Turer der du slipper kø i Amsterdam

875 anmeldelser

Flere enn åtte millioner mennesker besøker Amsterdam hvert år for å se de distinkte kanalene, ta en titt innom Red Light District og oppleve kultur. Det er ikke til å unngå at det oppstår køer i en så populær by, men det er enkelt å unngå køene utenfor attraksjonene du vil besøke.

Kunstmuseer

Amsterdam er med rette berømt for sine fantastiske kunstgallerier, som er stappfulle av besøkende hver dag hele året. Kunstinteresserte som har lite tid i byen, kan forhåndsbestille billetter for å gå rett forbi køen ved Van Gogh-museet og Rijksmuseum. Turer med liten gruppe og private turer inkluderer også ofte prioritert adgang til Rijksmuseum, Van Gogh-museet og den flotte avdelingen med portretter fra Den nederlandske gullalderen ved Eremitasjen.

Historiske museer

Besøkende fra hele verden flokker til Amsterdam for å gå på byens historiske museer, og daglig er det lange køer utenfor disse. Gå forbi køen ved Anne Frank-huset og Amsterdam Museum med billetter med prioritert adgang, som også kan kombineres med andre attraksjoner som det jødiske historiske museet. Det er oftest lange køer utenfor den interaktive Heineken Experience også – dette er den mest populære attraksjonen i byen – så kjøp en gå-forbi-køen-billett for å spare tid.

Attraksjoner for barna

Bestill en tur og gå forbi køen utenfor evig populære Madame Tussauds, Amsterdam Dungeon og Body Worlds, som alle er flotte alternativer til familieaktiviteter i Amsterdam.

Keukenhof-parken

Over 800 000 mennesker besøker Keukenhof-parken i løpet av åtte uker mellom mars og mai for å se de berømte blomstene, så det kommer garantert til å være folksomt der. Den beste måten å oppleve den fargerike blomstringen i Keukenhof uten for mye stress på, er uten tvil en gå-forbi-køen-tur. Du kan legge til andre alternativer også, som et besøk på en tulipangård eller en guidet spasertur i Haarlem.

Kombinasjonsturer

Mange av disse turene kan tas i kombinasjon med cruise langs kanalringen for å se de berømte landemerkene langs kanalene. Det finnes også et bypass som gir deg prioritert adgang, gratis eller rabattert adgang til mange populære attraksjoner i byen, samt 60 andre steder i Rotterdam, Haag og Haarlem.

Les mer
Turer og aktiviteter (11)
Close
icon-filterFiltrer
Tøm alle
Sorter etter:Standard
Phone
Har du problemer med å bestille på nett?
+47 21 93 05 59
Ring +47 21 93 05 59