidelberg Castle og den barokke gamlebyen i byen. Så kom tilbake til Frankfurt for å se mange av sine toppattraksjoner og landemerker i løpet av en 2-timers sightseeingtur ombord på en åpen buss. Rundtur buss til Heidelberg inkludert.
  • Varighet: 9 timer
  • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 118,53
Se detaljer
  • Varighet: 9 timer
  • Tilbys på følgende språk: engelsk
Fra
USD 118,53

3-dagers selvkjøring Overnight Tour of Heidelberg, Schwetzingen og Maulbronn fra Heidelberg

Utforsk UNESCOs verdensarvliste-listede skatter i Sør-Tyskland i ditt eget tempo på denne 3-dagers Heidelberg og Maulbronn selvdrevne tur. Med Heidelberg-hotellet som base, kan du utforske byen når du er på ferie. Kanskje besøke Heidelberg Castle, og nyt panoramautsikt over Heidelberg og Neckar-elven. Hopp inn i kjøretøyet ditt og finn svingete landeveier rundt Bruchsal på ruten til Maulbronn. Nyt valgfrie besøk til de beste lokale attraksjonene, som Schwetzingen Castle underveis, og ta en guidet tur på UNESCO-listede Maulbronn-klosteret før du drar tilbake.
  • Varighet: 3 dager
Fra
USD 276,19
Se detaljer
  • Varighet: 3 dager
Fra
USD 276,19

4-dagers selvdrevet tysk ølbryggingstradisjonstur fra Freiburg til Heidelberg og Wuerzburg, inkludert Freiburg City Tour

Lær alt om tyske ølbryggetradisjoner på denne selvdrevne turen. Du får mest mulig ut av turen ved å besøke tre forskjellige byer, Freiburg, Heidelberg og Wuerzburg. Det blir en problemfri tur som overnatting, frokost og middag er inkludert. Å være en selvdrevet tur gir deg friheten til å reise i ditt eget tempo. Du vil på en guidet tur i Freiburg, og deretter utforske de andre byene i din egen tid.
  • Varighet: 4 dager
Fra
USD 481,03
Se detaljer
  • Varighet: 4 dager
Fra
USD 481,03

Populære attraksjoner i Baden-Württemberg

Anbefalt for Baden-Württemberg


mobile_o
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59
Velg datoer