Amsterdam attraksjoner Se alle 

Keukenhof-parken

62 anmeldelser

Keukenhof tulipanpark er omtrent 32 hektar stor og dermed verdens største blomsterhage. I løpet av våren blir denne snirklete, skogkledde parken besøkt av ca. 800 000 blomsterelskere, som kommer for å nyte fargeeksplosjonen i parken og drivhusene og rundt bekkene, dammene og stiene. Det er virkelig et uforglemmelig syn.

I Keukenhof tulipanpark går naturlig utfoldelse og tillaget presisjon sammen for å skape et vakkert hageanlegg. Her blomstrer millioner av tulipaner, i tillegg til narsisser, påskeliljer, hyasinter, blåklokker og mange flere blomster akkurat der og når de skal. Og hvis du er redd for at blomstene skal være visne på grunn av temperaturen, trenger du ikke bekymre deg: Grønne fingre planter nye blomster gjennom hele sesongen. Du finner spesialutstillinger i paviljonger rundt om i parken, og det er også kaféer og boder hvor du kan kjøpe forfriskninger.

Turer og billetter

Se alle

Transport til Keukenhof-hagen og gå-forbi-køen-billett fra Amsterdam

23 anmeldelser

Dra nytte av direkte og enkel reise fra Amsterdam til Keukenhof på bare 55 minutter, og få inngangsbilletten til Keukenhof samtidig. Kjenn lukten av ...  Mer informasjon

  • Sted: Amsterdam, Nederland
  • Varighet: Fleksibel
  • Språk: Engelsk
Fra USD 45,01